ερωτικές-αστρολογικές προβλέψεις-για-τον-Σεπτέμβριο 2022-

Σεπτέμβριος 2022: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Αναλυτικά οι ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια.

Ο Σεπτέμβριος ήρθε και μία νέα σεζόν ξεκινά. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν με την καλοκαιρινή ανεμελιά να μας αφήνει για ακόμη μία χρονιά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τον Σεπτέμβριο του 2022η ερωτική μας ζωή, μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Μπορεί το Καλοκαίρι να μας επιφύλαξε έναν καινούριο έρωτα και να ενδιαφερόμαστε να μάθουμε αν έχει προοπτικές να αντέξει και στους ρυθμούς της πόλης. Μπορεί οι διακοπές να μας ανανέωσαν και να ήρθαμε πιο κοντά με το άλλο μας μισό και να ενδιαφερόμαστε να μάθουμε αν αυτό έχει συνέχεια.

Δείτε ακόμα Άτυχα ζώδια Σεπτεμβρίου 2022: Σε αυτά τα ζώδια ο Σεπτέμβρης θα βγάλει το λάδι

Μπορεί το Καλοκαίρι να περάσαμε όμορφες στιγμές με φίλους και να θέλουμε να μάθουμε αν τον Σεπτέμβριο έχουμε ελπίδες να γνωρίσουμε και κάποιον ερωτικό σύντροφο. Όλες αυτές οι απορίες που αφορούν την προσωπική σου ζωή θα λυθούν στις μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις όλων των ζωδίων για τον Σεπτέμβριο 2022. Διαβάστε παρακάτω: 

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Κριός

Το Καλοκαίρι που μας πέρασε αποφάσισες να το περάσεις μακριά από δεσμεύσεις και συναισθηματισμούς. Ήθελες να αφιερωθείς στην δουλειά σου, στο μέλλον σου, στους φίλους σου και στην οικογένειά σου. Αν είσαι ελεύθερος ο Σεπτέμβριος φαίνεται πως ξεκινάει σιγά σιγά να σε ξαναβάζει στο ερωτικό παιχνίδι.

Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές όμως καμία από αυτές δεν θα είναι αρκετή για να σε κάνει να ασχοληθείς λίγο παραπάνω μαζί της. Μήπως να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου; Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση οι άμυνες σου είναι πολλές κι αν θες να δεις τον ουρανό να γίνεται πάλι πιο…γαλανός, θα πρέπει να μην φοβάσαι να αφεθείς.

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Ταύρος

Πέρασες ένα Καλοκαίρι με αρκετά σκαμπανεβάσματα και όσων αφορά την σχέση σου και όσων αφορά την διάθεσή σου. Φαίνεται όμως πως τον Σεπτέμβριο ενώ όλοι οι άλλοι επιστρέφουν στους κανονικούς τους ρυθμούς εσύ θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς μέχρι και την τελευταία καλοκαιρινή νύχτα…του Φθινοπώρου.

ερωτικές-αστρολογικές προβλέψεις-για-τον-Σεπτέμβριο 2022-

Ταξίδια με το άλλο σου μισό, αποδράσεις κάθε φορά που σου παρουσιάζεται η ευκαιρία, θα σας κάνουν να έρθετε ακόμη πιο κοντά. Απέφυγε τις άσκοπες γκρίνιες και τα νεύρα γιατί χαλούν το ρομάντζο. Αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη φαίνεται πως η αυτοπεποίθησή σου έχει ανεβεί αρκετά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Στα social media δεν θα είναι λίγοι και λίγες εκείνοι και εκείνες που θα θελήσουν να σε πλησιάσουν και φαίνεται πως αν είναι να έρθει κάτι, από εκεί θα έρθει. Μήπως λοιπόν να ανοίξεις λίγο παραπάνω τους ορίζοντές σου;

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Δίδυμοι

Ενώ όλοι επιστρέφουν στην κανονικότητα για τους Διδύμους η 1η Σεπτέμβρη θα είναι 32…Αυγούστου. Διακοπές με το άλλο σου μισό, αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς και μπάνια σε παραλίες της πόλης σας. Θα είναι ένας Σεπτέμβρης που θα αναζωπυρώσει το πάθος στην σχέση σας.

Αυτό που μπορεί να χαλάσει το κλίμα είναι η έλλειψη συνεννόησης και η ανασφάλεια που έχεις. Προσπάθησε να αφεθείς στις καλές στιγμές που θα βιώσεις και μην προσπαθείς να δημιουργήσεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη φαίνεται πως τον Σεπτέμβριο δεν θα έχεις κάτι καινούριο και αυτό, επειδή για σένα οι φίλιες σου, είναι πιο σημαντικές. Οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές όμως καμία από αυτές δεν θα σου τραβήξει την προσοχή…και όχι άδικα.

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Καρκίνος

Ο Σεπτέμβριος αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη θα είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας για σένα. Μία νέα γνωριμία που ήρθε από τα τέλη του Καλοκαιριού θα είναι εκεί να σε διεκδικεί και να σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

Εσύ μπορεί να μην θες δεσμεύσεις και μερικές φορές τα φαντάσματα του παρελθόντος να σε παραμονεύουν, όμως ο νέος έρωτας θα σε κάνει να ξεπεράσεις τον παλιό. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση φαίνεται πως πλέον πατάς γερά στα πόδια σου.

Ξέρεις τι είναι αυτό που ζητάς από την σχέση σου και το άλλο σου μισό και το διεκδικείς. Αυτό θα φέρει την φλόγα που έλειπε στην ερωτική σας ζωή αφού το μεγάλο σου μείον είναι ότι πολλές φορές αφήνεις τους άλλους να σε θεωρούν δεδομένο. Θα αφιερωθείς στους φίλους και στις δικές σου ανάγκες και εφόσον λάμπεις μέσα θα λάμπεις και…έξω.

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Λέων

Η ζωή σου έχει μπει σε μία γλυκιά ρουτίνα αν είσαι σε σχέση, όμως αυτή η ρουτίνα δεν σου αρέσει και τόσο. Έτσι τον Σεπτέμβριο θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να φέρεις και πάλι το πάθος στην ζωή σου. Ο Σεπτέμβριος ευνοεί πολύ το ζώδιό σου όσων αφορά τις ερωτικές περιπέτειες και τα φετίχ. Μην φοβηθείς λοιπόν να πειραματιστείς.

Δείτε ακόμα Άση Μπήλιου: Εβδομαδιαίες ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 29/8 έως 04/09/2022

Αν πάλι είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη, αυτό που θα σε φάει, είναι ότι υπολογίζεις πολύ τα πράγματα και τους ανθρώπους. Νέες γνωριμίες θα υπάρξουν, όμως εσύ δεν θα τις παρατηρήσεις, διότι περισσότερο χάνεται στα πρέπει και στα ίσως παρά σε αυτόν που έχεις απέναντί σου και σε φλερτάρει. Σύνελθε!

ερωτικές-αστρολογικές προβλέψεις-για-τον-Σεπτέμβριο 2022-

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Παρθένος

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας με εντάσεις αλλά και πάθος αν βρίσκεσαι σε σχέση. Μικρό τσακωμοί για ανούσια πράγματα θα υπάρξουν αλλά δεν θα είναι σε θέση να σας επηρεάσουν. Μην το παρακάνεις όμως, διότι πολλές φορές γίνεσαι κουραστικός ή κουραστική.

Στα ευχάριστα νέα όμως, τον Σεπτέμβριο το πάθος στην σχέση σας θα είναι έντονο. Πειραματισμοί στο σ3ξ θα σας κάνουν να νιώσετε όπως τα πρώτα χρόνια και σίγουρα αυτό θα σας βγάλει σε καλό.

Αν είσαι ελεύθερο ο μόνος τρόπος για να βρεις το άλλο σου μισό είναι να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να σταματήσεις να θεωρείς ότι οι άνθρωποι, λειτουργούν με οδηγίες χρήσης.

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Ζυγός

Ζυγέ μου είσαι ερωτευμένος και φαίνεται. Προσπαθείς να ανεβάσεις το άλλο σου μισό, είσαι τρυφερός και προσπαθείς πολύ για την σχέση σου. Μπορεί μερικές φορές να νιώθεις ότι κουράζεσαι ή ότι καταπιέζεις τον εαυτό σου για να είσαι το ιδανικό ταίρι, όμως τον Σεπτέμβριο οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Ένας ήρεμος έρωτας είναι αυτό που έχεις ανάγκη και έναν ήρεμο έρωτα θα λάβεις και από την σχέση σου. Αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς, πάθος και διεκδίκηση, είναι αυτά που πρέπει να περιμένεις από το άλλο σου μισό αυτόν τον μήνα.

Αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη θα φλερτάρεις αρκετά, μερικές φορές χωρίς να το καταλαβαίνεις. Ξέρεις πολλά πράγματα για τον κόσμο και αυτό είναι το πιο ισχυρό σου χαρτί στον ερωτικό τομέα. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν!

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Σκορπιός

Η τάση σου να είσαι τελειομανής δεν θα σε βοηθήσει πολύ αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη τον Σεπτέμβριο. Σίγουρα οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές και η ανάγκη σου να φλερτάρεις και να κάνεις γνωριμίες ακόμη μεγαλύτερη. Αν όμως δεν ρίξεις τα στάνταρ σου και δεν προσγειωθείς στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν θα πάνε καλά.

Από την άλλη αν βρίσκεσαι σε σχέση θα υπάρξουν σύννεφα σε αυτήν. Γεγονότα του παρελθόντος που ακόμη θυμάσαι και εξοργίζεσαι θα φέρουν εντάσεις και συγκρούσεις. Νιώθεις πως μόνο εσύ δίνεις σε αυτήν την σχέση. Μήπως να ξεκινήσεις να βάζεις τα όριά σου και να σταματήσεις να ελπίζεις στο…φιλότιμο του συντρόφου σου;

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Τοξότης

Αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη τα άλλα ζώδια θα σε ζηλέψουν που δεν μπορούν να ζήσουν την ερωτική ζωή που ζεις εσύ. Κατακτήσεις, φλερτ, ξενύχτια και νέες γνωριμίες σε περιμένουν. Μπορεί εσύ ακόμη να μην ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι όμως οι νέες εμπειρίες είναι γεγονός κι εσύ για πρώτη φορά θα αφεθείς και θα τις ζήσεις.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η ερωτική σας ζωή θα είναι καλύτερη από ποτέ. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν εντάσεις όσων αφορά τον οικονομικό τομέα, αφού θα βλέπεις πως εσύ πασχίζεις να κάνεις οικονομία και το άλλο σου μισό πασχίζει να σας αφήσει άφραγκους. Θέσε τα όριά σου γιατί δεν σας βλέπω καλά αυτόν τον μήνα…

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Αιγόκερως

Ετοιμάσου για άπειρες ερωτικές επιστροφές και ίσως και επανασυνδέσεις, λόγω του Ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο! Επιπλέον, η Αφροδίτη θα σου προσφέρει πάθος, σεξουαλικότητα, αλλά και φλερτ, γνωριμίες, όπως και πολλά ερωτικά επιτεύγματα! Μακριά ωστόσο από μεγάλα λόγια και ψέματα!

ερωτικές-αστρολογικές προβλέψεις-για-τον-Σεπτέμβριο 2022-

Ο Σεπτέμβρης θα προσφέρει ερωτική τύχη, κεραυνοβόλους έρωτες, εκπλήξεις, ευχάριστες αλλαγές, ανέλπιστες αισθηματικές επιτυχίες, αλλά και ερωτική σταθερότητα! Προσοχή μόνο στην τάση σου για επικοινωνιακά λάθη, λόγω της Πανσελήνου!

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Υδροχόος

Πληθώρα μηνυμάτων από το ερωτικό παρελθόν, θα σου φέρει ο Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό! Η Αφροδίτη στην Παρθένο, υπόσχεται σεξουαλικότητα και γοητεία! Νέες γνωριμίες, συντροφικότητα και βελτίωση σχέσης, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Προσοχή μόνο στα επικοινωνιακά λάθη!

Ο Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο, θα επαναφέρει στο κρεβάτι σου, έναν πρώην! Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Λέοντα, επικεντρώνεται στην συντροφική ζωή, η οποία βελτιώνεται, όπως και η σ3ξουαλική ζωή, χάρη στην Αφροδίτη στην Παρθένο! Ο Ποσειδώνας, απαγορεύει ερωτικά παιχνίδια εξουσίας, αν δεν θες να βγεις χαμένος!

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για όλα τα ζώδια: Ιχθείς

Σ3ξ με πρώην, υπόσχεται ο Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό! Αν θες κάτι νέο στην ζωή σου, η Αφροδίτη απέναντι σου, θα σου φέρει μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και συντροφικότητα με το άλλο σου μισό! Μακριά από ζήλιες και απαιτητικότητα!

Η επανασύνδεση είναι απίστευτα πιθανή, τώρα με τον Ανάδρομο Ερμή απέναντί σου! Στις αρχές του μήνα η Αφροδίτη, σου προσφέρει ομορφιά, ενώ στα τέλη του μήνα, η Αφροδίτη θα σου φέρει νέα σχέση και συντροφικότητα! Ο Ποσειδώνας ωστόσο, καραδοκεί και προκαλεί απογοητεύσεις, απομυθοποιήσεις και προδοσίες στον συντροφικό τομέα!

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close