Τα 4 ζώδια που η καραντίνα είναι το...καλύτερό τους!

Ο κορονοϊός εμφανίστηκε στην χώρα μας τον Φεβρουάριο και ενώ αρχικά δείξαμε ότι δεν τον πήραμε και τόσο στα σοβαρά, κατέληξε να μας κλείσει αναγκαστικά στα σπίτια μας. Στην αρχή οι άνθρωποι περιόρισαν τις μετακινήσεις τους, αλλά η κυβέρνηση έκρινε ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Έτσι, έχει λίγες εβδομάδες που όλοι οι Έλληνες μπήκαμε κι επίσημα σε καραντίνα.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν αρέσει σε πολλούς από εμάς. Είμαστε ένας λαός, που έχουμε μάθει να αγαπάμε τον ήλιο, την θάλασσα και τις βόλτες. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο για εμάς να μένουμε διαρκώς μέσα στο σπίτι και να βγαίνουμε μόνο για τις απαραίτητες υποχρεώσεις μας.

Φαίνεται όμως, πως υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που απολαμβάνουν την καραντίνα και με το παραπάνω! Δεν είναι απλά…σπιτόγατοι. Λατρεύουν την απομόνωση και θα ήθελαν να ζουν σε καραντίνα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αφού βρήκαν την δικαιολογία να μένουν μέσα, χωρίς φίλους και συγγενείς να τους θυμώνουν.

Σύμφωνα με την Αστρολογία, το πόσο σου αρέσει να μένεις μόνος σου και κατά πόσο λατρεύεις να αποστασιοποιείσαι από τον κόσμο, επηρεάζεται κατά έναν πολύ μεγάλο βαθμό από το ζώδιό σου. Έτσι, αποφασίσαμε να σας δείξουμε τα 4 ζώδια, που η καραντίνα είναι η…καλύτερη φάση της ζωής τους! Δείτε παρακάτω:

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ο ορισμός του σπιτόγατου. Γι’ αυτόν, η ιδανική ζωή τον βρίσκει σε έναν καναπέ, βλέποντας Netflix και τρώγοντας σνακ. Είναι γνωστός…κοιλιόδουλος, οπότε η κουζίνα είναι το μόνο δωμάτιο, που δε θα ήθελε να χάσει την ελεύθερη πρόσβαση! Δεν τον ενδιαφέρει αν θα δει φίλους και συγγενείς. Περνά και μόνος του καλά, τα καταφέρνει μια χαρά!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος λατρεύει την καραντίνα αρκεί να είναι με την οικογένειά του. Γι’ αυτόν. η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι μια πολύ καλή αφορμή να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του και να περάσει δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά και το άλλο του μισό. Θα σκαρφιστεί παιχνίδια μέσα στο σπίτι και θα μαγειρέψει πολύ!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός από τη φύση του είναι ένα ιδιαίτερα μοναχικό ζώδιο. Του αρέσει να παίρνει τις αποστάσεις του από τον κόσμο. Η καραντίνα λοιπόν είναι η ιδανική ευκαιρία, να λείψει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τον περίγυρό του, να αποστασιοποιηθεί από τα προβλήματα και φυσικά να…φάει πολύ!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν ήταν ποτέ από τα ζώδια που του άρεσαν οι πολλές βόλτες και τα πολλά parties. Τον ενδιαφέρει μόνο η επαγγελματική του εξέλιξη γι’ αυτό ήταν και από τους λίγους εργαζόμενους, που πρότειναν να δουλέψουν από το σπίτι, ακόμη και σε δουλειές οι οποίες δεν το έκριναν απαραίτητο. Οπότε, δουλειά, δουλειά, δουλειά και…φαγητό!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

 

Close