Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων: 10/5-16/5_

Διανύουμε την εβδομάδα μετά την Κυριακή του Πάσχα. Οι μπαταρίες μας έχουν γεμίσει μετά από το τριήμερο και σίγουρα η εβδομάδα μας έχει ξεκινήσει πολύ ευχάριστα. Ή τουλάχιστον αυτό θέλουμε να πιστεύουμε για τους αναγνώστες μας, εμείς εδώ στο Daddy-Cool.gr.

Ποιες θα είναι λοιπόν οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων; Η εβδομάδα μας θα συνεχίσει να πηγαίνει τόσο καλά στον ερωτικό και στον επαγγελματικό τομέα; Αν είμαστε από τους άτυχους όπου η εβδομάδα μας, ξεκίνησε πολύ άσχημα, θα φτιάξουν τα πράγματα μέχρι την Κυριακή; Διαβάστε παρακάτω:

Κριός

Όσων αφορά την ερωτική σου ζωή, σίγουρα αυτή η εβδομάδα δεν πρόκειται να φέρει την μεγάλη αλλαγή που ίσως αναζητούσες για καιρό. Όμως αυτή η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά.

Δείτε ακόμα Μάϊος 2021: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Μία νέα περίοδος νέων γνωριμιών και έντονου φλερτ σε περιμένει. Όσων αφορά τα επαγγελματικά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να αδράξεις οποιαδήποτε επαγγελματική ευκαιρία σου παρουσιαστεί και είναι σε θέση να αυξήσει το εισόδημά σου. Η εβδομάδα αυτή, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή στα οικονομικά σου.

Ταύρος

Ταύρε μου, φαίνεται πως στον ερωτικό σου τομέα, αυτή η εβδομάδα θα είναι η εβδομάδα σου. Ένα απωθημένο από τα παλιά έρχεται να καλύψει το κενό ενώ αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση τα πράγματα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Όσων αφορά την επαγγελματική σου καριέρα φαίνεται πως το ταλέντο σου και η δεξιοτεχνία σου στην δουλειά θα ξεκινήσει να αναγνωρίζετε. Νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα σε περιμένουν ενώ στην ήδη υπάρχουσα δουλειά οι άνθρωποι θα σε παραδεχτούν περισσότερο.

Δίδυμος

Μπορεί να μην σου αρέσουν οι αλλαγές όμως φαίνεται πως ο έρωτας σε έκανε να τις αποδεχτείς και αυτές. Έτσι αυτήν τη εβδομάδα θα νιώσεις ότι όλες αυτές οι θυσίες και οι πιέσεις που ένιωθες όλον αυτόν τον καιρό για χάρη της σχέσης σου, θα αποδώσουν τελικά καρπούς.

Το ίδιο κλίμα επικρατεί και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Τους τελευταίους μήνες χρειάστηκε να κάνεις θυσίες και υποχωρήσεις και φαίνεται πως όλα αυτά αυτήν την εβδομάδα, θα νιώσεις πως δεν πήγαν στον βρόντο.

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι μέσα στην ιδανική σχέση. Μπορείς να βασιστείς στο άλλο σου μισό και πλέον πιστεύεις ακράδαντα ότι πρόκειται για τον άνθρωπό σου. Επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν όμως εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων τα οικονομικά σου, δε θα δουν μεγάλες διακυμάνσεις.

Λέων

Μπορεί όλους αυτούς τους μήνες να νόμιζες ότι μιλάς σε τοίχο όμως αυτήν την εβδομάδα θα καταλάβεις ότι ο επιμένων νικά. Έτσι η σχέση σου ξεκινάει να συνειδητοποιεί τα λάθη της και το μεταξύ σας γίνεται ακόμη πιο σοβαρό αποκτώντας πιο γερές βάσεις.

Όσων αφορά τα επαγγελματικά σου μετά από αρκετό καιρό ξεκίνησες να πιάνεις και πάλι λεφτά τα χέρια σου. Αυτό φυσικά θα σε βοηθήσει να κυνηγήσεις κάποια όνειρα που ίσως είχες αφήσει πίσω και να χτίσεις την επαγγελματική σου καριέρα σε πιο γερές βάσεις.

Παρθένος

Φαίνεται πως θα είσαι το τυχερό ζώδιο της εβδομάδας. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία θα προκύψει. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η σχέση σου θα είναι στην καλύτερη της φάση. Η επικοινωνία σας θα είναι άριστη, θα λαμβάνεις την αγάπη που τόσο καιρό αποζητούσες και θα νιώσεις πως η σχέση βρίσκεται σε γερές βάσεις.

Όσων αφορά τα επαγγελματικά σου νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και κερδοφόρες συμφωνίες θα κλείσεις. Αυτό σημαίνει πως σιγά σιγά θα ξεκινήσεις να βγαίνεις από το οικονομικό τέλμα που λίγο ή πολύ όλοι μας είχαμε μπει εξαιτίας της καραντίνας.

Ζυγός

Όσων αφορά τον ερωτικό τομέα αυτή τη εβδομάδα θα έχει πάθος, ερωτισμό και διεκδίκηση. Φαίνεται πως το άλλο σου μισό είναι εκεί για εσένα και αυτό θα σε βοηθήσει ακόμη και στην άσχημη ψυχολογία που μπορεί να έχεις εξαιτίας άλλων παραγόντων. Αυτήν την εβδομάδα το άλλο σου μισό θα είναι το στήριγμά σου σε όλα.

Στον επαγγελματικό κόσμο, θα ξεκινήσεις να κλείνεις κερδοφόρες συμφωνίες όμως τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ένα ικανοποιητικό δε όμως σχεδόν ίδιο επίπεδο με παλιά. Εφόσον δεν θα πάρουν τον…κατήφορο, δεν το λες και άσχημο νέο γι’ αυτήν την εβδομάδα.

Σκορπιός

Μία νέα γνωριμία ήρθε να συγκλονίσει την ζωή σου και φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα τουλάχιστον, όλα θα εξελιχθούν πολύ θετικά για σένα. Συζητήσεις που θα σε πείσουν ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς και όμορφες στιγμές με έναν άνθρωπο, που είχες πολύ καιρό να ζήσεις.

Όσων αφορά τον επαγγελματικό τομέα θα ξεκινήσεις συζητήσεις για νέα εργασία και φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα. Πρόσεχε όμως γιατί η παρορμητικότητά σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα έξοδα και αυτό δεν σε συμφέρει οικονομικά αυτήν την εβδομάδα.

Τοξότης

Φαίνεται πως μετά από πολύ καιρό ξεκινάς να νιώθεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας. Αυτό σημαίνει πως αν είσαι ελεύθερος αυτήν την εβδομάδα θα ξυπνήσει και πάλι η θέληση να προχωρήσεις σε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις και να στηρίξεις το άλλο σου μισό και αυτό θα έχει θετικά αποτελέσματα στην έκβαση της σχέσης σας. Στον επαγγελματικό σου κόσμο θα προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα σου επιτρέψουν να κλείσεις κάποιες “τρύπες”.

Αιγόκερως

Αν έχεις μία καινούρια γνωριμία στα σκαριά αυτή η εβδομάδα είναι η ιδανική για σένα, για να την διεκδικήσεις. Φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη σχετικά με νέες γνωριμίες και την καλύτερη έκβασή τους. Οπότε μη φοβηθείς να ρισκάρεις.

Τα οικονομικά σου θα είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Αυτό διότι από την μία θα έχεις πολλά έξοδα να τρέχουν, όμως από την άλλη αυτήν την εβδομάδα θα είσαι σε θέση να κλείσεις τρύπες και να μην αφήσεις χρωστούμενα δεξιά και αριστερά. Κάτι που σίγουρα είναι ευχάριστο.

Υδροχόος

Αυτήν την εβδομάδα θα καταλάβεις τι είναι σημαντικό για σένα και τι όχι στον ερωτικό σου τομέα. Θα ξεκινήσεις να αντιλαμβάνεσαι τις επιθυμίες του συντρόφου σου και φαίνεται πως θα ξεκινήσεις να εκτιμάς τον άνθρωπο που ήταν τόσο καιρό δίπλα σου.

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου μπορεί να μην βρίσκονται στην καλύτερη φάση, όμως αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις την αγάπη και την οικονομική στήριξη των φίλων και της οικογενείας. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις οικονομικές δυσκολίες που σε ταλάνιζαν καιρό.

Ιχθείς

Στα αισθηματικά σου είναι κατάλληλη η εβδομάδα για να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις αυτά που αισθάνεσαι. Ο ρομαντισμός , η τρυφερότητα και η ζεστασιά δεν θα λείψουν ενώ μία συνάντηση που θα έχεις θα σου δώσει μία μεγάλη επιβεβαίωση.

Στα επαγγελματικά μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που θα προσφέρουν ενδυνάμωση ή και μία νέα προοπτική. Στα οικονομικά δεν μένεις ανικανοποίητος.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: freepik.com

Close