Την πατήσατε! Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2021

Την πατήσατε! Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2021! Γιατί μπορεί το 2020 να μας έχει περάσει από 40 κύματα και να ελπίζουμε ότι το 2021 θα μας φερθεί με περισσότερη αγάπη και προδέρμ, αλλά φαίνεται πως για μερικά ζώδια και το 2021 θα είναι πολύ άδικο.

Τα πιο άτυχα ζώδια για το 2021 θα πρέπει να σφίξουν τα δόντια, γιατί η χρονιά που τους περιμένει δε θα είναι και η καλύτερη. Εσείς, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και όλα θα πάνε καλά. Όσο γίνεται δηλαδή! Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για τα πιο άτυχα ζώδια του 2021.

Δείτε ακόμα 2021: Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά του νέου έτους.

Γιατί στο daddy-cool.gr θέλουμε πάνω από όλα να σας προειδοποιούμε γι’ αυτά που σας περιμένουν! Φτιάξτε ένα ζεστό ρόφημα, πάρτε ένα γλυκό για να το φάτε μετά την ανάγνωση του άρθρου, για να πάνε τα φαρμάκια κάτω και συνεχίστε την ανάγνωση. Διαβάστε παρακάτω: 

Τα πιο άτυχα ζώδια για το 2021: Ταύρος

Ταυράκι μας το 2020 μπορεί να μην σου φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο, όμως το 2021 σίγουρα δε θα σου φερθεί καλύτερα. Στην δουλειά σου θα έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην δουλειά, σίγουρα θα έχεις επιτυχίες όμως για να βρεις αυτές τις επιτυχίες θα κουραστείς πολύ.

Τα οικονομικά σου δε θα είναι εύκολα. Το 2021 θα είναι μία χρονιά που θα πρέπει να έχεις γέρα νεύρα. Τίποτα δε θα σου δοθεί απλόχερα. Εσύ πρέπει να το κερδίσεις με κόπο και ιδρώτα. Στην δουλειά θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις αλλά εσύ πρέπει να δείξεις ψυχραιμία για να αποφεύγεις τους καυγάδες.

Όσων αφορά την ερ@τική σου ζωή οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Εσύ όμως δε θα τις βλέπεις, διότι θα πονάει το δοντάκι σου για τον/την πρώην που δεν λες να αποδεχτείς ότι έχει φύγει οριστικά. Άνοιξε τα μάτια σου λοιπόν και άδραξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, διότι μπορεί ο ερ@τας της ζωής σου, να σε περιμένει στην πόρτα κι εσύ να μην του ανοίγεις.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, οι δυσκολίες της δουλειάς και τα οικονομικά σου προβλήματα, θα σε κάνουν να χάσεις την μπάλα. Ίσως να παραμελήσεις την σχέση σου ή να ξεσπάς την ένταση και το άγχος σου, στο άλλο σου μισό! Προσπάθησε να συγκρατηθείς γιατί το άλλο σου μισό δεν σου φταίει σε τίποτα.

Τα πιο άτυχα ζώδια για το 2021: Καρκίνος

Αγαπημένο μου Καρκινάκι το 2021 θα σε περάσει από 40 κύματα. Τα οικονομικά σου προβλήματα θα είναι πολλά αλλά είναι κάτι που έχεις συνηθίσει αφού εδώ και πολλά χρόνια παλεύεις να τα διορθώσεις. Δε σε φοβόμαστε λοιπόν! Είσαι μαχητής. Στην δουλειά σου θα πρέπει να σφίξεις τα δόντια, γιατί σε περιμένουν πολλά νεύρα.

Ίσως το 2021 να σου δώσει την αφορμή, να παραιτηθείς επιτέλους και να βρεις κάτι καλύτερο. Φαίνεται πως η δουλειά που βρίσκεσαι δεν σου αξίζει και δεν λες να το αποδεχτείς. Αν είσαι σε σχέση τα πράγματα δε θα πάνε καλύτερα. Μεγάλες κρίσεις σε περιμένουν που μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε χωρισμό.

Θα πρέπει λοιπόν να έχεις υπομονή και να θυμάσαι ότι η συζητήση είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αν θέλεις να διορθώσεις τα πράγματα στην σχέση σου. Το 2021 θα είναι η χρονιά της αναθεώρησης! Θα αναθεωρήσεις για επιλογές που έχεις κάνει στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα και μπορεί να απογοητευτείς. Από όλο αυτό όμως θα βγεις πιο δυνατή/ος.

 Τοξότης

Αγαπημένο μας Τοξότη φαίνεται πως το 2021 δε θα σου φερθεί ούτε εσένα με τον καλύτερο τρόπο. Η μόνη διαφορά που έχεις από τα παραπάνω ζώδια, είναι ότι προς το τέλος του έτους θα ξεκινήσεις να βλέπεις τα πράγματα με μία πιο αισιόδοξη ματιά.

Κριαράκι μου το 2021 θα είναι η χρονιά των αλλαγών.  Βρίσκεσαι σε μία μεταβατική περίοδο και το 2021 θα σε περάσει από 40 κύματα, μέχρι να συνηθίσεις τα νέα δεδομένα.

Τα χρήματα θα είναι ικανοποιητικά όμως εσύ θα δυσκολευτείς να κάνεις οικονομίες αφού τα έσοδα θα είναι λιγότερα από τα έξοδα. Στην δουλειά σου είσαι απαραίτητο και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πιο αισιόδοξα. Η κούραση και οι απαιτήσεις θα είναι πολλές όμως και θα σκεφτείς πολλές φορές να τα παρατήσεις!

Αν είσαι ελεύθερο, τότε μία παλιά πληγή θα σε ταλαιπωρεί στον ερ@τικό σου τομέα. Φαίνεται πως το 2021 θα σε βρει μπουχτισμένο από τους ανθρώπους που πέρασαν από την ζωή σου. Δεν θα εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους κι έτσι μία καινούρια σχέση θα αργήσει να έρθει. Εσένα όμως δε θα σε απασχολήσει τόσο.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε όλες αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν και την σχέση σου. Γιατί μπορεί το 2021 να φέρει το άλλο σου μισό στην δυσάρεστη θέση να θέσει όρους που μπορεί να μην σ’ αρέσουν. Και μπορεί όλο αυτό να σου δημιουργήσει προβλήματα.

Τα πιο άτυχα ζώδια για το 2021: Σκορπιός

Σκορπιέ μας ξέρουμε ότι είσαι μαθημένος στα δύσκολα και η ζωή σε έχει κάνει μαχητή. Όμως το 2021 θα έρθει να σου σπάσει εντελώς τα νεύρα! Στην δουλειά σου και στα οικονομικά σου θα αντιμετωπίσεις μεγάλες δυσκολίες. Πολύ δουλειά για πολύ λίγες απολαβές.

Αν έχεις δική σου επιχείρηση θα χρειαστεί να χύσεις πολύ ιδρώτα για να την φτάσεις στην επιτυχία που θα ήθελες. Το καλό είναι ότι στο πλάι σου έχεις ανθρώπους που σε στηρίζουν και είναι ικανοί. Μπορεί όμως να έρθεις σε ρήξη μαζί τους, διότι τα νεύρα σου τα διοχετεύεις σε αυτούς και η υπομονή έχει τα όριά της.

Αυτό ισχύει και για τους συνεργάτες σου. Έχεις την τύχη να περιτριγυρίζεσαι από ικανούς ανθρώπους. Οι απαιτήσεις σου όμως σε μερικές περιπτώσεις είναι πολλές και ξεχνάς ότι και αυτοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες και κουράζονται. Το 2021 λοιπόν θα σε φέρει πολλές φορές σε ρήξη με τους συνεργάτες σου.

Στην οικογένειά σου, τα πράγματα δε θα πάνε καλύτερα. Από την μία θα έχεις την δουλειά και από την άλλη την οικογένεια που θα νιώθεις πολλές μέρες μέσα στο έτος ότι δεν έχεις τον έλεγχό της. Κι επειδή ξέρουμε ότι έχεις ένα θέμα με τον έλεγχο αυτό θα σε δυσκολέψει πολύ.

Προσπάθησε να συζητάς περισσότερο και να μην ξεσπάς τα νεύρα σου σε αυτούς που δεν φταίνε. Όπως και να ‘χει 2021 είναι…θα περάσει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close