Ποια είναι τα πιο αληθινά και ποια τα πιο διπρόσωπα ζώδια;

Στη ζωή μας θα συναντήσουμε πολλούς ανθρώπους. Άλλοι θα ταιριάζουν απόλυτα σε εμάς και θα γίνουν φίλοι μας και άλλοι, θα μας πληγώσουν και θα μας μάθουν να μην εμπιστευόμαστε τόσο εύκολα τους ανθρώπους. Άνθρωποι διπρόσωποι που δεν έπρεπε από την αρχή να τους είχαμε εμπιστευτεί.

Σύμφωνα με την Αστρολογία, υπάρχουν τρία πιο αληθινά και τρία πιο διπρόσωπα ζώδια. Δεν λέμε φυσικά ότι όλοι οι άνθρωποι με τα συγκεκριμένα ζώδια είναι αληθινοί ή αρκετά διπρόσωποι. Σίγουρα όμως, το ζώδιο παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο.

Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε ένα άρθρο έτσι ώστε να ξέρετε ποιο είναι το πιο διπρόσωπο και ποιο είναι το πιο αληθινό ζώδιο σύμφωνα με την Αστρολογία. Έτσι, όταν μάθεις το ζώδιο μιας νέας γνωριμίας θα είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτά που μπορεί να ακολουθήσουν. Δες παρακάτω:

Ποια είναι τα πιο αληθινά ζώδια σύμφωνα με την Αστρολογία; 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός σαν ζώδιο. Γι’ αυτόν τον λόγο, αν κάνεις παρέα με κάποιον Κριό θα έχεις διαπιστώσει ότι πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του και αποστασιοποιείται από τους ανθρώπους, γιατί του αρέσει να ζει στον δικό του κόσμο.

Παρόλα αυτά, όταν αποφασίσει να ανοιχτεί σε έναν άνθρωπο, το κάνει ολοκληρωτικά. Δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη του, ακόμη κι αν πιστεύει ότι ο άλλος θα προσβληθεί. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ξέρεις την γνώμη του, γιατί με αυτόν τον τρόπο θεωρεί ότι σε προφυλάσσει από κάποιες λάθος κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να είναι ένα αληθινό ζώδιο, όμως πολλές φορές ξεχνάει τη διαφορά μεταξύ της “ειλικρίνειας” και της “αγένειας” . Έτσι, πολλές φορές θα εκφράσει ακριβώς αυτό που σκέφτεται, χωρίς να ενδιαφέρεται αν ο άλλος θυμώσει μαζί του. Μπορεί λοιπόν να μην είναι πάντα ιδιαίτερα ευγενικός, σίγουρα όμως είναι αληθινός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι από τα λίγα ζώδια που δεν είναι ειλικρινής επειδή του αρέσει, αλλά επειδή έτσι είναι οι πεποιθήσεις του. Θεωρεί, ότι το να λες την αλήθεια είναι το σημαντικότερο πράγμα για έναν άνθρωπο που θεωρεί ότι είναι ελεύθερος.

Δεν του αρέσει να εξαρτάται από την άποψη των άλλων ούτε να φοβάται μην χάσει ανθρώπους κι έτσι να κρατά το στόμα του κλειστό. Έτσι, θα πει πάντα αυτό που σκέφτεται ανεξάρτητα με το πως θα νιώσεις γι’ αυτό που θα ακούσεις.

 

Ποια είναι τα πιο διπρόσωπα ζώδια σύμφωνα με την Αστρολογία;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα χειριστικοί άνθρωποι, εξαιτίας της ανάγκης που έχουν να περνάει πάντα το δικό τους. Έτσι, για να καταφέρουν να σε κάνουν του χεριού τους, πολλές φορές χρησιμοποιούν το ψέμα. Μάλιστα, σε μερικές περιπτώσεις το χρησιμοποιούν ακόμη και για να βγουν από μια δύσκολη θέση.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στη γνώμη του κόσμου. Έτσι, πολλές φορές φάσκουν και αντιφάσκουν από την ανάγκη τους, να αρέσουν σε όλους. Έτσι, έχουν αποκτήσει τη φήμη του διπρόσωπου ζωδίου, ενώ στη πραγματικοτητα φοβούνται να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν ένα ιδιαίτερο ταλέντο στο ψέμα. Εύκολα θα πουν ψέματα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις ενώ άλλες φορές το χρησιμοποιούν, για να καταφέρουν να γίνουν συμπαθητικοί προς μια καινούρια γνωριμία. Έτσι, αν ποτέ γνωρίσεις έναν Δίδυμο…κρατά μικρο καλάθι σε αυτά που θα σου πει.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Photo via: astros-kynourianews.gr

 

Close