Η χαρά των εχθρών τους: Τα 2 ζώδια που δεν στεριώνουν ποτέ ως ζευγάρι

Ανήκεις στη κατηγορία εκείνων που θα τολμούσαν να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με έναν καλό τους φίλο; Δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος πάνω στην Γη. Πρόσεξε όμως!

Όσο και να τασσόμαστε υπέρ ενός τέτοιου ξεκινήματος -αφού ποιος σε ξέρει καλύτερο από τον φίλο/φίλη σου-, υπάρχει ένας βασικό κανόνας: Θα πρέπει να σιγουρευτείς πως δεν ανήκετε στα δύο εξής ζώδια.

Δείτε ακόμα Γιατί σε αγαπούν και γιατί ξενερώνουν μαζί σου ανάλογα με το ζώδιό σου 

Πώς δεν είστε αυτός ο καταστροφικός συνδυασμός…

Καρκίνος & Ιχθύς

Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς ζουν για ακούν -και να δημιουργούν ενίοτε- προβλήματα. Είναι άψογοι ακροατές, μεγάλες παρηγορήτρες και συχνά… κολλητοί φίλοι. αν δεν ταιριάζανε, βλέπεις, δεν θα συμπεθεριάζανε. Ας μείνουν στο συμπεθέριασμα όμως.

Είναι τόσο ίδιοι που θα έκαναν παρέα σαν φίλοι -για να ακριβολογούμε, το λες και group therapy- αλλά σαν ζευγάρι μιλάμε για την απόλυτη αποτυχία. Πόση γκρίνια χωράει μια σχέση; Δώσε μια απάντηση, πολλαπλασίασε τη επί 100 και πάρε να καταλάβεις τι επικρατεί σε μια ερωτική σχέση Ιχθύ – Καρκίνου.

Στο ερωτικό κομμάτι μεταξύ τους, κυριαρχεί η μιζέρια,. Τόση μιζέρια που ο περίγυρος τους θα του απομονώσει σε χρόνο dt. Το ότι δεν αντέχονται μαζί δεν θα αργήσουν να το καταλάβουν και οι ίδιοι, αφού η σχέση τους θα είναι τόσο -μα τόσο- βαρετή που σύντομα θα εξελιχθεί στον απόλυτο εφιάλτη ακόμα και για τους ίδιους.

Δείτε ακόμα Τα 3 ζώδια που δεν θα γνώριζες ποτέ στους γονείς σου!

Μιλάμε για σχέση καταδικασμένη από το ξεκίνημά της.

Μην. Απλά μην…

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα άρθρα

Close