Τα ζώδια που αν τα πάρεις μαζί σου στις διακοπές σίγουρα θα στις χαλάσουν!

Το Καλοκαίρι έφτασε και όλοι μας ξεκινάμε σιγά σιγά να διοργανώνουμε τις πρώτες μας καλοκαιρινές διακοπές. Αν έχεις βρει το μέρος που θες να επισκεφθείς στην φετινή σου καλοκαιρινή άδεια αλλά δεν ξέρεις, ποια παρέα να πάρεις μαζί σου για να περάσεις καλά, εμείς μπορεί και να μπορουμε να σε βοηθήσουμε.

Δεν μπορούμε να σου πούμε ποιους θα πάρεις μαζί όμως σίγουρα μπορούμε να σου πούμε ποιους δεν ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις μαζί. Σύμφωνα με την Αστρολογία, υπάρχουν μερικά ζώδια που αν τα πάρεις μαζί σου στις διακοπές, σίγουρα θα στις βγάλουν από την μύτη. Ανήκεις κι εσύ σε αυτά; Διαβάστε παρακάτω:

Παρθένος

Ο Παρθένος σίγουρα θα σου χαλάσει τις διακοπές, επειδή έχει συνεχώς μια μανία με το πρόγραμμα. Είναι το ζώδιο που θα ξεκινήσει να αναλύει σε χρονοδιάγραμμα ακριβώς τι θα πρέπει να κάνετε στις διακοπές, ακόμη κι αν μένουν ακόμη 30 μέρες μέχρι τότε.

Δείτε ακόμα Αυτά είναι τα τρία πιο ειλικρινή ζώδια! Δεν προσποιούνται και δεν φοράνε προσωπείο

Τι θα φάτε, που θα μείνετε, τι ώρα θα ξυπνάτε, που θα πηγαίνετε, ποια αξιοθέατα μπορείτε να δείτε. Θα κάτσει να αναλύσει την παραμικρή λεπτομέρεια και θα την τηρήσει μέχρι τέλους. Μόνο που οι διακοπές είναι για να ηρεμούμε και το τόσο πρόγραμμα σε αγχώνει σε πολλές περιπτώσεις!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα σε φάει με την γκρίνια του. Δεν θα του αρέσει το φαγητό, δεν θα του αρέσει το μέρος, θα γκρινιάζει για την θάλασσα, θα τον χαλάει η ατμοσφαίρα και άμα είναι και η σχέση σου θα σε ταράξει στις ζήλιες. Το να πας διακοπές με έναν Καρκίνο απαιτεί γερά νεύρα, γιατί η γκρίνια του σίγουρα θα στα σπάσει!

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν βρίσκει διασκέδαση πουθενά άλλου πέρα από το φαγητό. Θα σε πηγαίνει στα καλύτερα εστιατόρια με τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες μερίδες και φυσικά στις καλύτερες τιμές. Καλά μέχρι εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι πρόθυμος να ξοδέψει λεφτά για οτιδήποτε άλλο.

Δείτε ακόμα Τι θα αποκάλυπτε ή τι θα παραδεχόταν κάθε ζώδιο σε μια στιγμή αδυναμίας;

Δεν πρόκειται να πάτε σε clubs και beach bars γιατί τα βαριέται. Δεν θα ενδιαφερθεί ιδιαίτερα να γνωρίσει τα αξιοθέατα ενός τόπου, εκτός αν εκεί κοντά υπάρχει κάνα ταβερνάκι που έχει βάλει στο μάτι. Καλό το φαγητό, αλλά..βάλε και λίγη ποικιλία!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν είναι εκνευριστικός για όλους. Θα γίνει εκνευριστικός όμως, γι’ αυτούς που έχουν συνδέσει τις διακοπές με την μεγάλη ζωή. Ο Υδροχόος θέλει στις διακοπές του να ηρεμήσει. Οπότε δεν θα προτιμήσει ποτέ τις οργανωμένες παραλίες με τις ξαπλώστρες και τον πολύ κόσμο.

Δείτε ακόμα Βρήκαμε τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να πάρουν διαζύγιο στο μέλλον!

Δεν του αρέσουν τα νυχτερινά μαγαζιά τα οποία είναι γεμάτα κόσμο ενώ προτιμά να κάθεται σε εναλλακτικά bars και μικρά ταβερνάκια. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί του. Αν όχι, μάλλον βρες άλλη παρέα.

Photo via: popup.gr

Close