Άτυχα ζώδια Σεπτεμβρίου 2022: Σε αυτά τα ζώδια ο Σεπτέμβρης θα βγάλει το λάδι

Άτυχα ζώδια Σεπτεμβρίου 2022: Σε αυτά τα ζώδια ο Σεπτέμβρης θα βγάλει το λάδι. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας δύσκολος στην επικοινωνία λόγω του ανάδρομου Ερμή που ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως τις 2 Οκτωβρίου.

Ο Σεπτέμβριος… φτάνει και οι περισσότεροι προσπαθούν να προσαρμοστούν στην κανονικότητα. Σύμφωνα με τα άστρα, ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας δύσκολος στην επικοινωνία λόγω του ανάδρομου Ερμή που ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως τις 2 Οκτωβρίου.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Εβδομαδιαίες ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 29/8 έως 04/09/2022

Σύμφωνα με το alphapress, οι παρανοήσεις θα είναι πολλές στις σχέσεις μας, προσωπικές και επαγγελματικές, θα νιώσουμε ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με τους άλλους, πιθανώς να αρχίσουν καθυστερήσεις και προβλήματα στις μετακινήσεις μας. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή εμφανίζονται και άτομα από το παρελθόν μας εκεί που δεν το περιμένουμε.

Κριός

Ο ανταγωνισμός στη δουλειά σου θα είναι έντονος και θα είσαι συνέχεια έτοιμη για καυγά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα γλιτώσεις τις διαφωνίες στην εργασία σου.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου δοκιμάζει σχέσεις κ’ οικονομικά σε αυτά τα ζώδια

Η επαγγελματική κρίση είναι πολύ πιθανή, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώθεις έντονο στρες. Ο ανάδρομος Ερμής θα σε ταλαιπωρείσαι αρκετά και ίσως αυτό να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου γιατί θα πιεστείς.

Ζυγός

Να μετράς καλά τα λόγια σου, να έχεις υπομονή και ψυχραιμία και να προσέχεις όταν οδηγείς. Όλα σου φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα και οι ανασφάλειές σου χτυπούν κόκκινο.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Σεπτέμβριος 2022: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο ανταγωνισμός στην εργασία θα είναι έντονος και ίσως κάποιοι να συνωμοτούν πίσω από την πλάτη σου. Καλό είναι εσύ να μην αναμειχτείς σε κουτσομπολιά και σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν.

Καρκίνος

Οι αντιδράσεις σου θα είναι υπερβολικές και δυσανάλογες με τα γεγονότα. Θα έχεις διαπληκτισμούς με άτομα συγγενικά ή και με τον σύντροφό σου.

Άρης στον Κριό από τις 25/05/2022: Τα 4 ζώδια που ο στόχος τους θα είναι η πρωτιά και η νίκη

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Ο Άρης στους Διδύμους επηρεάζει αυτά τα ζώδια για τους επόμενους 7 μήνες

Πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που εκφράζεις την γνώμη σου γιατί φαίνεται μερικές φορές σαν να την επιβάλεις. Δώσε προσοχή τι λες και σε ποιον το λες γιατί κάποιοι θα σου επιτεθούν και ιδιαίτερα στα social media.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close