Κινέζικο ωροσκόπιο: Το 2021 θα είναι η χρονιά του  μεταλλικού Βουβαλιού – Δείτε τις προβλέψεις

Κινέζικο ωροσκόπιο: Το 2021 η χρονιά του μεταλλικού Βουβαλιού – Δείτε τις προβλέψεις.

Δείτε τις προβλέψεις

Μπορεί το Κινέζικο ωροσκόπιο να μην είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Ελλάδα, όμως φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει όλο και περισσότερα γι’ αυτό. Και φυσικά λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του τις προβλέψεις του κινέζικου ωροσκοπίου.

Δείτε ακόμα 2020 θα λέμε και θα κλαίμε: Τα ζώδια που το 2021 θα έχουν την πιο γκαντέμικη χρονιά

Το 2020 φτάνει στο τέλος του και θα πάρει μαζί – θέλουμε να πιστεύουμε – και τα κακά που μας συνέβησαν μέσα στο έτος. Το 2021 κοντοζυγώνει και όλοι οι άνθρωποι προσπαθούμε να θέσουμε νέους στόχους, νέα όνειρα και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Θα θέλαμε όμως να ξέρουμε αν οι συνθήκες το 2021 θα είναι ευνοϊκές για εμάς, σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο. Να θυμάστε ότι ακόμη κι αν το κινέζικο ωροσκόπιο λέει ότι θα περάσετε δύσκολα, εσείς δεν πρέπει να το βάζετε κάτω. Διαβάστε παρακάτω: 

Το 2021 θα είναι το έτος του Βουβαλιού

Η χρονιά του Μεταλλικού Βουβαλιού ξεκινήσει στις 12 Φεβρουαριου,2021, κατά την διάρκεια της δεύτερης νέας σελήνης του ηλιοστασίου. Το έτος του Βουβαλιού είναι το έτος που προστάζει την υπευθυνότητα και την σκληρή δουλειά. Σίγουρα δεν είναι ένα έτος που ευνοεί τους τεμπέληδες.

Αν λοιπόν μέσα στο 2021 καταθέσεις όλη σου την ψυχή και την εργατικότητα, σίγουρα οι στόχοι σου, δε θα αργήσουν να υλοποιηθούν. Οι προσωπικές σας υποθέσεις θα πρέπει να επιλύονται με μετριοπάθεια. Δείξτε καλοσύνη στους άλλους, μη φοβάστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και όλα θα πάνε καλά!

Το 2021 δείχνει ότι γενικά φέτος θα πρέπει να είναι ευνοϊκό για τη γεωργία και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη γη, χωρίς να προβλέπονται ακραίες καιρικές συνθήκες ή προσβολές από παράσιτα.

Πάνω απ’ ‘όλα, είναι μια χρονιά για την προώθηση της οικογενειακής ενότητας αλλά και την ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών. Ενδέχεται να προκύψουν συγκρούσεις λόγω εσφαλμένης επικοινωνίας και δυσκαμψίας.

Η συντηρητική πολιτική πρέπει να αναμένεται αν και υπάρχει κίνδυνος δικτατορίας. Η διπλωματία αντιμετωπίζεται στην καλύτερη περίπτωση με αδιαφορία. Αυτή είναι μια ευοίωνη χρονιά για κοκόρια και πιθήκους. Μπορεί να είναι μια δύσκολη χρονιά για τα πρόβατα και τα βόδια.

Λίγα λόγια για τα χαρακτηριστικά του Βουβαλιού

Το Βουβάλι είναι το έμβλημα της γεωργίας, ευλογημένο από τη θεά Kwan Yin λόγω της ειρηνικής και ήπιας φύσης του. Αντιπροσωπεύει την εξυπηρέτηση και την υπομονή, είναι ο ηγέτης όλων των βοοειδών αλλά είναι ένα ζώδιο που στο τέλος θυσιάζεται. Στη βουδιστική παράδοση, το λευκό βουβάλι συμβολίζει τον στοχασμό και τη σοφία.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα ειλικρινές ζώδιο με ισχυρές αξίες και υψηλά ηθικά πρότυπα. Το Βουβάλι γίνεται ένας πιστός φίλος ή σύντροφος. Η κύρια ανησυχία του είναι η ασφάλεια και είναι διατεθειμένος να εργαστεί σκληρά για να προσφέρει καταφύγιο στην οικογένεια και τον εαυτό του.

Δεν παίρνει πρωτοβουλία ή δοκιμάζει νέα πράγματα. Είναι ισχυρός, πολύ έξυπνος άνθρωπος που δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει. Αν χρειαστεί να περιμένει πολύ καιρό για να λάβει τις δίκαιες ανταμοιβές του, πρέπει να επιμείνει και να μην απογοητεύεται.

Οι κύριες αρετές του χαρακτήρα του είναι η σιδερένια ακεραιότητα και εντιμότητα αλλά και το έντονο συναίσθημα ευθύνης. Είναι συστηματικός και ακολουθεί σταθερά πρότυπα. Είναι τόσο αξιόπιστος, και προβλέψιμος που συχνά δέχεται κριτική για έλλειψη φαντασίας. Είναι όμως πολύ αφοσιωμένος άνθρωπος γι’ αυτό και πετυχαίνει.

Παρατηρεί τις λεπτομέρειες. Εξαιρετικά θαρραλέος, το Βουβάλι είναι ένας φυσικός ηγέτης με πειθαρχία που δεν υποχωρεί ποτέ και δεν ανέχεται καμία εξέγερση εναντίον του.

Είναι αφελής και αδέξιος όταν είναι ερ@τευμένος και οι σχέσεις του έχουν διάρκεια. Όμως, χρειάζεται χρόνος για να αναπτύξει οικείες σχέσεις και να αποκαλύψει τα αληθινά του συναισθήματα.

ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΒΑΛΙΟΥ

Καλύτερη χρονιά για: Κόκορας, Πίθηκοι.

Καλή χρονιά για: Χοίροι, φίδια, αρουραίοι,

Μικτή χρονιά για: Σκυλιά, Άλογα, Δράκους, Κουνέλια, Τίγρεις.

Δύσκολο Έτος για: Πρόβατα, Βόδια.

Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκόπιου

Ετήσιες προβλέψεις για τον Αρουραίο

Όπως είπαμε και στην αρχή η φετινή χρονιά θα ευνοήσει ιδιαίτερα τους εργατικούς ανθρώπους και στον Αρουραίο δεν αρέσει η πολύ δουλειά. Γι’ αυτό καλά θα κάνει να αποταμιεύσει κάποια χρήματα γιατί το 2021 θα είναι δύσκολο όσων αφορά τα οικονομικά του.

Επίσης στην εργασία θα του ανατεθούν νέες ευθύνες που στην αρχή θα τον αγχώσουν και θα τον πανικοβάλλουν. Όμως ο Αρουραίος είναι από τα ζώδια στο κινέζικο ωροσκόπιο που αρέσκεται στην ομαδική δουλειά. Γι’ αυτό δε θα διστάσει να μοιραστεί το φορτίο του με κάποιον άλλον και αυτό θα τον ανακουφίσει.

Ετήσιες προβλέψεις για το Βουβάλι

Για το Βουβάλι το 2021 θα είναι μία άκρως παραγωγική και δυναμική χρονιά. Η σκληρή δουλειά όλων αυτών των χρόνων θα αποδώσει καρπούς και το Βουβάλι μας θα ανταμειφθεί. Το 2021 θα είναι επίσης μία ιδιαίτερα ευνοϊκή χρονιά αν το Βουβάλι θέλει να κάνει συνεργασίες ή να αποκτήσει δική του οικογένεια.

Όμως το 2021 μπορεί να δυσκολέψει το Βουβάλι στο να πραγματοποιήσει ταξίδια ή να διασκεδάσει όσο θα ήθελε, εξαιτίας μικρών προβλημάτων που θα παρουσιαστούν στον δρόμο του.

Ετήσιες προβλέψεις για την Τίγρη

Δυστυχώς σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο το 2021 θα είναι πολύ άσχημο για την Τίγρη. Αν θέλετε την συμβουλή μας μην ρισκάρετε στο οτιδήποτε, διότι δε θα σας βγει σε καλό. Μετριάστε τα νεύρα και την ανυπομονησία σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις συγκρούσεις. Θα είναι πολλές.

Σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο η Τίγρης, θα έρθει σε κόντρα με άτομο που κατέχει εξουσία. Λογικά μέσα από την δουλειά του. Προσπαθήστε λοιπόν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην χάσετε τον έλεγχο.

Ετήσιες προβλέψεις για τον Λαγό

Εάν υπάρχει τακτ και διπλωματία, τότε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το Κουνέλι πρέπει να τα καταφέρει χωρίς να βλάψει τον εαυτό του φέτος. Μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας που προκύπτουν από άγχος ή χωρισμό από ένα αγαπημένο άτομο.

Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες των άλλων μπορεί να προκαλέσουν κάποιες δυσκολίες. Οι γκρίνιες και οι απογοητεύσεις και η σκληρή δουλειά αποφέρουν λίγα κέρδη που είναι κάπως προσβλητικό γι’ αυτόν. Μην προσπαθήσετε να κάνετε σημαντικές κινήσεις ή αλλαγές. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να αναπτυχθούν τα σχέδια σας.

Ετήσιες προβλέψεις για τον Δράκο

Ο Δράκος φαίνεται πως το 2021 θα ξεχωρίσει. Μπορεί να υπάρξουν αρκετά προβλήματα και συγκρούσεις, όμως η πρόοδός του θα είναι σταθερή και μέτρια. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να κρατήσει πίσω έναν Δράκο το 2021, είναι η μανία του να ονειρεύεται διαρκώς και να μην προχωράει σε πράξεις.

Ετήσιες προβλέψεις για το Φίδι

Το Φίδι πρέπει το 2021 να σφίξει τα δόντια και να συμβιβαστεί. Σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο, ένα φίδι είναι πολύ τεμπέλικο για την δύσκολη χρονιά που το περιμένει. Γι’ αυτό θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και να κάνετε υποχωρήσεις αν θέλετε το 2021 να σας βγει σε καλό.

Ετήσιες προβλέψεις για το Άλογο

Αν και το 2021 μπορεί να αποδειχθεί μια σκέτη απογοήτευση στις ρομαντικές σχέσεις, θα πρέπει να είναι εξαιρετική από επιχειρηματικής άποψης εάν το άλογο είναι πρόθυμο να εργαστεί σκληρά για να επιτύχει τους στόχους του.

Σε κάθε περίπτωση, οι περιστάσεις πρέπει να είναι ευκολότερες και ομαλότερες από ό, τι στο προηγούμενο έτος. Το άλογο μπορεί να πετύχει διατηρώντας περισσότερο έλεγχο στις προσωπικές του σχέσεις. Προβλέπονται οικονομικά κέρδη. Τα προβλήματα θα προέλθουν από παιδιά ή υφισταμένους.

Ετήσιες προβλέψεις για το Πρόβατο

Το Πρόβατο φαίνεται πως το 2021 θα αντιμετωπίσει περισσότερο ψυχολογικά προβλήματα. Θα νιώσει κουρασμένος και απογοητευμένος από την ζωή. Η αυτοπεποίθησή του θα είναι χαμηλή και μόνο η οικογένεια φαίνεται να τον απασχολεί κάπως δημιουργικά. Θα σας έκανε καλό να βρίσκατε ένα χόμπι ή να μπείτε σε μία ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης.

Ετήσιες προβλέψεις για την Μαϊμού

Στο 2021 φαίνεται πως το μόνο πράγμα που θα πάει καλά στην Μαϊμού είναι η οικογένεια και η αγάπη. Εκτός αυτών, θα παρουσιαστούν οικονομικά προβλήματα που θα κάνουν την Μαϊμού μας ζήσει με μερικές στερήσεις και μπορεί να εμφανίσει κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας που όμως αντιμετωπίζεται.

Ετήσιες προβλέψεις για τον Κόκορα

Ο Κόκορας είναι πολύ εργατικός από την φύση του, οπότε δε θα μπορούσε και να μην ανταμειφθεί το 2021. Φαίνεται λοιπόν πως θα δει τα οικονομικά του να ανεβαίνουν, θα νιώσει μία οικογενειακή σταθερότητα, θα λάβει στήριξη από τους φίλους του και θα πραγματοποιήσει κάποια ταξίδια.

Θα αναλάβει νέες αρμοδιότητες στην δουλειά που σε μερικές φάσεις θα νιώσει ότι δεν μπορεί να τις διαχειριστεί. Παρόλα αυτά θα δείξει την απαραίτητη ψυχραιμία και δυναμικότητα και θα περάσει κι αυτό το εμπόδιο!

Ετήσιες προβλέψεις για τον Σκύλο

Ο σκύλος μπορεί να αναλάβει πάρα πολλά ρίσκα, τα οποία θα μπορούσαν να αποδειχθούν τελικά καταστροφικά για αυτόν. Μπορεί να αναγκαστεί να συνθηκολογήσει σε κάποια δύσκολα σημεία ή να αντιμετωπίσει ξαφνικά έξοδα. Όμως η επιμονή και η πίστη του για δουλειά θα τον βοηθήσουν να βγει από το αδιέξοδο!

Ετήσιες προβλέψεις για τον Κάπρο

Φαίνεται πως το 2021 ο Κάπρος θα ευνοηθεί όσων αφορά τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν. Μπορεί επίσης να γνωρίσει επιτυχίες σε τυχερά παιχνίδια και να γνωρίσει νέους φίλους. Όμως ο Κάπρος έχει το κακό να παραμελεί το άλλο του μισό και την οικογένειά του. Αυτή του η συνήθεια σίγουρα θα προκαλέσει εντάσεις.

Είναι αποκλειστικά στο χέρι του Κάπρου να μην γνωρίσει το οριστικό τέλος της οικογενείας του. Μην την παραμελείτε και όλα θα πάνε καλά!

Για να σας βοηθήσουμε,  να έχετε μια εικόνα για τα ζώδια προηγούμενων ή και επόμενων ετών, είτε πρόκειται για σας είτε για τα γνωστά σας πρόσωπα, μπορείτε να λάβετε υπόψη το παρακάτω πινακάκι, όπου καλύπτονται οι κινέζικες χρονιές όλου του 20ου αιώνα και των αρχών του 21ου.

Ετήσιες προβλέψεις 2021 στο κινέζικο ωροσκόπιο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close