Πόσα παιδιά θα κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Πόσα παιδιά θα κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου; Δες τι αποκαλύπτει για σένα το ζώδιό σου, και ετοιμάσου για γεννητούρια!

Οι περισσότεροι από εμάς, θέλουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να αποκτήσουμε δικά μας παιδιά – σε περίπτωση που δεν το έχουμε κάνει ήδη – . Σίγουρα, σαν παιδιά έχετε παίξει πολλά παιχνίδια, που “φανέρωναν” πόσα παιδιά θα κάνατε, όταν μεγαλώνατε.

Φαίνεται πως αυτά τα παιχνίδια, δεν ήταν ο μόνος τρόπος να καταλάβεις ποσά παιδιά θα κάνεις. Η Αστρολογία υποστηρίζει, ότι το ζώδιο σου παίζει καθοριστικό ρόλο, στο ποσά παιδιά μπορείς να μεγαλώσεις! Πόσα παιδιά θα κάνεις λοιπόν; Διαβάστε παρακάτω:

Πόσα παιδιά θα κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου;- Κριός

Οι Κριοί για όλη τους τη ζωή, διατηρούν την παιδικότητα τους. Μπορεί να φαίνονται αρκετά σοβαροί προς τον έξω κόσμο, όμως μόνοι τους παίζουν, διασκεδάζουν και ονειροπολούν. Έτσι, μπορεί οι Κριοί να φαίνονται αυστηρές προσωπικότητες, όμως είναι σε θέση να κάνουν μεγάλη οικογένεια και μάλιστα πολύ δεμένη.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι από τους γονείς που ξεχειλίζουν τρυφερότητα και γενναιοδωρία. Συνήθως οι Ταύροι αποκτούν 2 ή 3 παιδιά, τα οποία είναι όλος τους ο κόσμος. Υπάρχει μια πιθανότητα αν αφήσεις τον Ταύρο ανεξέλεγκτο, να κακομάθει τα βλαστάρια του!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι από τους γονείς, που τους αρέσει να μεταδίδουν τις γνώσεις τους στα παιδιά. Αφιερώνουν πολύ χρόνο σε αυτά και ενώ φαίνονται σκληροί, στα παιδιά τους γίνονται λιώμα. Είναι φτιαγμένοι για μεγάλη οικογένεια.

Πόσα παιδιά θα κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου;- Καρκίνος

Ένας Καρκίνος έχει σκεφτεί από πολύ μικρή ηλικία να αποκτήσει δικά του παιδιά. Όταν έρθουν, θα είναι ο πιο τρυφερός γονιός του κόσμου. Θα προσπαθεί πάντα να κάνει τα παιδιά του να χαμογελούν ενώ δε θα διστάσει να έρθει σε απόλυτη ρήξη και με πολύ σημαντικά άτομα της ζωής του, για το καλό των παιδιών του. Συνήθως αποκτά 2 ή 3 παιδιά.

Λέων

Ο Λέοντας μπορεί να αποκτήσει μέχρι και 4 παιδιά και είναι έντονο το συναίσθημα της δικαιοσύνης που τον διακατέχει. Έτσι, θα είναι δίκαιος με τα παιδιά του και δύσκολα θα έχει αδυναμία σε κάποιο από αυτά!

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι πολύ λογικό να κάνουν μόνο ένα παιδάκι, διότι είναι πολύ τελειομανείς. Έτσι, ακόμη και αυτό το ένα παιδάκι, θα σκεφτούν πολύ να το φέρουν στον κόσμο. Αυτό, διότι πριν γίνουν γονείς θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα είναι οι τέλειοι γονείς. Δε θα κάνουν λάθη και θα μεγαλώσουν τα τέλεια παιδιά. Πολλά δεν θέλετε;

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι και πολύ απρόβλεπτοι. Έτσι μπορεί να υπάρξουν Ζυγοί που θα αποκτήσουν μόλις δυο παιδάκια και Ζυγοί που θα δημιουργήσουν πολύ μεγάλες οικογένειες. Συνήθως ένας Ζυγός παίρνει την απόφαση να κάνει οικογένεια, όταν νιώσει ότι όλα του τα όνειρα, έχουν υλοποιηθεί!

Πόσα παιδιά θα κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου;- Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αγαπούν την μοναχικότητα τους και θέλουν πάντα να ελέγχουν την κατάσταση. Έτσι, ένας Σκόρπιος δεν μπορεί να μεγαλώσει με ευκολία παραπάνω από ένα παιδί, διότι δεν ξέρει πως να το ελέγξει και το αίσθημα της μοναχικότητας θα…πάει περίπατο!

Τοξότης

Οι Τοξότες λατρεύουν την περιπέτεια και ζουν την ζωή τους με πάθος. Αυτό σημαίνει, ότι δε θα φοβηθούν να δημιουργήσουν μεγάλη οικογένεια και μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα κάλοι και δημιουργικοί γονείς. Συνεχώς θα έχουν ενθουσιασμό όσων αφορά τα παιδιά τους και θα προσπαθούν να ανακαλύπτουν διαρκώς, νέες δραστηριότητες!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αποκτούν συνήθως έως και 3 παιδιά. Είναι αρκετά σοβαροί άνθρωποι και με σοβαρότητα αντιμετωπίζουν και την οικογένειά τους. Έτσι θα προσπαθήσουν να μεταδώσουν στα παιδιά τους όλες τις άξιες και τις αρετές που εκείνοι θεωρούν το Α και το Ω για να είναι καλοί άνθρωποι και δημιουργικοί στην κοινωνία!

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος αγαπά την ελευθερία και την καριέρα του. Έτσι δύσκολα θα δεσμευτεί με παραπάνω από δυο παιδιά. Θέλει να έχει πάντα χρόνο για τον εαυτό του. Να κανονίζει ταξίδια, να βελτιώνεται στην δουλειά του και φυσικά να αφιερώνει χρόνο και στην οικογένειά του.

Πόσα παιδιά θα κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου;- Ιχθύς

Οι Ιχθείς θα αποκτήσουν πολλά παιδιά ή θα ήθελαν να αποκτήσουν πολλά παιδιά, διότι είναι αρκετά ευαίσθητοι και ρομαντικοί. Θέλουν να δώσουν την αγάπη τους σε άλλους ανθρώπους και φυσικά σαν γονείς, θα είναι πολύ τρυφεροί!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close