Οκτώβριος 2021-τυχερές-και-άτυχες-μέρες-ζώδια-

Οκτώβριος 2021: Οι τυχερές και  οι άτυχες μέρες του μήνα για όλα τα ζώδια. Αυτές είναι οι τυχερές και οι άτυχες μέρες του Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος είναι ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Οκτώβριο. Φαίνεται πως γενικότερα σαν μήνας θα είναι όμορφος με κάποιες δυσκολίες που όλοι λίγο ή πολύ έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζουμε.

Όμως όσο όμορφος και καλότυχος κι αν είναι ένας μήνας, μην ξεχνάμε ότι ο ανάδρομος Ερμής θα είναι παρόν και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν μέρες άτυχες αλλά και μέρες τυχερές. Ποιες θα είναι οι τυχερές και ποιες οι άτυχες μέρες του Οκτωβρίου; Διαβάστε παρακάτω: 

Οι τυχερές και οι άτυχες μέρες του Οκτωβρίου 2021

1 Οκτωβρίου 2021, Ερμής 24° 19’ Ζυγού (ανάδρομος) τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 19’ Αιγόκερω

Εκείνη την μέρα θα κυριαρχήσουν η υπονόμευση, οι συκοφαντίες, η ένταση, η εκδικητικότητα, οι άσχημες σκέψεις, τα αρνητικά σενάρια, η καχυποψία και η δυσπιστία.

Δείτε ακόμα Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας

Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, δηλαδή τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

2 Οκτωβρίου 2021, Αφροδίτη 24° 16 Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 24° 16 Αιγόκερω

Στις 2 Οκτωβρίου θα κυριαρχήσουν οι μοιραία έρ@τες, το πάθος, η κτητικότητα, η ζήλεια, τα πολύ βαθιά αισθήματα, η επούλωση των πληγών και αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

3 Οκτωβρίου 2021, Ερμής 22° 40’ Ζυγού (ανάδρομος) τρίγωνο με Δία 22° 40’ Υδροχόου

Θα υπάρξει επικοινωνιακή άνεση, μία τυχερή συνάντηση και ευχάριστες ειδήσεις. Επίσης μπορεί να γίνει ένα όμορφο ταξίδι και να κυριαρχήσει το γέλιο, η χαρά, το χιούμορ, οι θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα, η απόκτηση μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού και οι καλές ιδέες.

Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

8 Οκτωβρίου 2021, Σύνοδος Ήλιου με Άρη 15° 06’ Ζυγού

Εκείνη την μέρα θα κυριαρχήσει η ενεργητικότητα, η ζωτικότητα, η αντοχή, η κινητοποίηση, η ανάληψη πρωτοβουλιών, η διεκπεραίωση δύσκολων καταστάσεων, η αμεσότητα και οι επιθετικές τάσεις. Αφορά περισσότερο τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο.

9 Οκτωβρίου 2021, Σύνοδος Ήλιου με Ερμή (ανάδρομο) 16° 36’ Ζυγού

Εκείνη την μέρα θα υπάρξουν αυξημένες μετακινήσεις, αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις, προώθηση έργου, καλό προσωπικό πλασάρισμα σε ξένους ανθρώπους, επαφές με γνωστά ονόματα και μία άνεση στην επικοινωνία. Αφορά κυρίως τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο.

-Σύνοδος Ερμή (ανάδρομο) με Άρη 16° 16’ Ζυγού

Θα υπάρξει ταχύτητα, ζωντάνια, εξυπνάδα, αποφασιστικότητα, δράση, δυναμισμός, γρήγορη διεκπεραίωση, αυθόρμητη και ειλικρινής συμπεριφορά, μαστορέματα και τεχνικές εργασίες καθώς και πολλές συζητήσεις.

Αφορά κυρίως τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο.

13 Οκτωβρίου 2021, Αφροδίτη 06° 53’ Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 06° 53’ Υδροχόου

Θα υπάρξουν χρήσιμοι περιορισμοί και συμβουλές, θα ξεκινήσετε δίαιτα, θα εκπληρώσετε μία υποχρέωση, θα ενισχύσετε τα “πρέπει” στην ζωή σας, θα πάρετε αποφάσεις, θα κάνετε μία σχέση με διαφορά ηλικίας ή από συμφέρον και θα πάρετε πολύτιμες ερ@τικές συμβουλές.

Δείτε ακόμα Θα σε πρήξουν: Οι 3 γυναίκες που σύμφωνα με το ζώδιό τους είναι καταπιεστικές

Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού που έχουν γενέθλια το 1ο δεκαήμερο.

15 Οκτωβρίου 2021, Ήλιος 22° 20’ Ζυγού τρίγωνο με Δία 22° 20’ Υδροχόου

Θα υπάρξει τύχη, ευκαιρίες, κέρδη, βοήθεια από ισχυρούς και εύκολες λύσεις, άνοιγμα προοπτικών, ανάπτυξη, επιτυχία, λάμψη και μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού που έχουν γενέθλια το 3ο δεκαήμερο.

16 Οκτωβρίου 2021, Ερμής 10° 22’ Ζυγού (ανάδρομος) εξάγωνο με Αφροδίτη 10° 22’ Τοξότη

Θα γίνεται δημοφιλείς, θα αποκτήσετε άνεση στην επικοινωνία, θα κάνετε γνωριμίες, θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας, θα ανταλλάξετε ερ@τικά μηνύματα αλλά και μηνύματα αγάπης. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

17 Οκτωβρίου 2021, Ήλιος 24° 20’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 20’ Αιγόκερω

Θα ερευνήσετε σκοτεινές υποθέσεις, θα ξεκαθαρίσετε μερικά πράγματα, θα δώσετε οριστικό τέλος σε πρόσωπα και καταστάσεις, θα υπάρξουν πράξεις εκδίκησης, καταστροφή του παρελθόντος και νέα αρχή από το μηδέν. Αφορά κυρίως τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

18 Οκτωβρίου 2021, Άρης 22° 20’ Ζυγού τρίγωνο με Δία 22° 20’ Υδροχόου

Θα υπάρξει ευκαιρία για επέκταση. έντονη δράση, επιτυχημένα ρίσκα, μεγάλα ρίσκα, κατορθώματα και προώθηση. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού που έχουν γενέθλια το 3ο δεκαήμερο.

22 Οκτωβρίου 2021, Άρης 24° 22’ Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 22’ Αιγόκερω

Θα υπάρξουν κρυφές ενέργειες, εκδικητικές τάσεις, χτυπήματα κάτω από την ζώνη, σκοτεινές δυνάμεις, εξολόθρευση, ερ@τικό τέλος και δυσάρεστα γεγονότα. Αφορά κυρίως τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

26 Οκτωβρίου 2021, Αφροδίτη 20° 45’ Τοξότη τετράγωνο Ποσειδώνα 20° 45’ Ιχθύων

Θα υπάρξει απιστία, εξαπάτηση, αφέλεια, διάψευση προσδοκιών, κολακείες, ψευδαισθήσεις, πλατωνικοί έρ@τες και εξιδανίκευση. Αφορά κυρίως τους Δίδυμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθείς που είναι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

28 Οκτωβρίου 2021, Αφροδίτη 22° 31’ Τοξότη εξάγωνο με Δία 22° 31’ Υδροχόου

Θα υπάρξουν καλές γνωριμίες, απολαύσεις, καλοπέραση, αισιοδοξία, χαρά κέφι, διασκέδαση, δώρα, κοινωνική επιτυχία και αφθονία. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

30 Οκτωβρίου 2021, Ήλιος 07° 11’ Σκορπιό τετράγωνο με Κρόνο 07° 11’ Υδροχόου

Περιορισμός με μεγάλη χρονική διάρκεια, αναγκαστικός συμβιβασμός, πληρωμή συνεπειών, «γκαντεμιά», επιβολή κανόνων και «πρέπει», στέρηση απόλαυσης, κακοδιαθεσία, επιπτώσεις από λανθασμένους χειρισμούς, οριοθέτηση.

Αφορά κυρίως σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το 1° δεκαήμερο.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close