Οι μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων για τον Μάρτιο_

Οι μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων για τον Μάρτιο. Κυκλοφόρησαν οι αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου για τα ζώδια κι εμείς θα τις μοιραστούμε μαζί σας στο παρακάτω άρθρο. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ενδιαφέρεται να μάθει τις προβλέψεις των ζωδίων.

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης. Ένας δύσκολος Χειμώνας μας αποχαιρετά και όλοι ελπίζουμε ο Μάρτιος, να έχει μόνο ευχάριστες εξελίξεις στον ερ@τικό, στον επαγγελματικό αλλά και στον κοινωνικό τομέα.

Δείτε ακόμα Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει ποιους μήνες θα χαμογελάσουμε και ποιοι θα είναι δύσκολοι το 2021!

Ο κορονοϊός, η καραντίνα, η κακή ψυχολογία, η αδράνεια, είναι μερικά χαρακτηριστικά που τους τελευταίους μήνες βασανίζουν όλη την Ελλάδα. Οι αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις υποστηρίζουν ότι είναι σε θέση να μας αποκαλύψουν πως θα είναι ο κάθε μήνας για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Για ποιο ζώδιο λοιπόν ο Μάρτιος θα είναι ο τυχερός του μήνας και για ποιο ζώδιο θα πάνε όλα στραβά; Στο παρακάτω άρθρο θα μάθουμε μαζί τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις όλων των ζωδίων για τον Μάρτιο του 2021. Διαβάστε παρακάτω: 

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό

Ο μήνας του Μαρτίου θα είναι ένας μήνας όπου θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και ανοιχτοί σε νέες επαφές όμως θα πρέπει να προσέξετε, να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Στον μήνα του Μαρτίου υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλύψετε σε λάθος άτομα, μυστικά πολύ στενών σας φίλων.

Γενικότερα ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας που θα αυξήσει την όρεξή σας για νέες γνωριμίες. Έχετε ανάγκη από χαλάρωση και πνευματική ανάταση οπότε θα προσπαθήσετε να χαλαρώσετε αφήνοντας πίσω σας έναν αγχωτικό Φλεβάρη.

Τον Μάρτιο θα είστε σε θέση να κλείσετε πληγές του παρελθόντος και να συγχωρέσετε μέσα σας ανθρώπους που σας είχαν πονέσει. Μπορεί ο Μάρτιος αστρολογικά να δείχνει ότι είναι ένας πολύ παραγωγικός μήνας για την προσωπική σας ζωή, όμως φαίνεται πως στην δική σας περίπτωση, θα χρειαστείτε λίγο ακόμη προσωπική φροντίδα της ψυχολογίας σας.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Τον Μάρτιο οι Ταύροι φαίνεται πως θα είναι σε θέση να πιάσουν την καριέρα τους από τα μαλλιά. Θα ξεκινήσετε να σκέφτεστε κατά πόσο τα επαγγελματικά σας βήματα, ταιριάζουν με την ηθική σας.

Θα έχετε να παρουσιάσετε πολλές καινοτόμες ιδέες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον κάτι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την εκτίμηση που τρέφουν οι άλλοι προς το πρόσωπό σας.

Όμως υπάρχει ο κίνδυνος μέσα στον Μάρτιο ο υπερβολικός ενθουσιασμός να σας βάλει στην δυσάρεστη θέση, να έχετε να διαχειριστείτε πολλά περισσότερα, από αυτά που όντως μπορείτε να ανταπεξέλθετε όσων αφορά την επαγγελματική σας καριέρα. Γι’ αυτό στα τέλη του μήνα θα θελήσετε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε πνευματικά.

Μηνιαίες προβλέψεις για τους Διδύμους

Για τους Διδύμους όλος ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας που θα νιώθουν μία απίστευτη και ακατανίκητη ανάγκη για ταξίδια, νέες γνωριμίες και περιπέτεια. Θα έχετε περισσότερο ανάγκη από ποτέ να ταξιδέψετε και να αλλάξετε παραστάσεις και οι περιορισμοί της καραντίνας, θα επιδράσουν αρνητικά στην ψυχολογία σας.

Τον Μάρτιο έχετε την ανάγκη να φύγετε από την ρουτίνα. Να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να κάνετε νέες εμπειρίες. Οι νέες γνωριμίες όντως θα έρθουν, αφού φαίνεται πως καμία καραντίνα δεν μπορεί να σταματήσει την κοινωνικότητά σας.

Παρόλα αυτά προσέξτε γιατί μπορεί να πέσετε στην παγίδα να θεωρείτε ότι όλη η ουσία βρίσκεται μόνο στο νέο και να παραμελήσετε τις παλιές σας γνωριμίες.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας που ο Καρκίνος θα θέλει να ηρεμήσει ψυχικά και να αποστασιοποιηθεί από όλους και από όλα. Μερικά ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσατε τον τελευταίο καιρό, σας έχουν κουράσει ήδη αρκετά.

Τον Μάρτιο θα βρείτε το κουράγιο να συγχωρέσετε τους ανθρώπους που σας είχαν βλάψει στο παρελθόν και να γυρίσετε σελίδα. Όσων αφορά την οικογένεια, θα υπάρχουν μερικές εντάσεις όμως φαίνεται πως θα ξεπεραστούν.

Μάλιστα ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα βοηθήσει την οικογένεια των Καρκίνων, να ξεπεράσει εντάσεις που ξεκίνησαν να υπάρχουν πολύ καιρό πριν. Να ακούτε τα παράπονα και τα αιτήματα των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας. Θα βοηθήσει στην καλυτέρευση των σχέσεων σας.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Λέων

Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας που ο Λέων θα πάρει στα σοβαρά πολλά κουτσομπολιά που δε θα έπρεπε. Έτσι θα υπάρξουν εντάσεις στην προσωπική σας ζωή και ίσως μία έντονη αμφιβολία ότι το ταίρι σας δε σας λέει όλη την αλήθεια.

Να θυμάστε όμως ότι ο Μάρτιος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα ευεργετικός όσων αφορά την πνευματική ηρεμία. Αν κάτσετε και σκεφτείτε ρεαλιστικά τα πρόσωπα και τις καταστάσεις στην ζωή σας θα καταλάβετε ότι είστε πολύ τυχεροί που έχετε αυτό το ταίρι στο πλάι σας!

Η αλήθεια είναι ότι ο Μάρτιος αν τον εκμεταλλευτείτε σωστά, θα είναι ένας μήνας όπου θα είστε σε θέση να συγχωρέσετε λάθη του παρελθόντος. Σχέσεις με οικογένεια και φίλους που περνούσαν κρίση πλέον είτε θα σταματήσουν να σας απασχολούν είτε θα περάσουν σε μία νέα, καλύτερη βάση. Η ψυχολογική σας ηρεμία είναι αναπόφευκτη.

Στα τέλη του μήνα η σχέση σας με το άλλο σας μισό θα είναι ανανεωμένη και έχοντας απαλλαχτεί από αμφιβολίες του παρελθόντος, θα είστε σε θέση να αφεθείτε και να ζήσετε την στιγμή.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Φαίνεται πως ο Μάρτιος θα είναι ο τυχερός μήνας για τον Παρθένο. Η ψυχολογία σας θα ανέβει και αυτό θα σας βοηθήσει να επενδύσετε στην σχέση σας με το άλλο σας μισό. Θα νιώσετε ότι αυτή η σχέση βρίσκεται σε γερές βάσεις και θα ξεκινήσετε να κάνετε μαζί ουσιαστικά όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Όσων αφορά τα επαγγελματικά σας, μετά από έναν δύσκολο Χειμώνα φαίνεται πως σιγά σιγά κάνει ξαστεριά. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που είχατε στο μυαλό σας πολύ καιρό τώρα, θα ξεκινήσει να υλοποιείται. Αν πάλι εργάζεστε κάπου, θα δείτε τον μισθό σας να ανεβαίνει.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό

Αγαπημένοι μου Ζυγοί φαίνεται πως και για εσάς ο Μάρτιος θα είναι αρκετά τυχερός. Από την μία η δημιουργικότητά σας θα πιάσει ταβάνι. Αυτό θα σας κάνει να ασχοληθείτε με τις τέχνες ή αν ήδη το κάνετε, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε στους καλλιτεχνικούς στόχους που έχετε θέσει στο μυαλό σας.

Από την άλλη, θα επικεντρωθείτε στην σχέση που έχετε με το άλλο σας μισό. Αυτό σημαίνει ότι θα θελήσετε να κάνετε όνειρα μαζί του, να οργανώσετε το μέλλον σας και να διασκεδάσετε. Ρομαντικές χειρονομίες στο σπίτι και πρωτότυπες εκπλήξεις θα σας έρχονται συνεχώς στο μυαλό.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό

Ο μήνας του Μαρτίου θα κάνει τον Σκορπιό να σταματήσει να είναι τόσο σκληρός με τον εαυτό του. Θα προσπαθήσει να ανέβει ψυχολογικά και να εκτιμήσει τα όμορφα πράγματα τόσο στην εξωτερική του όσο και στην εσωτερική του εμφάνιση.

Τον τελευταίο διάστημα μπορεί η ψυχολογία σας να ήταν πεσμένη, όμως φαίνεται πως για πρώτη φορά θα ασχοληθείτε σοβαρά με το να την ανεβάσετε. Αυτό φυσικά θα έχει αποτέλεσμα κι έτσι ο μήνας του Μαρτίου θα φέρει πίσω τον παλιό σας ενθουσιασμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα σχέδια για το μέλλον δε θα λείψουν. Όμως η ανεβασμένη σας ψυχολογία θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις που μόνο προς το καλύτερο θα σας οδηγήσουν.

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Αγαπητοί Τοξότες, να ξέρετε ότι αυτή η επίδραση θα γεμίσει τη ζωή σας με πάθος και ενθουσιασμό… Αν και θα σας κάνει επίσης «αντιρρησίες», γι’ αυτό ας είστε κάπως πιο συγκρατημένοι. Πάντως εντός οικίας θα επικρατεί μια γαλήνια και ευχάριστη ατμόσφαιρα!

Το ήρεμα κλίμα θα διατηρηθεί και κατά τη δεύτερη εβδομάδα του φετινού Μαρτίου. Είναι η ιδανική στιγμή να δώσετε μια καινούργια τροπή στις οικογενειακές δυναμικές, όπου απαιτείται! Αν έχετε κάποιους οικονομικούς προβληματισμούς, θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν γύρω στις 16 και 18 Μαρτίου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια αλλαγή στις προθέσεις σας, με την ανάδυση της Πανσελήνου στις 28 Μαρτίου. Επειδή θα φωταγωγήσει την κοινωνική σας ζώνη, θα αφυπνίσει τις πιο θερμές σχέσεις με τους φίλους και τα άλλα κοντινά σας άτομα!

Παράλληλα, λάβετε υπόψιν ότι αυτή η Πανσέληνος θα σχηματίσει μια σειρά αντιθέσεων: Θα αντιταχθεί στην Αφροδίτη, τον Ουρανό και τον Χείρωνα. Η συμβουλή των άστρων είναι να μην βιαστείτε να παραμερίσετε έναν παλιό φίλο, ευνοώντας έναν καινούργιο!

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω

Θα νιώσετε να είστε πιο οργανωμένοι, να διαχειρίζεστε καλύτερα τον χρόνο σας και να θέτετε αποδοτικές προτεραιότητες! Θα δείτε να διεκπεραιώνετε περισσότερα, πιο γρήγορα και με καλύτερα αποτελέσματα.

Και η επόμενη μέρα θα φέρει θετικές ειδήσεις για τα οικονομικά σας: Μια σύνοδος του Ερμή με τον Δία, σας καλεί να διευρύνετε το σκεπτικό σας και να γίνετε πιο καινοτόμοι! Λιγότερη λογική και περισσότερο συναίσθημα, είναι απαραίτητα σε αυτή τη φάση.

Στις 21 του μήνα, ο Άρης θα σχηματίσει ένα εποικοδομητικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Για να αδράξετε την οικονομική ώθηση που ενέχει, είναι σημαντικό να κρατάτε υπό έλεγχο την εργασιακή σας πίεση!

Η Πανσέληνος αναδύεται στις 28 Μαρτίου στη ζώνη σας της καριέρας. Τώρα θα λάβετε την αναγνώριση που αποζητούσατε, ειδικά αν έχετε ολοκληρώσει ένα μεγαλεπήβολο εγχείρημα. Στραφείτε στην οικογένεια για τη στήριξη που χρειάζεστε.

Θα υποδεχθείτε μαζί με ενθουσιασμό τις νέες ιδέες σας, που θα κατακλύσουν τις τελευταίες στιγμές του μήνα: Διαβεβαιώνουν γι’ αυτό τα εξάγωνα της Αφροδίτης και του Ήλιου, με τον αποδοτικό Κρόνο που σας κυβερνά!

Μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθείς

Αγαπητοί Ιχθύες, κατά τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα θα κινηθείτε με τη ροή και τους ρυθμούς που σας εκφράζουν. Θα επικρατήσει η ευγένεια, η ευαισθησία, η φαντασία και η βαθιά διαίσθηση.

Πλέον θα αρχίσετε να νιώθετε πιο σίγουροι στη διατύπωση των αρχών σας, να επιδείξετε γενικότερα την ουσία της ύπαρξής σας. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να μιλήσετε και να διατρανώσετε όσα έχουν σημασία για εσάς!

Στις 21 Μαρτίου σχηματίζεται ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, που ενεργοποιεί τους τομείς σας της οικογένειας και της πνευματικότητας. Και αυτή η όψη θα ωθήσει κάθε εγχείρημα που προάγει την ηρεμία και την ωρίμανσή σας στο οικιακό περιβάλλον!

Η Πανσέληνος αναδύεται στις 28 Μαρτίου στη ζώνη σας της ατομικής προσπάθειας. Μαζί της θα σχηματίσουν αντίθεση η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Χείρων. Το μήνυμα που σας αποστέλλει το σύμπαν τώρα, είναι ότι είστε επαρκείς: Έχετε αρκετά, κάνετε αρκετά, προσφέρετε αρκετά!

Αγαπητοί Ιχθύες, δώστε άφεση στον εαυτό σας για κάθε είδους ατέλειες. Είναι καιρός να τείνετε και προς τον εαυτό σας την απαράμιλλη συμπόνια, που χαρακτηρίζει την ιδιοσυγκρασία σας και προσφέρετε στους άλλους!

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close