Τι θα αποκάλυπτε ή τι θα παραδεχόταν κάθε ζώδιο σε μια στιγμή αδυναμίας;

Τι θα αποκάλυπτε και τι θα παραδεχόταν το κάθε ζώδιο σε μια στιγμή αδυναμίας; Δες πιο ευάλωτο σημείο σου θα φανέρωνες ανάλογα με το ζώδιό σου

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε πράγματα που δεν έχουμε αποκαλύψει σχεδόν ποτέ σε κανέναν. Είναι τα αδύναμα σημεία μας που δεν μας αρέσει να τα φανερώνουμε από φόβο μην πληγωθούμε ή μήπως ο άλλος, καταλάβει τα τρωτά μας σημεία.

Όμως, αν νιώσεις ευάλωτος κάποια στιγμή για διάφορους λόγους, μπορεί να ανοιχτείς χωρίς να το περιμένεις. Σύμφωνα με την Αστρολογία, το αδύναμο σημείο του κάθε ανθρώπου, καθορίζεται από το ζώδιό του. Έτσι θα δούμε παρακάτω, τι θα αποκαλύψει ή τι θα παραδεχτεί το κάθε ζώδιο σε μια στιγμή αδυναμίας. Διαβάστε παρακάτω:

Κριός – Τι θα αποκάλυπτε ή τι θα παραδεχόταν σε μια στιγμή αδυναμίας

Όταν μου κάνουν πλάκα ή μου λένε “ηρέμησε” με ενοχλεί πάρα πολύ. Προσπαθώ όμως να το κρύψω είτε μέσα από τον αυτοσαρκασμό είτε μέσα από την σιωπή μου” . Φαίνεται πως ο Κριός μας έχει δυο ευαίσθητα σημεία. Δεν του αρέσει να γίνεται…περίγελος, ακόμη και με την καλή έννοια και όταν έχει νεύρα, μην προσπαθήσεις να τον ηρεμήσεις!

Διαβάστε ακόμη Λίτσα Πατέρα: Oι προβλέψεις της για το φετινό καλοκαίρι- «Φουλ « του έρwτα!

Ταύρος

Μπορεί να μη θυμώνω εύκολα όμως αν με κατηγορήσεις για κάτι που δεν φταίω, δε θα με σταματήσει τίποτα!” . Ο Ταύρος μπορεί να είναι εγωιστής όμως δεν νευριάζει εύκολα. Εκτός, αν προσπαθήσεις να του χρεώσεις ευθύνες για κάτι που δεν νιώθει ότι φταίει.

Δίδυμοι – Τι θα αποκάλυπτε ή τι θα παραδεχόταν σε μια στιγμή αδυναμίας

Τις περισσότερες μέρες της ζωής μου, νιώθω ότι με περιβάλλουν ηλίθιοι.” . Οι Δίδυμοι είναι αρκετά υπερόπτες σε πολλές περιπτώσεις. Έτσι, μπορεί να μη το δείχνουν, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους, πάντα πίστευαν ότι είναι καλύτεροι από σένα.

Καρκίνος

Ο μεγαλύτερος μου φόβος, είναι μην χάσω αυτούς που αγαπάω. Γι’ αυτό πολλές φορές νιώθω φορτικός!” Φυσικά και ο Καρκίνος είναι κατά κύριο λόγο ένα συναισθηματικό και πολύ ευαίσθητο ζώδιο! Γι’ αυτό και πολλές φορές μπορεί να γίνεται υπερπροστατευτικός.

Λέων- Τι θα αποκάλυπτε ή τι θα παραδεχόταν σε μια στιγμή αδυναμίας

Μπορεί μερικές φορές να νομίζεις ότι είμαι ψώνιο, αλλά στην πραγματικότητα το κάνω για να κρύψω τις ανασφάλειες μου. Και είναι πολλές.” Ο Λέων είναι από τα ζώδια που πολλές φορές δείχνουν προς τα έξω ότι είναι σχεδόν ψώνια. Όμως στην πραγματικότητα έχουν τις μεγαλύτερες ανασφάλειες.

Παρθένος

Πολλές φορές άλλο θέλω να πω κι άλλα καταλαβαινουν. Γι’ αυτό και παρεξηγούμαι” . Ο καημένος ο Παρθένος πολλές φορές δυσκολεύεται να εκφράσει με λόγια αυτά που νιώθει. Έτσι ξεκινάει  να θέλει να σου κάνει κομπλιμέντο και καταλήγει να σε προσβάλλει, άθελά του.

Διαβάστε ακόμα Τα ζώδια που θα έχουν τον πιο δύσκολο Ιούλιο του 2020!

Ζυγός

Σκέφτομαι διαρκώς την εξωτερική μου εμφάνιση, διότι διαρκώς νιώθω ότι κάτι δεν μου αρέσει” Άλλο ένα ζώδιο που δείχνει προς τα έξω ότι έχει έπαρση αλλά στην πραγματικότητα είναι γεμάτο ανασφάλειες. Τώρα ξέρεις, οπότε μην το παρεξηγείς!

Σκορπιός

Είμαι πολύ εξοικειωμένος  με την ιδέα του θανάτου, εκτός αν αφορά αγαπημένο μου πρόσωπο. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον θάνατο, αν είναι να χάσω αυτόν ή αυτήν που αγαπάω.” Ο Σκόρπιος είναι ένα αρκετά δυναμικό ζώδιο όσων αφορά τον εαυτό του. Παρόλα αυτά, αν δεθεί δείχνει αφοσίωση και απεριόριστη αγάπη.

Τοξότης

Κλαίω κρυφά όταν βλέπω ταινίες” . Ο Τοξότης μπορεί να μην το δείχνει όλες τις φορές, αλλά είναι ένα ζώδιο με τρομερές ευαισθησίες. Έτσι, κλαίει πανεύκολα αλλά το κάνει πάντα μόνος του. Δεν του αρέσει να τον βλέπουν να κλαίει, διότι νιώθει ότι δείχνει αδύναμος.

Αιγόκερως

Δείχνω σκληρός και απρόσιτος για να μη πληγωθώ” . Ο Αιγόκερως έχει τους δικούς του μηχανισμούς άμυνας. Οπότε, αποφασίζει να κρύψει τα συναισθήματα του έτσι ώστε να μη δεθεί και να μην πληγωθεί.

Υδροχόος – Τι θα αποκάλυπτε ή τι θα παραδεχόταν σε μια στιγμή αδυναμίας

“Νιώθω ότι κανείς δεν με καταλαβαίνει. Όλοι με κρίνουν αλλά κανείς δεν προσπαθεί να μπει στη θέση μου” . Ο Υδροχόος μπορεί να μην το δείχνει αλλά τις περισσότερες μέρες του, τις περνάει νιώθοντας ότι κανείς δεν έχει προσπαθήσει να μπει έστω και για λίγο στα παπούτσια του.

Διαβάστε ακόμα Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Ιουλίου 2020! Έτσι θα εξελιχθεί ο μήνας για όλα τα ζώδια

Ιχθείς

Καμιά φορά όντως θα τρόμαζε κάποιος, αν μπορούσε να διαβάσει τι υπάρχει στο μυαλό μου. Δεν είμαι ο καλός κι αγαθός που φαίνομαι. Συχνά νευριάζω ή αηδιάζω με αυτά που ακούω και προσποιούμαι ότι προσέχω ή κάνω άσχημες σκέψεις.” Μπορεί να μην του αρέσει να εκφράζεται όμως πολλές φορές νιώθει ότι δεν συμφωνεί σε αυτά που κάνεις και λες.

Cover photo via: unews.pro

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close