Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Ιουλίου 2020! Έτσι θα εξελιχθεί ο μήνας για όλα τα ζώδια

Ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του. Για άλλους ήταν λιγότερο καλός ενώ για μερικούς, ήταν ο πιο όμορφος μήνας του 2020! Είτε ανήκεις στην πρώτη κατηγορία ανθρώπων, είτε ανήκεις στην δεύτερη, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ο Ιούλιος του 2020 θες να είναι ένας καλός μήνας, και οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα σου δώσουν την απάντηση!

Η Αστρολογία, θεωρεί ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον μέσω των ζωδίων μας. Έτσι, οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων, ήρθαν και πάλι στη δημοσιότητα. Εμείς, θα σας τις παρουσιάσουμε παρακάτω. Ανυπομονούμε να δούμε, τι μας επιφυλάσσει ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού.

Δείτε πως θα εξελιχθεί ο Ιούλιος για όλα τα ζώδια στο επαγγελματικό, οικονομικό και συναισθηματικό τομέα.

Διαβάστε παρακάτω τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Ιουλίου

Κριός

Ο Άρης θα σε βοηθήσει αυτόν τον μήνα να αποκτήσεις ενέργεια και μαχητικότητα. Έχεις πολλά σχέδια τα οποία θες να υλοποιήσεις και μέχρι τώρα, τα πράγματα στη ζωή σου πάνε τόσο καλά, ώστε να πιστεύεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά, σε κάποιον μελλοντικό στόχο. Παρόλα αυτά ο Πλούτωνας, είναι πιθανό να φέρει κάποια αναστάτωση.

Ο Ήλιος και ο Ερμής, όμως από τα μέσα του μήνα φαίνεται πως ο παρορμητισμός και η νευρικότητα σου θα έχουν τον πρώτο λόγο. Προσπάθησε λοιπόν να βρεις ένα χόμπι ή ασχολήσου με κάποιο άθλημα, έτσι ώστε να διοχετεύσεις κάπου εποικοδομητικά την περίσσια ενέργεια.

Τον Ιούλιο θα υπάρχει μια μικρή έλλειψη συνεννόησης με την οικογένειά σου. Παρόλα αυτά, κάθε εμπόδιο θα ξεπεραστεί. Η Αφροδίτη, θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς. Φαίνεται πως το Καλοκαίρι, έχει ξυπνήσει την ερwτική σου διάθεση. Ο Ιούλιος λοιπόν θα είναι ένας μήνας γεμάτος flirting. Θα χρειαστούν ιδιαίτερα προσοχή τα οικονομικά σου.

Ταύρος

Ο Δίας και ο Πλούτωνας θα σε βοηθήσουν αυτόν τον μήνα να υλοποιήσεις τα όνειρά σου! Φαίνεται πως καταφέρνεις να υλοποιήσεις στόχους, που πάλευες καιρό για να τους επιτυχείς. Ο Κρόνος, σε βοηθάει στο εδραιώσεις τα κεκτημένα σου, ενώ φαίνεται πως ο Ιούλιος γενικότερα θα σου δίνει πολλές επιλογές και λύσεις στα προβλήματά σου.

Ο Ουρανός ευνοεί τις ανταλλαγές και ο Ερμής την επικοινωνία και την κοινωνικότητα μετά τα μέσα του μήνα. Ο Άρης πολλές φορές μπορεί να ρίξει την ενεργητικότητα σου, ενώ η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, μπορεί να σε φέρουν αντιμέτωπο με κάποιες μικρές οικονομικές δυσκολίες.

Η έκλειψη της Σελήνης, θα σε κάνουν να νιώσεις ανασφάλειες με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε λοιπόν να αφιερώσεις χρόνο σε αυτούς που νιώθεις ξεχωριστούς για σένα. Προς τα τέλη του Ιουλίου, φαίνεται πως τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν.

Δίδυμοι

Ο Άρης θα σε γεμίσει ενέργεια και δυναμισμό. Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας, όπου έχεις όρεξη να ζήσεις και να πραγματοποιήσεις κάθε σου όνειρο. Πηδάς από τον έναν στόχο στον άλλον και φαίνεται πως όλο τον Ιούλιο θα σε διακατέχει ένας ενθουσιασμός για την ζωή γενικότερα!

Από την άλλη η Αφροδίτη, θα προσφέρει στον Ιούλιο την χαλάρωση που επιθυμείς. Το κλίμα στη ζωή του θα είναι ανάλαφρο εξαιτίας της, ενώ η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να κάνεις δημιουργικά πράγματα στη καθημερινότητα σου. Μπορεί να ανανεώσεις την σχέση σου με τους δικούς σου ανθρώπους.

Ένα πρόσωπο μπορεί να σε βοηθήσει με τις συμβουλές του να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 11, σε κάνει συντηρητική στα οικονομικά σου. Ο Κρόνος αλλά και η νέα Σελήνη στις 20 συγκρατούν την τάση σου για σπατάλη.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Ιουλίου

Καρκίνος

Μέχρι τις 21 Ιουλίου θα έχεις τον Ήλιο στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει, ότι θα επενδύσεις στις σχέσεις σου, που θα βρεις σε αυτές μια αρμονία και πολύ τρυφερότητα. Από την άλλη, ο Άρης φαίνεται πως θα φέρει μεγάλες αναταραχές στην δουλειά. Εντάσεις και καυγάδες, μπορεί να γίνουν καθημερινότητα.

Αν μπορείς λοιπόν να πάρεις μια άδεια, νομίζουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για σένα. Σε αντίθετες περιπτώσεις, προσπάθησε να μην έρχεσαι σε ρήξη με ανωτέρους σου. Μερικές φορές, απλά κανε πως δεν ακοής ή δεν βλέπεις, για να κυλίσει η μέρα σου, με λιγότερα νεύρα.

Η έκλειψη της Σελήνης θα βγάλει στην επιφάνεια τον κτητικό σου εαυτό. Θα υπάρξουν αλλαγές τον Ιούλιο του 2020, όμως θα καταφέρεις να προσαρμοστείς σε όλες. Τέλος, θα πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

Με τη νέα Σελήνη στις 20 στο ζώδιό σου, θα αναλάβεις μεγάλες ευθύνες. Στα μέσα του μήνα όμως, τα πράγματα θα γίνουν πιο ανάλαφρα.

Λέων

Ο Άρης θα σε γεμίσει ενέργεια. Ο Ιούλιος του 2020, θα είναι ένας μήνας που θα έχεις μεγάλη ανάγκη να βγεις, να κάνεις κάτι διαφορετικό και γενικότερα να χαρείς το Καλοκαίρι σου. Η Αφροδίτη φέρνει μια ισορροπία στον επαγγελματικό τομέα ενώ σου αυξάνει τη διάθεση για flirt, το οποίο θα έχει…θετικά αποτελέσματα!

Ξεπερνάς κάθε εμπόδιο και έχεις απίστευτη αυτοπεποίθηση όσων αφορά τα επαγγελματικά σου! Παρόλα αυτά, ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σε κάνει αρκετά καχύποπτο. Γι’ αυτό, προσπάθησε προτού βγάλεις συμπεράσματα, να παίρνεις λίγο χρόνο μόνος σου. Το ένστικτο σου για τους ανθρώπους αυτόν τον μήνα, θα σε διαψεύσει!

Παρθένος

Αυτός ο μήνας θα σε βρει πιο αποφασισμένο άνθρωπο. Θα θέλεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και θα κάνεις ο,τι μπορείς γι’ αυτό. Ο Ερμής, θα σε βοηθήσει ακόμη περισσότερο στο να ξεπερνάς τα εμπόδια και να φτάνεις σιγά σιγά στην ολοκλήρωση πολλών από τους στόχους σου.

Ως τις 11 Ιουλίου όμως, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό θα επηρεάσει τις προσωπικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές σου δεξιότητες,. Προσπάθησε λοιπόν να μείνεις δίπλα στους ανθρώπους που θεωρείς σημαντικούς και μην αφήσεις τυχόν ανασφάλειες να επηρεάσουν τις όμορφες στιγμές σου.

Ο Άρης όμως, θα επαναφέρει τον δυναμισμό σου ενώ ο Δίας και ο Πλούτωνας ευνοούν τα κέρδη σου. Αυτό σημαίνει ότι για εσένα ο Ιούλιος θα είναι ένας εύκολος μήνας. Το ηθικό σου θα είναι υψηλό και η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας όλα σου τα προβλήματα. Η σχέση σου μπορεί να ανανεωθεί!

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Ιουλίου

Ζυγός

Αγαπημένε μας Ζυγέ φαίνεται πως ο Ιούλιος δεν θα είναι ο μήνας σου. Ο Κρόνος και ο Ήλιος θα φέρουν αναταραχή και άγχος στη ζωή σου. Από την άλλη ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Δίας θα επηρεάσουν αρνητικά και τις προσωπικές σου σχέσεις. Νιώθεις ότι χάνεις την μπάλα και έχεις διαρκώς μια ένταση.

Θα υπάρξουν αρκετοί καυγάδες με αγαπημένα σου πρόσωπα και τα επαγγελματικά σου θα χαρακτηρίζονται από μια ανασφάλεια, όσων αφορά τις δυνατότητες σου. Προσπάθησε να θέσεις προτεραίοτητες και να μην αφήσεις μια άσχημη φάση, να επηρεάσει τη ζωή σου.

Για καλή σου τύχη από τις 22 Ιουλίου και μετά, ο Ήλιος θα καταφέρει να ηρεμήσει τα πράγματα στη ζωή σου. Σφίξε τα δόντια και κανόνισε βόλτες και εκδρομές για να ζήσεις το Καλοκαίρι σου. Μόνο έτσι, θα περάσει πιο εύκολα αυτή η δύσκολη φάση που σε περιμένει.

Σκορπιός

Αυτός ο μήνας θα σε βρει δημιουργικό και έτοιμο να κατακτήσεις τον κόσμο! Έχεις όρεξη για αλλαγή. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι σιγά σιγά υλοποιούνται ενώ είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις. Αυτό σημαίνει, ότι θα γνωρίσεις νέα άτομα και θα ζήσεις γενικότερα έντονες και όμορφες στιγμές.

Ο Άρης φέρνει πολλή δουλειά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 σου φτιάχνει τη διάθεση. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 11, μπορεί να καθυστερήσει τα σχέδιά σου. Από τις 12 έρχονται σημαντικά χαρτιά στα χέρια σου. Ο Κρόνος βάζει σε τάξη τις υποθέσεις σου.

Τοξότης

Μπορεί μέχρι τις 11 Ιουλίου ο ανάδρομος Ερμής να δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία σου, όμως από τις 12 και μετά θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις χαμένες σου δυνάμεις, να διορθώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να επιτυχείς επαγγελματικούς στόχους!

Ο Άρης σε βοηθά στις συναλλαγές σου, ενώ ο Κρόνος βάζει φρένο στις περιττές δαπάνες σου. Ο Ουρανός, μπορεί να φέρει μια αναστάτωση και να νιώθεις ανά διαστήματα, ότι δεν σε καταλαβαίνουν και πολύ. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από τον κόσμο μέχρι να περάσει η επιρροή του Ουρανού!

Ο Δίας θα ευνοήσει τον επαγγελματικό σου τομέα. Προσπάθησε όμως να μην πάρεις γρήγορες επαγγελματικές αποφάσεις, που μπορεί στο μέλλον να σε στεναχωρήσουν.

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μείνε προσγειωμένος στη δράση και τις αποφάσεις σου. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς πριν κινηθείς για να πετύχεις τους στόχους σου, προσωπικούς και επαγγελματικούς.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Ιουλίου

Αιγόκερως

Ένας ευνοϊκός άνεμος σου δίνει ενέργεια να προχωρήσεις. Τα συναισθήματά σου σε συνεπαίρνουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και το άγχος. Ονειρεύεσαι την ηρεμία στην καθημερινότητά σου, αλλά ο Ουρανός έχει άλλα σχέδια.

Ο Άρης ανάβει φωτιά στο συναισθηματικό τομέα. Η ενέργειά σου στρέφεται στο σπίτι και στην οικογένεια. Μπορεί να περάσεις το καλοκαίρι σου στο σπίτι ή στο εξοχικό σου, διότι θα έχεις πολλές δουλειές και υποχρεώσεις. Ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης φέρνουν θυμό και αγανάκτηση. Γι’ αυτό πρόσεχε τα λόγια σου και κράτα χαμηλό προφίλ.

Η σχέση σου μπορεί να περάσει μια μικρή κρίση. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά ορισμένα πράγματα και να ξεκαθαρίσεις καθημερινές καταστάσεις.

Υδροχόος

Ο Δίας και ο Κρόνος σε σπρώχνουν να προχωρήσεις μπροστά και όλα πάνε γρήγορα. Αν δε συγκεντρωθείς, τα γεγονότα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σου. Άκου το ένστικτό σου, έχεις ενέργεια και ιδέες και μπορείς να φτάσεις τους στόχους σου χωρίς δυσκολία.

Μη βιάζεσαι να αναλύσεις τις καταστάσεις. Με τον Άρη, είσαι κοινωνικό, ευδιάθετος και αγαπάς όλο τον κόσμο. Η συνάντησή του με τους πλανήτες στον Αιγόκερω σε κάνει παρορμητικό και αυτό θα έχει συνέπειες στη σχέση σου.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 σε κάνει νωχελικό και ίσως ψυχρό. Με τον Ήλιο, από τις 22, βλέπεις πιο καθαρά. Ο Ερμής, από τις 12, διευκολύνει την επικοινωνία με συναδέλφους και συνεργάτες.

Η Αφροδίτη ανεβάζει την ψυχολογία σου. Ακόμα και αν όλα φαντάζουν δύσκολα, ο έρωτας σε συνεπαίρνει, είσαι πολύ γενναιόδωρη συναισθηματικά.

Ιχθείς

Η διάθεσή σου είναι ευχάριστη, αισθάνεσαι πολύ ήρεμος και όλα σου φαίνονται εύκολα. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις πράγματα που αγαπάς. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου φέρνει ιδέες. Η επικοινωνία, από τις 12, είναι θετική, αρμονική.

Ως τις 11, υπάρχει ασυνεννοησία και τα πράγματα μπορεί να είναι στάσιμα. Όλα πάνε προς το καλύτερο όμως. Θετικές καταστάσεις σε γεμίζουν χαρά και η καθημερινότητά σου είναι ανθισμένη. Είναι ευκαιρία να κάνεις σχέδια, να δεσμευτείς.

Θα αισθανθείς πως σε αγαπούν και σε εκτιμούν. Προσπάθησε όμως να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου στα όμορφα λόγια που θα σου πουν Πρόσεχε τα έξοδά σου και γενικώς κράτα αποστάσεις από τα πράγματα αν συναντάς εμπόδια.

Cover photo via: Pinterest

 

Close