Κουτσομπολιό και κακία! Αυτά είναι τα 4 Ζώδια που τα έχουν στο πετσί τους!

Εσείς ανήκετε σε κάποιο από αυτά; 

Άλλα είναι ευγενικά και καλοπροαίρετα, άλλα προστατευτικά και δυναμικά, άλλα πολύ ζηλιάρικα, και υπάρχουν και αυτά που το κουτσομπολιό και η κακία…κυλάει στο αίμα τους! Μπορεί να μην το κάνουν επίτηδες, αλλά να τους βγαίνει φυσικά και αυθόρμητα.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια ζώδια “πετάνε” κακίες και λατρεύουν το “κους κους”…!

Ζώδια: Ακολουθούν τέσσερα ζώδια, που στάζουν «χολή»
1. Λέων: Είναι κακομαθημένος. Θεωρείο πως ο κόσμος του ανήκει και μπορεί να πάρει από αυτόν, τα πάντα. Όμως, αυτό αποτελεί και πρόβλημα για τον ίδιο. Αν δεν πάνε κατ’ ευχήν, τα πράγματα, βγαίνει από τα ρούχα του. Άσχημη συμπεριφορά, με έπαρση και αλαζονεία, προσβάλλει τα πάντα, μειώνοντας τον αντίπαλό του.

2. Παρθένος: Ο παρθένος μπορεί να στάξει «χολή», λόγω της τελειομανίας του. Θέλει όλα να βαίνουν καλώς, πράγμα που δεν είναι πάντοτε ικανό να συμβεί. Κάτι θα γίνει και τα πράγματα, θα εξελιχθούν διαφορετικά. Όταν έρθει λοιπόν αντιμέτωπος με κάτι μη τέλειο, τότε αρχίζει να βγάζει την κακία του.

Κουτσομπολιό και κακία! Αυτά είναι τα 4 Ζώδια που τα έχουν στο πετσί τους!

3. Σκορπιός: Πρόκειται για εκείνον που ό,τι βάλει στο μυαλό του, προσπαθεί να καταναλώσει όλη την ενέργειά του για να το πετύχει. Δεν θέλει να του αποσπάσει κανένας την προσοχή από το στόχο του. Ωστόσο, αν δεν αποδώσει τα αναμενόμενα ή δεν βρει την ανταπόκριση, δεν πρόκειται να του βγει. Μπορεί να νευριάσει σε απίστευτο βαθμό, καθώς θεωρεί πως πρέπει να του έρθουν θετικά αποτελέσματα.

4. Αιγόκερως: Αυτός στάζει «χολή» σε πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις. Αυτές τις περισσότερες φορές έχουν σχέση με τα επαγγελματικά του. Μπορεί να καταναλώσει όλο το χρόνο και τη δύναμή του, εκεί. Προσπαθεί να δουλέψει σκληρά και με συνέπεια. Πολλές φορές ξεπερνά τα όριά του και πετά δηλητήριο, αν κάποιος του πάρει με άτιμο τρόπο, αυτό που θεωρεί ο ίδιος, πως αξίζει.

Δείτε ακόμη:Τα τέσσερα ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στο φθινόπωρο του 2019

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα άρθρα

Close