Τα ζώδια και οι κρυμμένες δυνάμεις του χαρακτήρα τους!

Συχνά εμείς οι άνθρωποι φοβόμαστε να ανακαλύψουμε τα πόσα είμαστε ικανοί να κάνουμε. Συνηθίσουμε να ζούμε μέσα σε κάποια συγκεκριμένα πλαίσια και δύσκολα μπαίνουμε στην διαδικασία να τα ξεπεράσουμε, να κινηθούμε έξω από αυτά.

Όμως, καθώς στην πλάση και στο σύμπαν δεν υπάρχει στασιμότητα και όλα είναι σε μια διαρκή κίνηση, τα πάντα μεταβάλλονται. Αν λοιπόν εμείς επιμένουμε να μένουμε προσκολλημένοι στην δική μας πραγματικότητα, κάποια στιγμή θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση, που σκοπό έχει να μας βάλει και πάλι σε διαδικασία εξέλιξης και μεταβολής.

Άλλωστε, τα πάντα γύρω μας αλλάζουν και εξελίσσονται. Αντίστοιχα και μέσα μας πρέπει να γίνονται αλλαγές. Η προσαρμοστικότητα είναι νόμος της φύσης, κανόνας της ζωής. Και ο καθένας μας έχει τη δύναμη να την κάνει. Άλλο αν μερικές φορές του λείπει η προθυμία.

Για παράδειγμα, αν μιλήσεις για αυτοβελτίωση σε κάποιον που ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων Τοξότης) ή στα ζώδια του Αέρα ( Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόος) θα ενθουσιαστεί. Τα ζώδια όμως του Νερού (Καρκίνος, ή Ιχθύες, όχι όμως ο Σκορπιός) ή της Γης ( Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) αντιστέκονται στην αλλαγή, έστω κι αν θα μπορούσε να ήταν προς το καλύτερο. Θα πρέπει να αναγκαστούν από τις καταστάσεις για να την κάνουν. Το καλό είναι ότι τα ζώδια, έχουν το καθένα το δικό του ιδιαίτερο δυναμικό. Αρκεί να μπορέσει να το αναγνωρίσει και να το αξιοποιήσει!

Δείτε περισσότερα στο apithano.gr

Close