Μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021

Μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021. Εσείς διαβάσατε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο του 2021; Θα μας μπει άραγε καλά το 2021 ή ο Ιανουάριος θα θυμίζει περισσότερο 2020 παρά 2021; Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν ένα έτος ξεκινάει καλά, μας γεμίζει αισιοδοξία! Γι’ αυτό κι έχουμε ανάγκη οι αστρολογικές προβλέψεις του Ιανουάριου, να είναι θετικές.

Μετά από ένα τόσο δύσκολο 2020, θέλουμε ο πρώτος μήνας του 2021, να είναι χαρούμενος και ελπιδοφόρος! Η αλήθεια είναι πως περισσότερο από ποτέ, έχουμε αφήσει όλες μας τις ελπίδες στο 2021, για μία χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη.

Δείτε ακόμα Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί – «Το 2021 δεν θα είναι εύκολο »

Βγήκαν λοιπόν οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα του Ιανουαρίου κι εμείς ανυπομονούμε να τις μοιραστούμε μαζί σας! Το ζώδιό σας θα είναι από τα τυχερά αυτού του μήνα ή το 2021 δε θα σας συμπεριφερθεί με τρυφερότητα; Διαβάστε παρακάτω:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Ο Ιανουάριος του 2021 θα βρει τους Κριούς με λιγότερες πιέσεις από το προσωπικό περιβάλλον. Παρόλα αυτά, οι Κριοί θα δυσκολευτούν να επεξεργαστούν τα νέα δεδομένα, διότι δεν είναι καλοί στο να διαχειρίζονται τις αλλαγές στην ζωή τους έτσι και αλλιώς.

Όσων αφορά τα οικονομικά σας, η αλήθεια είναι πως τον Γενάρη του 2021, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί από ότι άλλες φορές και περισσότερο διπλωμάτες και αυτό σίγουρα θα σας οδηγήσει σε κάτι καλό. Οι προτεραιότητες και η συμπεριφορά σας απέναντι σε ορισμένα άτομα θα αλλάξουν.

Στον συναισθηματικό τομέα, τον Ιανουάριο θα παραμείνετε ανικανοποίητη, όμως οι ελεύθεροι θα διαπιστώσετε ότι έχετε μεγαλύτερη πέραση από ότι φανταζόσασταν. Η οικογένεια θα είναι αυτή που θα σας προβληματίσει τον μήνα του Ιανουαρίου κι εκεί φαίνεται πως θα δώσετε βαρύτητα.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου για τον Ταύρο

Για τους Ταύρους ο χρόνος θα ξεκινήσει με αλλαγές και αναστατώσεις στην καθημερινότητα. Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας, που καλεί τον Ταύρο να δείξει ψυχραιμία και να μάθει να διαχειρίζεται σωστότερα ορισμένες καταστάσεις. Θα χρειαστεί να λύσετε μία κρίση μέτριας έντασης.

Να θυμάστε ότι τον Γενάρη θα πρέπει να μάθετε να κάνετε μικρές υποχωρήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε μία ισορροπία. Το ίδιο ακριβώς θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε και στην δουλειά σας.

Το τελευταίο δεκαήμερο θα δώσετε όλη την ενέργειά σας στα αισθηματικά σας, που θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί. Θα χρειαστεί να αλλάξετε στάση απέναντι σε πολλά πράγματα και η αλήθεια είναι πως ο Γενάρης θα σας γεμίσει εμπόδιο στον συναισθηματικό τομέα. Δείξτε προσοχή, έτσι ώστε να μην ξεφύγετε από την πορεία σας.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου για τους Διδύμους

Ο Ιανουάριος ξεκινάει με εσάς να είστε πιο έτοιμοι από ποτέ να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Έχετε ένα χρονικό περιθώριο περίπου 10 ημερών, που μπορείτε να οργανωθείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον και την επόμενη σας κίνηση.

Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στην ζωή σας οι οποίοι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμοι. Όσων αφορά το συναισθηματικό και φιλικό τομέα, προσπαθήστε να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και να ηρεμήσετε τα νεύρα σας, έτσι ώστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

Ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για τους Διδύμους όσων αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά τους. Γι’ αυτό, προσπαθήστε να εξαντλήσετε την κοινωνικότητά σας στις δημόσιες σχέσεις που θα σας ωφελήσουν στην επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Η αλήθεια είναι πως ο Γενάρης για τον Καρκίνο θα ξεκινήσει δίνοντας έμφαση στον επαγγελματικό του προσανατολισμό και θα πρέπει ειδικά εκείνοι που ασχολούνται με το εποχιακό αντικείμενο να δείξουν λίγη παραπάνω προσοχή.

Μέχρι τις 8 Ιανουάριου θα νιώσετε να ανταμείβεστε για οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια έχετε καταβάλει όλον αυτόν τον καιρό. Όμως μπορεί μερικά σχέδιά σας να αλλάξουν και κάποιες συμφωνίες που έχετε κλείσει εδώ και καιρό να καθυστερήσουν, επηρεάζοντας την διάθεσή σας.

Όσων αφορά τον συναισθηματικό τομέα, προσπαθήστε να μην δοκιμάζετε τα όρια του συντρόφου σας. Η οικογένειά σας, παρά τις αντιθέσεις που σας διακατέχουν θα είναι στο πλάι σας κι εσείς θα έχετε το θάρρος να υπερασπιστείτε τις θέσεις και τις απόψεις σας, σχετικά με το μέλλον σας. Αν είστε ελεύθερος, κάποια νέα γνωριμία δεν προβλέπεται προς το παρόν.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέων

Ο Ιανουάριος θα σας βοηθήσει να πάρετε και να τηρήσετε κάποιες αποφάσεις. Μερικές συναισθηματικές αναταραχές θα υπάρξουν όμως θα σας βοηθήσουν εν τέλει να τονώσετε τον εγωισμό σας και θα σας μάθουν να υπερασπίζεστε καλύτερα τα θέλω σας.

Όσων αφορά τα επαγγελματικά, ο Ιανουάριος δε θα είναι ο μήνας που θα σας παρουσιάσει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Γι’ αυτό μείνετε προσγειωμένοι σε αυτό που ήδη κάνετε. Οικονομικά θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε έναν καλύτερο μισθό και ίσως να ξεκινήσετε σιγά σιγά να διεκδικείτε περιουσιακά στοιχεία.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Ιανουάριος φαίνεται πως θα είναι ο τυχερός μήνας για τον Παρθένο. Η καθημερινή σας ζωή θα μπει σε μία τάξη ενώ το άλλο σας μισό θα γίνει πιο διεκδικητικό. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν επίσης όμως στην δουλειά ίσως σε πρώτη φάση να ξεκινήσετε να νιώθετε μία πίεση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παρθένος τον Ιανουάριο θα προσαρμόζεται πιο εύκολα σε νέες καταστάσεις, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια και μπορεί να έχετε κοινωνικούς περιορισμούς όμως αυτό δε θα επηρεάσει το ενδιαφέρον σας για διασκέδαση. Το ηθικό σας θα είναι ακμαίο!

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Ιανουαρίου για τον Ζυγό

Ο Ζυγός θα έχει σίγουρα έναν έντονο Ιανουάριο, αλλά όχι κακό. Οι ταλαιπωρίες που σας βασάνιζαν τόσο καιρό θα ξεκινήσουν να υποχωρούν, ωστόσο θα συνεχίσετε να αγωνίζεστε για να καταφέρετε να φτάσετε στους στόχους σας. Ένα καινούριο κεφάλαιο στην ζωή σας ανοίγει.

Αυτό το καινούριο κεφάλαιο θα ενισχύσει την δημιουργικότητά σας και η αγάπη που θα πάρετε από τους δικούς σας ανθρώπους θα σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Το οικογενειακό σας περιβάλλον δείχνει να βελτιώνεται εξαιτίας της Αφροδίτης στον Αιγόκερω.

Τον Ιανουάριο θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας έτσι ώστε να ανεβείτε επαγγελματικά και να διορθώσετε τα οικονομικά σας.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Σκορπιό

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει καλώντας τον Σκορπιό να εκμεταλλευτεί τις επικοινωνιακές του δυνατότητες. Θα χρειαστεί να ανανεώσετε τις υποχρεώσεις σας και να βάλετε νέους στόχους. Οι καινούριες συμφωνίες, οι εμπορικές ανταλλαγές αλλά και η καλή συνεννόηση ευνοούνται.

Τα οικονομικά σας όμως ακόμη δε θα είναι τόσο καλά. όσο θα θέλατε για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ο Άρης στον Ταύρο, δίνει μία μαχητικότητα στον συναισθηματικό τομέα.

Η ζωή σας αλλάζει σταδιακά στους βασικούς τομείς της και μία νέα εκδοχή καταστάσεων ξεδιπλώνεται. Μία νέα εκδοχή που θα σας δώσει την ευκαιρία για νέες προοπτικές που θα αφορούν το σπίτι και την δουλειά σας.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει να διορθώνει προβλήματα που υπήρχαν στην ζωή σας. Θα βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και θα ανοίξετε νέους δρόμους έκφρασης. Επίσης, η δουλειά σας θα παραμείνει περίπου η ίδια όμως μπορείτε αυτόν τον μήνα να είστε πιο δημιουργικοί και αισιόδοξοι για κάτι καλύτερο.

Στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σας θα υπάρξουν μερικές δυσκολίες. Όμως αν τις αντιμετωπίσετε με σύνεση και υπομονή, όλα θα λυθούν και θα πάρουν τον δρόμο τους. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα εκμεταλλευτείτε το για να κλείσετε νέες συμφωνίες ή για να κάνετε μικρά νέα ξεκινήματα σε τομείς που θέλουν βελτίωση και αποκατάσταση.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου για τον Αιγόκερω

Με την είσοδο του νέου έτους και την απομάκρυνση του Κρόνου και του Δία από το ζώδιό σας, θα ξεκινήσετε να βλέπετε τις πρώτες ηλιαχτίδες βελτίωσης και ανακούφισης.

Παράλληλα η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Βελτιώνει τη διάθεση και ανανεώνει την ομορφιά, ή την αισθητική που χρειάζεται να έχετε.

Ξαφνικά γίνεστε οι ευνοούμενοι αυτής της περιόδου με τη βοήθεια και του Άρη που θα διασχίζει τον Ταύρο. Η όψη αυτή σας παρακινεί να βάλετε νέους στόχους ή να κάνετε καινούριες γνωριμίες με μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο

Με την είσοδο του Ιανουαρίου έρχεται αισθητά μια νέα εποχή που θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε επαγγελματικά, προσωπικά και οικονομικά ζητήματα. Εσείς θα είστε αυτοί που θα νιώσετε την αλλαγή που θα έρθει το 2021.

Αλλαγή σημαντική, ενδεχομένως αγωνιστική, αλλά όχι δυσάρεστη. Προς το παρόν καλείστε να τακτοποιήσετε κάθε λογής εκκρεμότητα, κυρίως κοινωνικής, οικονομικής, ή επαγγελματικής φύσεως. Οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν σαν προάγγελοι των εξελίξεων που θα ακολουθήσουν μετά την περίοδο των γενεθλίων σας.

Το γενικότερο κλίμα που παραμένει το ίδιο ίσως βαρύνει περισσότερο την ψυχολογία σας τώρα. Βρείτε τρόπους να εκτονώνεστε και προπαντός καταπολεμήστε την απαισιοδοξία και τον φόβο.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου για τους Ιχθείς

Οι αλλαγές που τόσο περιμένατε θα έρθουν από τις πρώτες κιόλας μέρες του Γενάρη. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζατε θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να υποχωρούν. Ο επαγγελματικός σας τομέας θα σας υποχρεώσει να υιοθετήσετε μία νέα τακτική και στρατηγική για να επιβιώσετε.

Οι φίλοι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας αφού θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας. Το 2021 πρόκειται να σας απελευθερώσει από εξαρτήσεις και δεσμά που είχατε δημιουργήσει τα δύο προηγούμενα χρόνια. Το 2021 επίσης θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε πιο εύκολα στο νέο κλίμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ζωή σας θα εμφανιστούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν ενώ δε το περιμένατε. Όμως προδοσίες θα αποκαλυφθούν για ανθρώπους που εμπιστευόσασταν πολύ και αυτό θα σας πληγώσει αρκετά.

Photo cover via: id.depositphotos.com

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close