Μάρτιος 2022-ερωτικές-αστρολογικές-προβλέψεις-ζωδίων-

Μάρτιος 2022: Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων. Αναλυτικά οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Μάρτιο του 2022.

Ο Μάρτιος πλησιάζει και εκτός από τα επαγγελματικά και τα οικονομικά μας, μας ενδιαφέρουν και τα ερωτικά μας. Έτσι οι ερωτικές προβλέψεις του Μαρτίου κυκλοφόρησαν κι εμείς θα τις μοιραστούμε μαζί σας. Έτσι και αλλιώς η ερωτική μας ζωή είναι σε θέση να επηρεάσει την καθημερινότητά μας.

Πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με την σχέση ή τον γάμο μας; Θα βρούμε τον μεγάλο έρωτα που αναζητούμε τον Μάρτιο ή θα φλερτάρουμε μπαίνοντας για τα καλά στο ανοιξιάτικο κλίμα; Οι ερωτικές προβλέψεις για τον Μάρτιο του 2022 θα μας τα αποκαλύψουν όλα αυτά. Διαβάστε παρακάτω:

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Κριός

Για τους Κριούς ο Μάρτιος στα ερωτικά θα είναι ένας ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας. Ο Μάρτιος θα είναι γεμάτος φλερτ, νέες γνωριμίες που θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες και αρκετούς θαυμαστές. Αν είστε ελεύθεροι, τον Μάρτιο μία νέα γνωριμία θα έρθει και θα σας ενθουσιάσει πολύ.

Αν από την άλλη βρίσκεστε ήδη σε σχέση, τον Μάρτιο, θα υπάρξει αναζωπύρωση της σχέσης και έντονες ευχάριστες στιγμές. Επίσης μπορεί κάποιος έρωτας από τα παλιά να κάνει την εμφάνισή του και να σου χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Όμως θα πρέπει να προσέξεις την έπαρση και την ανωριμότητά σου τον Μάρτιο.

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Ταύρος

Και για τον Ταύρο ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος ερωτισμό. Συγκεκριμένα αν βρίσκεσαι σε σχέση το άλλο σου μισό θα σου αποδείξει την αγάπη του προστατεύοντας σε από δύσκολες καταστάσεις και δίνοντάς σου τις σωστές συμβουλές.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει τα ζώδια ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέχρι τον Νοέμβρη του 2024

Παρόλα αυτά με το άλλο σου μισό τον Μάρτιο μπορεί να υπάρξουν και μερικά καυγαδάκια εξαιτίας της ζήλειας του. Αν είσαι ελεύθερος τότε μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που μπορεί στην αρχή να μην σε ενθουσιάσει όμως πρέπει να του δώσεις μία ευκαιρία διότι θα εξελιχθεί σε κάτι καλό.

Μάρτιος 2022-ερωτικές-αστρολογικές-προβλέψεις-ζωδίων-

Photo via: Pinterest

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Δίδυμος

Αν βρίσκεσαι σε σχέση αγαπημένε μου Δίδυμε τότε τον Μάρτιο θα πρέπει να περιμένεις αρκετές ανατροπές και δυσάρεστες εξελίξεις στην σχέση σου. Φαίνεται πως θα συμβούν πράγματα που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας κι επειδή δεν τα πας καλά με τις αλλαγές, αυτό θα σε επηρεάσει αρνητικά.

Επίσης θα υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες τον Μάρτιο με το άλλο σου μισό γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ελέγξεις τα ξεσπάσματά σου. Αν είσαι ελεύθερος τότε σίγουρα το φλερτ θα είναι έντονο όμως δε θα υπάρξει κάτι που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον για κάτι παραπάνω.

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Καρκίνος

Για τους Καρκίνους ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος ερωτισμό, φλερτ και ανανέωση. Συγκεκριμένα αν βρίσκεσαι σε σχέση η σχέση σου θα ανανεωθεί κι εσύ θα καταφέρεις να πετύχεις τους ερωτικούς σου στόχους. Παρόλα αυτά η ανωριμότητά σου και η ζήλεια σου μπορεί να οδηγήσουν σε έντονους καυγάδες αν δεν προσέξεις.

Από την άλλη αν είσαι ελεύθερος οι κατακτήσεις θα είναι πολλές. Μάλιστα μερικές από τις κατακτήσεις σου είναι απωθημένα από το παρελθόν και αυτό θα σου τονώσει πολύ την αυτοπεποίθηση και θα σου ανεβάσει την διάθεση. Απόλαυσέ το.

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Λέων

Για τους Λέοντες ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας που θα ευνοήσει πολύ σχέσεις από απόσταση ή σχέση με ανθρώπους άλλης εθνικότητας. Επίσης αν βρίσκεσαι σε σχέση τα ταξίδια για λίγες μέρες θα είναι μέσα στο πρόγραμμα και θα ανανεώσουν την σχέση σας.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η ανωριμότητά σου και τα νεύρα σου. Θα έχεις μερικά αδικαιολόγητα ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά το ταίρι σου και να φέρουν ρήξεις στη σχέση σας. Ρήξεις που αντιμετωπίζονται αλλά κουράζουν.

Μάρτιος 2022-ερωτικές-αστρολογικές-προβλέψεις-ζωδίων-

Photo via: story.one

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Παρθένος

Ο Μάρτιος θα σου φέρει μερικά μοιραία γεγονότα που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε χωρισμό. Φαίνεται πως θέλεις να ζήσεις νέα πράγματα και να πεις όχι σε τοξικές καταστάσεις που σου δημιουργούν ρουτινιασμένες μέρες.

Παρόλα αυτά το τέλος ακόμη κι αν έρθει από δική σου επιλογή θα είναι το ίδιο επώδυνο. Αν πάλι δεν θέλεις να χωρίσεις προσπάθησε με το ταίρι σου να κάνετε πράγματα μαζί και να ανανεώσετε την σχέση σας.

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Ζυγός

Ζυγέ μου αν βρίσκεσαι σε σχέση τότε σίγουρα ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που ευνοεί πολύ για ταξίδια αναψυχής και καταστάσεις που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και θα σας ανανεώσουν. Γι’ αυτό προσπάθησε να βάλεις στην άκρη την αναβλητικότητά σου γιατί το άλλο σου μισό φαίνεται ότι πλήττει.

Δείτε ακόμα Ποιο μυθικό πλάσμα είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αν είσαι ελεύθερος τότε έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό αυτόν τον μήνα. Το φλερτ θα είναι έντονο αλλά προσπάθησε να μην δώσεις βάση σε επιφανειακές σχέσεις διότι δεν είναι αυτό που ψάχνεις στην πραγματικότητα.

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Σκορπιός

Αν τον Μάρτιο κάνεις πέρα την έπαρση και τον εγωισμό σου μόνο καλά πράγματα θα σου συμβούν. Συγκεκριμένα αν είσαι ελεύθερος το φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και μάλιστα κάτι ρομαντικό σε περιμένει στην γωνία που θα σε ανανεώσει.

Αν είσαι σε σχέση το άλλο σου μισό θα σε κακομάθει αρκετά κάνοντας σου όλα τα χατίρια και προσφέροντάς σου ρομαντικές στιγμές. Παρόλα αυτά ο εγωισμός και η έπαρση που δείχνεις στιγμές στιγμές θα σε φέρουν σε εντάσεις και καυγάδες.

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Τοξότης

Ο Μάρτιος θα είναι γλυκόπικρος μήνας για σένα. Φαίνεται πως έρωτες και θαυμαστές από το παρελθόν θα σου χτυπήσουν την πόρτα και αυτό ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε σχέση θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Με το άλλο σου μισό τον Μάρτιο θα νιώσεις πως υπάρχει επικοινωνιακό χάσμα και αυτό θα σε προβληματίσει αρκετά.

Αν από την άλλη είσαι ελεύθερος τότε μόνο καλά πράγματα θα σου συμβούν. Νέες γνωριμίες, έρωτες από το παρελθόν, πάθη και αρκετός ρομαντισμός που θα κάνει την αρχή της Άνοιξης για σένα απλά συγκλονιστική!

Μάρτιος 2022-ερωτικές-αστρολογικές-προβλέψεις-ζωδίων-

Photo via: sohu.com

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Αιγόκερως

Ο μήνας αυτός, θα έχει αρκετές αμφιβολίες, φόβους και προβληματισμούς στα αισθηματικά σου! Πρέπει άμεσα να επανεξετάσεις ορθά και με λογική την ερωτική σου ζωή και τα άτομα που την αφορούν. Αργά ή γρήγορα, θα διαπιστώσεις πως οι ευκαιρίες θα είναι άπειρες!

Ετοιμάσου για νέες γνωριμίες και φλερτ, αν είσαι ελεύθερος και ευχάριστες συνομιλίες με το έτερον ήμισυ, αν είσαι δεσμευμένος! Όπως και να ‘χει πρέπει να προσέχεις με την ζήλεια σου διότι τον Μάρτιο θα σε επηρεάσει αρνητικά.

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Υδροχόος

Τον Μάρτιο, η διορατικότητα σου, θα είναι το κλειδί για να ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή από μία νέα γνωριμία, διότι μάλλον θα απογοητευτείς!

Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσεις άσχημη συμπεριφορά, από το έτερον ήμισυ! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι πάντως, μην εμπιστεύεσαι σε τρίτους, για το τι γίνεται στα αισθηματικά σου, αυτήν την περίοδο!

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάρτιο 2022: Ιχθείς

Ο Μάρτιος, θα έχει αρκετές δυσκολίες, μικρές απώλειες και ίσως απογοητεύσεις στην ερωτική σου ζωή! Θα ανταλλάξεις λόγια που πληγώνουν και ίσως υπάρξουν έντονοι καυγάδες!

Επίσης, οφείλεις να προστατέψεις τις ερωτικές σου σχέσεις, μακριά, από σχόλια και κουτσομπολιά τρίτων! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις και όρκους αιώνιας αγάπης!

Photo cover via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close