Μάϊος 2021: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις _

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για τον Μάϊο 2021. Ο Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης και ξεκινάει με την Ανάσταση του Χριστού και την Κυριακή του Πάσχα. Και οι δύο αυτές μέρες είναι ημέρες χαράς για την Ορθοδοξία και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο μήνας θα είναι εξίσου χαρούμενος μέχρι και το τέλος.

Στο παρακάτω άρθρο λοιπόν, θα μάθουμε για τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Μάϊο του 2021. Θα είναι ο τυχερός σας μήνας ή μήπως όχι; Σε ποια πράγματα πρέπει να δείξετε προσοχή με βάση το ζώδιό σας; Διαβάστε παρακάτω: 

Κριός

Η αλήθεια είναι πως Μάης θα σε περάσει από 40 κύματα. Δεν είσαι τόσο τυχερός αυτόν τον μήνα κάτι που θα σε φέρει πολλές φορές στα όριά σου και θα παίξει με την υπομονή σου. Σημαντικά σχέδια που είχες γι’ αυτόν τον μήνα θα ακυρωθούν, εξαιτίας παραγόντων που δεν υπολόγιζες.

Δείτε ακόμα Ινδιάνικο ωροσκόπιο : Τι ζώδιο είσαι

Προσπάθησε να είσαι εγκρατείς στις συναλλαγές σου, διότι στα τέλη του μήνα θα θελήσεις να ξοδέψεις χρήματα. Όμως δεν πρέπει να το παρακάνεις, γιατί πολύ πιθανό αυτή σου η σπατάλη να σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Ταύρος

Αυτόν τον μήνα θα έχεις πολύ ένταση στην προσωπική σου ζωή. Όμως αυτή η ένταση μπορεί να ξεπεραστεί με υπομονή, συζήτηση και ειλικρίνεια. Παρόλα αυτά, ο μήνας αυτός θα είναι ο μήνας που θα έρθεις αντιμέτωπος με πολλές παρεξηγήσεις που θα πρέπει να αποφύγετε.

Βέβαια τον Μάϊο είναι πολύ πιθανό να έρθετε πιο κοντά με άτομα που είχατε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Μία ερ@τική κρίση που θα περάσετε κι ένα σημαντικό πρόβλημα που θα αφορά έναν δικό σας άνθρωπο θα σας κάνει τις τελευταίες μέρες του μήνα, να πέσετε πολύ ψυχολογικά.

Δίδυμοι

Όσων αφορά τα συναισθηματικά σας όλα θα κυλήσουν υπέροχα. Όμως στα οικονομικά σας θα υπάρξει μία αντίφαση και πολλά διλήμματα. Χρήματα σίγουρα θα περάσουν από τα χέρια σας όμως δε θα μείνουν για πολύ. Η έκλειψη στις 26 του Μάη θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς σας και θα δημιουργήσει ταραχές στις προσωπικές σας σχέσεις.

Καρκίνος

Αυτόν τον μήνα θα φανείτε πιο υπεύθυνος στο να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να δώσετε τις προσωπικές σας μάχες έτσι ώστε να βγείτε νικητές. Θα υπάρξει μία μικρή δόση αδιαφορίας από εσάς προς υποθέσεις που αφορούν τρίτους και δεν κρίνεται ότι είναι τόσο σοβαρές.

Θα πρέπει να είστε ακριβείς και σαφείς στην οικογένειά σας αν θέλετε να ανακτήσετε την σχέση ανωτερότητας που είχατε και να μην αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται. Με υπομονή και επιμονή σίγουρα θα ξεφύγετε από τις δύσκολες στιγμές που περνάτε τώρα.

Λέων

Αυτόν τον μήνα θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα της ζωής σας. Θα πρέπει να γίνεται πιο οργανωμένοι και πιο ευέλικτοι όταν προσπαθείτε να διευθετήσετε δύσκολες υποθέσεις που απαιτούν χρόνο. Αυτός ο μήνας είναι πολύ πιθανό να σας ωθήσει σε ακρότητες, με ένα επαναστατικό πρόσημο.

Δείτε ακόμα Μάθε το ζώδιό σου στο Ιαπωνικό ωροσκόπιο

Φροντίσετε να υπολογίζετε το κόστος της εναντίωσής σας. Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις για στήριξη από τρίτους, γιατί είναι πολύ πιθανό να σας αφήσουν ξεκρέμαστο, τελευταία στιγμή. Όσων αφορά τα συναισθηματικά σας θα είναι ένας καλός μήνας και ζητήματα που υπάρχουν με τον σύντροφό σας θα τακτοποιηθούν.

Παρθένος

Αυτόν τον μήνα θα βάλετε σε τάξη πράγματα που σας προβλημάτιζαν και σας απασχολούσαν. Με την βοήθεια των άλλων θα καταφέρετε να βγείτε πιο δυνατοί από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζατε τους τελευταίους μήνες. Το κοινό συμφέρον στην εργασία θα αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας για να επιδιώξετε νέους στόχους.

Ζυγός

Αυτόν τον μήνα θα ανανεωθείτε και θα γνωρίσετε αναγνωσιμότητα σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Οι κόποι των προηγούμενων μηνών φαίνεται πως επιτέλους βρίσκουν εύφορο έδαφος.

Συναισθηματικά όμως δεν είστε τόσο καλά και ίσως θα πρέπει επιτέλους να πάρετε την απόφαση να επισκεφθείτε κάποιον ειδικό ή να μιλήσετε σε κάποιον γι’ αυτό. Στον ερ@τικό σας τομέα όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Σκορπιός

Ο Άρης από τον Καρκίνο σας βοηθά να έχετε φαντασία, να είστε επίμονοι και να προβάλλετε δίκαια τις απαιτήσεις σας. Η οικογένεια φαίνεται να απασχολεί αρκετούς από εσάς και να απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας.

Φροντίστε να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που εγείρονται χωρίς να τα αφήνετε να διογκώνονται περισσότερο. Φροντίστε επίσης να είστε συντηρητικοί και προνοητικοί σε οτιδήποτε επηρεάζει την καθημερινή σας ζωή.

Τοξότης

Ανακτάτε το ζωτικό σας χώρο αυτόν τον μήνα. Ο Άρης από τον Καρκίνο φροντίζει να σας υπενθυμίζει υποχρεώσεις και οτιδήποτε δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει ως προς την αξία και τη σημασία του. Πολλοί θα νιώσετε υποχρεωμένοι να κάνετε κάποιους έξυπνους συμβιβασμούς για να ξεπεράσετε κάποια λειτουργικά αδιέξοδα.

Ο Μάιος είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικός για εσάς, καθώς κλείνει με έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 26. Προετοιμαστείτε για αναστάτωση που θα αφορά την προσωπική και αισθηματική σας ζωή, αλλά μην γίνεστε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις και στις αντιδράσεις σας.

Αιγόκερως

Νιώθετε αρκετά κουρασμένοι με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο στον Καρκίνο, που συνεχίζει να σας αναστατώνει αρκετά με τα μικρό απρόοπτα και τις ταλαιπωρίες πού, χωρίς να σημαίνουν τίποτα σοβαρό σας έβγαλαν από την ησυχία σας.

Τώρα όμως και ειδικότερα όλα αρχίζουν να παίρνουν τον κανονικό τους ρυθμό και πρέπει να οργανώσετε τη ζωή σας καλύτερα, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τα ψυχολογικά και τα οικονομικά σας θέματα. Πρέπει να παραδεχθείτε ότι είστε περισσότερο από όσο χρειάζεται απαισιόδοξοι.

Yδροχόος

Μετά τις συμπληγάδες των πρώτων ημερών τού Μαΐου, αρχίζουν να τακτοποιούνται, αργά μεν αλλά σταθερά τα ζωτικά σας ζητήματα. Μια συζήτηση, μια γνωριμία ή κάτι σχετικό με ένα ταξίδι ίσως σας δώσει την αρχή της λύσης.

Όσοι είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα τακτοποιηθείτε πιθανότατα μέχρι το τέλος τού μηνός. Άλλοι, που αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην εργασία σας θα δείτε καινούργιες πλευρές ενός προβλήματος που θα σάς επιτρέψουν τη λύση του ή θα επιτύχετε την υποστήριξη ενός ανθρώπου ικανού ή απλώς πρόθυμου να σάς βοηθήσει.

Ιχθύες

Παρά τις δυσκολίες πού υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε τώρα να βάλετε τις βάσεις για κάτι καλύτερο. Μην εγκαταλείπετε τον αγώνα και μη δείξετε αδράνεια. Προπάντων, διατηρείστε αμείωτο το κέφι και την δημιουργικότητά σας, γιατί ότι φαίνεται τώρα αγχώδες θα εξελιχτεί σε μια πραγματική ευκαιρία.

Προσπαθήστε ακόμη να μην δημιουργηθούν προστριβές στο περιβάλλον της εργασίας σας και να μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες ή συζητήσεις που θα ήταν δυνατόν να σας εμπλέξουν σε παρεξηγήσεις με ανθρώπους πού μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: Pinterest

 

Close