Αύγουστος 2021 : Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις _

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο 2021. Θα είναι ο τυχερός μας μήνας;

Ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού είτε πλησιάζει είτε έχει λίγες μέρες που μπήκε. Ανάλογα με το πότε θα διαβάσεις το άρθρο για τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Αυγούστου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αύγουστος έχουμε ανάγκη να είναι ένας καλότυχος μήνας.

Θέλουμε το Καλοκαίρι να μας αποχαιρετήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις έτσι ώστε είτε μείνουμε στην πόλη μας είτε κάνουμε διακοπές, να γεμίσουμε μπαταρίες και να αντέξουμε τον Χειμώνα που μας περιμένει στην γωνία για ακόμη μία χρονιά.

Δείτε ακόμα Ινδιάνικο ωροσκόπιο : Τι ζώδιο είσαι

Οι αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις για τον φετινό Αύγουστο κυκλοφόρησαν και είναι γλυκόπικρες. Μερικά ζώδια θα ζήσουν τον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού στα καλύτερά τους ενώ άλλα ζώδια μπορεί και να δυσκολευτούν λίγο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης οι καλύτερες ημερομηνίες του Καλοκαιριού για κάθε ζώδιο. Τι μας επιφυλάσσει λοιπόν ο Αύγουστος; Διαβάστε παρακάτω: 

Κριός

Για τους Κριούς ο Αύγουστος δε θα μπει και τόσο αισιόδοξα. Παρόλα αυτά μέχρι τις 8 Αυγούστου τα πράγματα θα βελτιώνονται συνεχώς. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, ειδικά αν δουλεύετε με μειωμένο ωράριο ή έχετε ξεκινήσει ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα.

Ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που θα υπερισχύσει η χαρά, η ανεμελιά και η φιλία για τους Κριούς. Τα οικονομικά τους θα εμφανίζουν συνεχής βελτίωση ενώ όσων αφορά τα ερ@τικά τους, στα τέλη του Αυγούστου η ρομαντική τους διάθεση θα τους βοηθήσει να μιλήσουν άνετα για θέματα καρδιάς και να διεκδικήσουν αυτά που τους αρέσουν.

Θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε μη ρεαλιστικά σχέδια διότι μπορεί όλο αυτό να σας οδηγήσει σε μία απογοήτευση. Επίσης τον Αύγουστο δεν πρέπει να πιέσετε καμία κατάσταση διότι όλο αυτό θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Αφήστε την ζωή να σας παρασύρει και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Για τους Ταύρους ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας που θα αφιερωθούν στην οικογένεια και στο άλλο τους μισό και αυτό θα τους βγει σε καλό. Προσπαθήστε να εναρμονίσετε δουλειά και προσωπικές σχέσεις έτσι ώστε να μην χαθεί η μπάλα.

Όσων αφορά τα οικονομικά σας οι κόποι σας θα ανταμειφθούν αλλά μην παρασυρθείτε σε ανούσιες σπατάλες και πολυτέλειες, διότι αυτό δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα για εσάς. Σίγουρα ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας που θα ξεχωρίσετε την δουλειά από την αγάπη και θα θέσετε νέες προτεραιότητες.

Δίδυμοι

Τον Αύγουστο η οικογένειά σας θα είναι γεμάτη χαρά και δεν αποκλείονται μέχρι και μερικές ευχάριστες εκπλήξεις. Γενικότερα στις αρχές του μήνα οι φίλοι σας, η οικογένεια, η δουλειά σας και το άλλο σας μισό θα σας δίνουν αγάπη και ενθουσιασμό.

Μην παρασυρθείτε όμως και νιώσετε ότι τα έχετε όλα διότι αυτό μπορεί και να σας απογοητεύσει. Τον Αύγουστο υπάρχει μία πιθανότητα, να νιώσετε πως όσων αφορά τη μόρφωσή σας είστε “πίσω” και ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με κάτι συγκεκριμένο ή να αυξήσετε τις γνώσεις σας σε μερικά ζητήματα.

Τέλος στα τέλη του Αυγούστου ψυχολογικά προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας βοηθήσουν αυτή τη φορά να μάθετε την ρίζα του προβλήματος και να την λύσετε μία και καλή.

Καρκίνος

Τον Αύγουστο θα αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Όμως αν τολμήσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που σας αγαπούν μία οικονομική ανακούφιση θα έρθει σίγουρα. Παρόλα αυτά θα είστε αγχωμένοι με τα οικονομικά σας.

Θα πρέπει να σκεφτείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Γι’ αυτό και τον Αύγουστο μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. όπως για παράδειγμα να επιλέξετε έναν ακριβό προορισμό για διακοπές.

Λέων

Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας που τα οικονομικά σας θα είναι σε άριστη κατάσταση και η προσωπική σας ζωή θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Νιώθετε ότι η σχέση σας πατάει σε γερές βάσεις και δεν φοβάστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

Και ενώ θα είστε χαρούμενοι, τα προβλήματα στην σχέση δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν. Φαίνεται πως δεν σταματάτε να υπερβάλλεται χωρίς λόγο, κάτι που και τον Αύγουστο θα φθείρει την σχέση σας. Μερικές φορές παίρνετε πολύ στραβά πράγματα που δεν χρειάζεται ενώ άλλες, ωραιοποιείται καταστάσεις από φόβο να αντικρίσετε την αλήθεια.

Παρθένος

Τον Αύγουστο θα νιώσετε ένα μικρό χάος. Από την μία θέλετε να αδράξετε κάθε ευκαιρία και να περάσετε έναν μήνα γεμάτο περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Παρόλα αυτά το άλλο σας μισό δε θα έχει την ίδια διάθεση με εσάς και αυτό ίσως να φέρει αναστάτωση στην σχέση.

Ίσως να απογοητευτείτε από το γεγονός ότι εσείς μπορεί να θέλατε στις διακοπές να κάνετε ορειβασία και το άλλο σας μισό να θέλει να τρώει και να πίνει όλη μέρα. Όμως αυτό ξεπερνιέται. Γενικότερα ο Αύγουστος θα σας βρει με μία ανάγκη για αλλαγή.

Δείτε ακόμα Την πατήσατε! Αυτά είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2021

Θέλετε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, θέλετε να βελτιώσετε το σώμα σας, θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια και να χαρείτε την άδειά σας, θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο. Μπορεί να λάβετε μέρος ακόμη και σε συλλογικές ομάδες που ασχολούνται με κοινωνικά ζητήματα. Το χάος λοιπόν δεν θα είναι αρνητικό, αλλά δημιουργικό.

Ζυγός

Οι Ζυγοί τον Αύγουστο φαίνεται πως θα έχουν ελάχιστο χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση εξαιτίας της δουλειάς. Παρόλα αυτά οι διακοπές θα έρθουν και θα σας ξεκουράσουν. Όταν επιστρέψετε και πάλι στην δύσκολη καθημερινότητα όμως το φόρτο της δουλειάς μπορεί να σας φέρει στα όριά σας.

Μπορεί να νιώσετε ότι αυτό που βιώνετε είναι άδικο. Παρόλα αυτά πρέπει να σφίξετε τα δόντια και να μην ξεφύγετε από τον στόχο σας. Όσων αφορά τον ερ@τικό τομέα θα είστε γεμάτος πάθος. Οι Ζυγοί που βρίσκονται σε σχέση θα νιώθουν πιο ερ@τευμένοι από ποτέ και δε θα φοβούνται να το δείξουν.

Ζήλειες, ίντριγκα, πάθος και όλα αυτά με έναν άνθρωπο στο πλάι σας που όχι μόνο θα σας ανεχτεί αλλά μπορεί να του αρέσει όλη αυτή η ένταση. Αν είστε ελεύθεροι έχετε πολλές πιθανότητες μέχρι και να ερ@τευτείτε κεραυνοβόλα.

Σκορπιός

Ο Αύγουστος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσάς. Θα σας βρει αγχωμένους σχετικά με την προσωπική σας ζωή και την καριέρα σας. Επίσης τον Αύγουστο οι φίλοι σας μπορεί να συμπεριφέρονται λίγο περίεργα και να σας προβληματίσουν.

Δεν έχετε παρά να πάτε για λίγο με τα νερά τους και να μην δίνετε και τόση σημασία γιατί δεν έχει να κάνει με εσάς. Υπάρχει όμως πιθανότητα να δημιουργηθούν μικρές παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα που όμως θα ξεπεραστούν γρήγορα.

Η δουλειά θα σας φέρει στα όριά σας όμως προς τα τέλη του μήνα θα ξεκινήσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε φίλους και συγγενείς διότι αυτό θα δημιουργήσει σίγουρα παρεξηγήσεις που η ψυχολογία σας δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί αυτόν τον Αύγουστο.

Τοξότης

Συγκεκριμένα, ο Ερμής και ο Ήλιος θα βρεθούν σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο την 1η και 2 Αυγούστου αντίστοιχα. Αλλά ακολουθεί ένα θαυμάσιο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την επομένη… Και αυτό θα σας ανοίξει τον δρόμο για επαγγελματικές επιτυχίες!

Αποφύγετε να επιμείνετε στις προσωπικές σας απόψεις στον εργασιακό χώρο. Να είστε προετοιμασμένοι να συνειδητοποιήσετε πού είχατε άδικο γύρω στις 19 Αυγούστου. Ο Δίας θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Δία που σας κυβερνά… Και δεν πρέπει να διστάσετε να αλλάξετε γνώμη, μόλις έρθετε αντιμέτωποι με νέα δεδομένα!

Αιγόκερως

Αυτή η άρνηση θα προκληθεί κυρίως από τις αντιθέσεις των Ερμή και Ήλιου με τον Κρόνο, την 1η και 2 Αυγούστου αντίστοιχα. Και είναι φυσικό να σας προκαλέσει κάποια ψυχολογική πίεση, ειδικά αν αφορά τα εργασιακά ή την απόδοσή σας!

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στις 3 του μήνα, που θα διευρύνει το σκεπτικό σας. Θα αναζητήσετε νέες δεξιότητες, επιλογές και πιθανότητες… Και δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να είναι πραγματικά ανέλπιστες!

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την επομένη, μπορεί να σας αποδείξει ότι τα κρυμμένα ταλέντα σας έχουν πάψει πλέον να είναι «κρυφά». Την τελευταία μέρα του Αυγούστου, ο Ερμής μετακινείται στη ζώνη σας της καριέρας: Είναι η στιγμή να αφομοιώσετε όλες τις καινούργιες γνώσεις που αποκτήσετε και να ορμήσετε μπροστά!

Υδροχόος

Δεν έχει σημασία το πού κατευθύνει ο καθένας την αγάπη του. Μπορεί να είναι στο ρομάντζο, στη φιλία, τις συντροφιές του, στην οικογένεια ή τα κατοικίδιά του… Οι πρώτες δύο μέρες του Αυγούστου θα προκαλέσουν το συναίσθημά σας.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 8 Αυγούστου στη ζώνη σας της αγάπης. Είναι εξαιρετική στιγμή για να βγείτε ραντεβού ή να κάνετε μια ανανέωση στην υφισταμένη σχέση σας. Αλλά αν υπάρχει μια νέα γνωριμία, καλό θα είναι να μην χάσετε την επαφή με τον ρεαλισμό. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως να μην μείνετε για πολύ.

Ιχθείς

Τις πρώτες κιόλας μέρες του καινούργιου μήνα, σχηματίζονται όψεις που θα σας αναστατώσουν. Συγκεκριμένα, την 1η και 2 Αυγούστου ο Ερμής και ο Ήλιος θα βρεθούν αντιστοίχως σε αντίθεση με τον Κρόνο.

Η ατμόσφαιρα θα σας προκαλέσει αϋπνίες, επιπλέον ανησυχία, άγχος και μια αχαλίνωτη φαντασία… Λογικό είναι να νιώθετε σχεδόν κατάκοποι ή εξαιρετικά ευερέθιστοι! Να ξέρετε ότι το ταίρι σας μπορεί να καταστεί η καλύτερη πηγή υποστήριξής σας.

Είναι αίσια στιγμή για να τονώσετε την πνευματική σας ισορροπία και ευεξία. Τώρα πρέπει συνειδητά να θέσετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, ακόμα κι αν αυτό κεντρίσει κάποια παράπονα στην προσωπική σας ζωή! Μην σας αποθαρρύνει η πιεστική ατμόσφαιρα των ημερών, γιατί έπονται πιο ευχάριστες συνθήκες για εσάς.

Photo cover via: pulsd.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close