Μάρτιος 2022-οι-τυχερές-και-οι-άτυχες-μέρες-του-μήνα-

Μάρτιος 2022: Οι τυχερές και άτυχες μέρες του μήνα Αυτές είναι οι τυχερές και  άτυχες μέρες για τον Μάρτιο του 2022.

Κάθε μήνας έχει τις τυχερές και τις άτυχες μέρες του. Στις τυχερές πετάμε στα σύννεφα όμως στις άτυχες μέρες θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί διότι δεν το περιμέναμε. Γι’ αυτό και οι αστρολογικές προβλέψεις του Μαρτίου θα μας βοηθήσουν να προετοιμαστούμε.

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθουμε για τις άτυχες αλλά και τις τυχερές μέρες του Μαρτίου για το 2022. Έτσι στις άτυχες μέρες θα ξέρουμε και θα είμαστε πιο προσεκτικοί, μπας και σώσουμε ότι δεν σώζεται. Είστε έτοιμοι; Διαβάστε παρακάτω:

Μάρτιος 2022: Τυχερές μέρες του μήνα

5 Μαρτίου 2022

Στις 5 Μαρτίου θα υπάρξει τύχη, πολλές ευκαιρίες, κέρδη, βοήθεια από ισχυρούς, εύκολες λύσεις σε όλα μας τα προβλήματα, νέες προοπτική, προσωπική ανάπτυξη και επιτυχία σε κάθε μας στόχο. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου.

6 Μαρτίου 2022

Στις 6 Μαρτίου σύμφωνα με την αστρολογία θα υπάρξει έντονο φλερτ και διεκδίκηση, έρωτας, καλό σ3ξ, μία νέα συναρπαστική γνωριμία, έξαψη, όρεξη για νέες περιπέτειες και έντονη διασκέδαση. Αφορά τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

Μάρτιος 2022-οι-τυχερές-και-οι-άτυχες-μέρες-του-μήνα-

Photo via: godsmasterclass.com

13 Μαρτίου 2022

Στις 13 Μαρτίου οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχουν έντονο ρομαντισμό, ρομαντισμό, μεγάλη φαντασία, πολύ χαλάρωση, μία μικρή τάση φυγής και μία αφηρημάδα, μεγάλη ευπιστία και λίγη αφέλεια.

18 Μαρτίου 2022

Για τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα υπάρξει μεγάλος αυτοέλεγχος, εστίαση στους στόχους, αποτελεσματικότητα, επιμονή, εξάλειψη εμποδίων και αποκαλύψεις.

Δείτε ακόμα Μάρτιος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για ζώδια

21 Μαρτίου 2022

Θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις, τυχερές συναντήσεις, βελτιωμένες δημόσιες σχέσεις και πολλές χρήσιμες νέες επαφές. Θα διευρύνουμε τους ορίζοντες και θα ακούσουμε πολλά και μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Αυτό αφορά κυρίως τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθείς που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

23 Μαρτίου 2022

Εκείνη την μέρα θα υπάρξει ονειροπόληση, φαντασιώσεις, νέες συμπάθειες και καλλιτεχνικές τάσεις. Προσέξτε μόνο μην σας παραμυθιάσουν με κολακείες. Αφορά κυρίως τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου.

Μάρτιος 2022-οι-τυχερές-και-οι-άτυχες-μέρες-του-μήνα-

Photo via: Pinterest

26 Μαρτίου 2022

Στις 26 Μαρτίου θα υπάρξει παρατηρητικότητα, συγκέντρωση, διερευνητική σκέψη, λύση μυστηρίου αλλά και αποκαλύψεις μεγάλων μυστικών και ντοκουμέντων. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο.

17 Μαρτίου 2022

Θα υπάρξουν απρόσμενες συναντήσεις, ξαφνικές ειδήσεις, εφευρετικότητα, εκπλήξεις και νέες ασχολίες με καινούρια ενδιαφέροντα. Θα υπάρξουν όμως και νεύρα ή έλλειψη υπομονής. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

28 Μαρτίου 2022

Θα υπάρξουν χρήσιμοι περιορισμοί, καλές συμβουλές, αρχή μίας δίαιτας, εκπλήρωση υποχρεώσεων και λήψη σημαντικών αποφάσεων. Θα επηρεάσει κυρίως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

Μάρτιος 2022: Άτυχες μέρες του μήνα

19 Μαρτίου 2022

Θα υπάρξει ξαφνικός χωρισμός, μία απρόβλεπτη γνωριμία, νεύρα, αποτυχημένη αλλαγή εμφάνισης, αλλά και ένα αίσθημα ανεξαρτησίας και χειραφέτησης. Αφορά κυρίως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου.

Μάρτιος 2022-οι-τυχερές-και-οι-άτυχες-μέρες-του-μήνα-

Photo via: Pinterest

22 Μαρτίου 2022

Θα υπάρξει ακαριαίο χτύπημα, ένα αιφνιδιασμός, μία αναίτια και απρόσμενη επίθεση, ακραίες συμπεριφορές και υπερβολική προκλητικότητα από ανθρώπους της εμπιστοσύνης μας. Αφορά κυρίως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου.

Photo cover via: pt.depositphotos.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close