Μάιος 2022-τυχερές-και-άτυχες-μέρες-των-ζωδίων-

Μάιος 2022: Οι άτυχες  και οι τυχερές μέρες του μήνα για όλα τα ζώδια. Οι άτυχες και οι τυχερές μέρες των ζωδίων για τον Μάιο 2022.

Ο Μάιος κοντοζυγώνει και η αλήθεια είναι πως μπορεί να μπαίνει κάπως…βροχερός αλλά είναι ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης. Βρισκόμαστε μία ανάσα μακριά από το Καλοκαίρι και είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι από εσάς, ήδη ξεκινήσατε να κάνετε σχέδια για διακοπές.

Θέλουμε λοιπόν ο Μάιος να είναι ένας μήνας γεμάτος πάθος, φλερτ, ευχάριστες στιγμές με φίλους και οικογένεια, επαγγελματικές επιτυχίες και οικονομική σταθερότητα. Αυτό που επιδιώκουμε δηλαδή για κάθε μήνα του χρόνου.

Δείτε ακόμα Μάιος 2022: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Όσο τυχεροί κι αν είστε πρέπει να σας ευνοούν και λίγοι οι μέρες. Ποιες μέρες λοιπόν θα είναι τυχερές και θα σας επιτρέψουν να ρισκάρετε και ποιες μέρες θα είναι οι άτυχες οπότε θα πρέπει να είστε και πιο προσεκτικοί τον Μάιο 2022; Διαβάστε παρακάτω: 

 

Τυχερές μέρες για τον Μάιο 2022

1 Μαΐου 2022, Αφροδίτη 28° 36’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 36’ Αιγόκερω

Εκείνη την μέρα θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Ένας μεγάλος έρωτας σας περιμένει στην γωνία και μία καθοριστική γνωριμία θα σας αλλάξει την ζωή. Θα θέλετε να πάρετε τον έλεγχο και θα εκφράσετε κάποια συναισθήματα κτητικότητας.

Θα εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας. Αφορά κυρίως ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού που γεννήθηκαν στο γ’ δεκαήμερο.

3 Μαΐου 2022, Δίας 28° 36’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 36’Αιγόκερω

Εκείνη η μέρα θα σας ευνοήσει για επενδύσεις, θα κάνετε επιδιορθωτικές πράξεις, θα ρυθμίσετε χρέη και θα κερδίσετε χρήματα. Τέλος θα γνωρίσετε μεγάλη επιτυχία στον εργασιακό τομέα. Η όψη αυτή αναφέρεται περισσότερο σε κοσμικό παρά σε προσωπικό επίπεδο.

Μάιος 2022-τυχερές-και-άτυχες-μέρες-των-ζωδίων-

5 Μαΐου 2022, Ήλιος σύνοδο με Ουρανό 14° 47’ Ταύρου

Εκείνη την μέρα θα έχετε μία επαναστατικότητα και μία ανάγκη για ανεξαρτησία. Θα θέλετε αλλαγές στην ζωή σας και σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Θα ξεφύγετε από την ρουτίνα. Αφορά κυρίως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που γεννήθηκαν το β’ δεκαήμερο.

6 Μαΐου 2022, Ερμής 4° 05’ Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 4° 05’ Κριού

Εκείνη την μέρα θα έχετε νέες γνωριμίες, έντονη επικοινωνία, συνάντηση με ενδιαφέροντα άτομα από το παρελθόν, θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας και θα ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο.

7 Μαΐου 2022, Ήλιος 16° 50’ Ταύρου εξάγωνο με Άρη 16° 50’ Ιχθύων

Θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι, θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί, θα ξεκινήσετε γυμναστική και θα κόψετε τις κακές συνήθειες. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού που γεννήθηκαν το β’ δεκαήμερο.

Μάιος 2022-τυχερές-και-άτυχες-μέρες-των-ζωδίων-

19 Μαΐου 2022, Ήλιος 28° 30’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° 30’ Αιγόκερω

Θα κάνετε έρευνες και θα αποκαλύψετε σημαντικά μυστικά που θα σας ευνοήσουν. Θα νιώσετε ανανεωμένοι και θα ωφεληθείτε από απώλειες τρίτων προσώπων. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο.

21 Μαΐου 2022, Σύνοδος Ήλιου και Ερμή (ανάδρομου) 00° 43’ Διδύμων

Θα υπάρξουν αυξημένες μετακινήσεις αλλά και καλή διαφήμιση του εαυτού σας, επαφές με σημαντικά πρόσωπα και μία άνεση στην επικοινωνία. Αφορά κυρίως τους Δίδυμους, τους Τοξότες, τους Παρθένους και τους Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο.

22 Μαΐου 2022, Άρης 28° 28’ Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 28° 28’ Αιγόκερω

Θα κάνετε έρευνες σε βάθος, θα αποκτήσετε παραπάνω ερωτικές εμπειρίες, θα νιώσετε ανανεωμένοι, θα ανακαλύψετε παράνομες δραστηριότητες άλλων και θα εξολοθρεύσετε το κακό. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού που έχουν γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο.

23 Μαΐου 2022, Ήλιος 02° 18’ Διδύμων εξάγωνο με Δία 02° 18’ Κριού

Θα έχετε τύχη, περισσότερες ευκαιρίες, αυξημένα κέρδη, βοήθεια από ισχυρούς ανθρώπους και εύκολες λύσεις. Θα ανοίξουν νέες προοπτικές, θα γνωρίσετε επιτυχία και θα δεχτείτε μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο.

24 Μαΐου 2022, Αφροδίτη 25° 09’ Κριού εξάγωνο με Κρόνο 25° 09’ Υδροχόου

Θα έχετε χρήσιμους περιορισμούς και καλές συμβουλές, θα ξεκινήσετε δίαιτα, θα πετύχετε τους στόχους σας, θα καλύψετε υποχρεώσεις και θα είστε πιο αυθόρμητοι. Μπορεί να δημιουργηθεί μία νέα σχέση με διάρκεια ή διαφορά ηλικίας. Αφορά κυρίως τα ζώδια σε Παρορμητικούς και Σταθερούς που έχουν γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο.

25 Μαΐου 2022, Ερμής (ανάδρομος) 28° 26’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° 26’ Αιγόκερω

Θα κάνετε έντονες σκέψεις, θα μελετήσετε παρασκηνιακές συζητήσεις και θα εξομολογηθείτε πράγματα. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο.

27 Μαΐου 2022, Αφροδίτη 28° 26’ Κριού τετράγωνο με Πλούτωνας 28° 26’ Αιγόκερω

Θα γνωρίσετε έναν μοιραίο έρωτα, θα ζήσετε ένταση και πάθος, θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και θα πάρετε αποφάσεις για χωρισμούς που θα σας ωφελήσουν. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο.

29 Μαΐου 2022, Άρης σύνοδο με Δία 03° 20’ Κριού

Θα πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες, θα κάνετε γρήγορες κινήσεις που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα και λίγες εντάσεις. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί το α’ δεκαήμερο.

Δείτε ακόμα Η καριέρα αυτών των ζωδίων θα γίνει ακόμη καλύτερη το 2022

Οι άτυχες μέρες για τον Μάιο 2022

4 Μαΐου 2022, Άρης 14° 45’ Ιχθύων εξάγωνο με Ουρανό 14° 45’ Ταύρου

Θα ανατραπούν τα σχέδιά σας απότομα, θα νιώσετε μία απελευθέρωση και μία ανάγκη για χειραφέτηση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για θέματα υγείας ή ατυχήματα. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού που έχουν γεννηθεί το β’ δεκαήμερο.

15 Μαΐου 2022, Ήλιος 24° 55’ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 24° 55’ Υδροχόου

Θα έχετε περιορισμούς, θα συμβιβαστείτε σε καταστάσεις που δεν θέλετε, θα πληρώσετε μερικά έξοδα αλλά θα υπάρχει μεγάλη γκαντεμιά μέσα στην μέρα. Θα έχετε κακή διάθεση και θα κάνετε λάθος χειρισμούς.

Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού δηλαδή τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο.

Μάιος 2022-τυχερές-και-άτυχες-μέρες-των-ζωδίων-

18 Μαΐου 2022, Άρης σύνοδο με Ποσειδώνα 24°59’ Ιχθύων

Θα κάνετε αποκαλύψεις παρασκηνιακών συζητήσεων που δεν θα σας βρουν σε κακό, θα συμβούν ζημιές μέσα στο σπίτι που θα αφορούν κυρίως υδραυλικές εγκαταστάσεις και αποχετεύσεις, θα καταπολεμήσετε μία ασθένεια αλλά θα νιώσετε αποξενωμένοι. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού που έχουν γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο.

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close