Τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς :  Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η τυχερή Πανσέληνος του πάγου κλείνει θεαματικά την αυλαία του 2021 – Πώς επηρεάζει η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς τα 12 ζώδια

Αυτό το βράδυ του Σαββάτου ξημερώνοντας Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, θα μπορούμε να θαυμάσουμε την τελευταία και μεγαλύτερη σε διάρκεια Πανσέληνο της χρονιάς. Μόλις δύο μέρες πριν το χειμερινό Ηλιοστάσιο- στην μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, θα λάμπει στον ουρανό για 15 ώρες και 33 λεπτά το φεγγάρι του χειμώνα ή του πάγου. Πάντα μία Πανσέληνος μεγεθύνει τα συναισθήματα και αποκαλύπτει τις βαθύτερες επιθυμίες μας.

Η τελευταία του 2021 σε αρμονική όψη με τον Δία θα φέρει ευκαιρίες, ελπίδες και ένα άγγιγμα τύχης. Ακόμα και τα διλήμματα και οι εσωτερικές συγκρούσεις, οι αποκαλύψεις των συναισθημάτων και των μυστικών θα αποδείξουν την σοφία και την τελική αρμονία που διέπει το σύμπαν. Παράλληλα ξεκινάει την φαινομενικά ανάδρομη τροχιά της η Αφροδίτη σύμφωνα με το  okmag.gr πλανήτης των σχέσεων και ανακινεί τους κρυφούς πόθους της ψυχής.

Δείτε επίσης : Τα 4 πιο άτυχα ζώδια για το 2022

Κριός: Αλλάζετε οπτική και κατακτάτε στόχους. Η γνωριμία σας με έναν άνθρωπο διαφορετικό αλλά σημαντικό σας ανοίγει νέες προοπτικές και σας γνωρίζει έναν κύκλο ή ομάδα ατόμων με κοινούς στόχους και ιδέες.

Ταύρος: Η Πανσέληνος μεγεθύνει συναισθήματα ανασφάλειας. Αντιμετωπίζετε διλήμματα στη διαχείριση των οικονομικών σας σε σχέση με συνεργάτες ή το σύντροφό σας. Θα βρεθεί η καλύτερη λύση με μία οικονομική και επαγγελματική συμφωνία.

Δίδυμοι: Ξαναβρίσκετε το νόημα στις σχέσεις σας. Η Πανσέληνος συμβαίνει στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας και αναμοχλεύει τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες σε δημιουργική αντίθεση αλλά και αρμονία με τα θέλω των σημαντικών σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Ένα ταξίδι ένας σύμβουλος μία συζήτηση θα λειτουργήσει σαν ‘‘από μηχανής θεός’’. δεκαημέρου- μετά τις 11 Ιουνίου.

Καρκίνος: Μυστικές επιδιώξεις αφυπνίζονται. Η Πανσέληνος ξυπνάει μυστικά και ανασφάλειες. Φροντίστε την ψυχολογία σας και την υγεία σας. Δίνετε έμφαση στις καθημερινές ασχολίες και τις σχέσεις σας με υφισταμένους στο εργασιακό περιβάλλον. Κοινές οικονομικές επιδιώξεις αποδίδουν σε συνεργασία με άλλους.

Δείτε επίσης : Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια

Λέων: Ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας μέσα από τη χαρά των σχέσεων. Μέσα από μία ερωτική σχέση ή μία σημαντική επιθυμία σας και το πνεύμα της ομάδας των φίλων απολαμβάνετε την σταθερότητα και την χαρά της συντροφικότητας. Η δημιουργία και η κοινή προοπτική σας ενώνουν με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας.

Παρθένος: Νιώθετε ικανοποίηση μέσα από τη δουλειά σας. Η Πανσέληνος φωτίζει την επαγγελματική σας φήμη και αναγνώριση αλλά και τις ανάγκες της οικογένειας. Η προσφορά σας και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Προσέξτε λίγο περισσότερο οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών να διαχειριστείτε με σύνεση τις απαιτήσεις και την πίεση.

Ζυγός: Μία επαγγελματική επιτυχία φτάνει μακριά. Η επαγγελματική σας φήμη εξαπλώνεται μέσα από διάφορες μορφές επικοινωνίας και διαφήμισης. Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε καινούργιους τρόπους, για να πετύχετε μακροπρόθεσμους στόχους. Εξαιρετικά ευνοημένοι από την επιρροή της Πανσελήνου οι Ζυγοί από 19-22 Οκτωβρίου!

Σκορπιός: Ξυπνάνε αναμνήσεις και κρυφοί πόθοι. Η Πανσέληνος φωτίζει το πιο μυστικό κομμάτι της ψυχής σας και αφυπνίζει μνήμες και συναισθήματα καλά κρυμμένα. Ο ερωτισμός σας μαγνητίζει. θα έρθετε πιο κοντά και θα νιώσετε ασφάλεια με τους δικούς σας ανθρώπους. Οικονομικές υποθέσεις ευνοούνται.

Δείτε επίσης : Αυτά είναι τα τυχερά ζώδια για το 2022

Τοξότης: Στο φως της Πανσελήνου σημαντικές σχέσεις. Ο γάμος, η συντροφικότητα και οι συνεργασίες θα σας απασχολήσουν. Μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να έρθετε πιο κοντά στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Οι Τοξότες του 3 ου δεκαημέρου- μετά τις 12 Δεκεμβρίου- επηρεάζεστε πιο έντονα αλλά ακόμα και μια σύγκρουση ή διαφωνία θα φωτίσει τελικά με τύχη την εξέλιξή σας.

Αιγόκερως: Αναθεωρείτε επαγγελματικές συνεργασίες. Οι εργασιακές σχέσεις και η καθημερινότητα στη δουλειά τονίζονται κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου. θα βρείτε διέξοδο και λύση σε οικονομικά θέματα.

Υδροχόος: Έχετε μια ευκαιρία ακόμα πριν το τέλος του 2021. Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς ενεργοποιεί τις ευκαιρίες μέσα από τη δημιουργικότητα, σημαντικές γνωριμίες και φιλίες. Ο έρωτας και η χαρά της ζωής επιστρέφουν! Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι Υδροχόοι του 3 ου Δεκαημέρου- μετά τις 8 Φεβρουαρίου θα έχετε την εύνοια της τύχης, αρκεί να προσπαθήσετε.

Δείτε επίσης : Κώστας Λεφάκης : Μαύρη η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη για τα ζώδια από 29/11εως 4/12

Ιχθύες: Προβάλετε τα ταλέντα σας και καταξιώνεστε. Η οικογένεια αλλά και οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις σας δίνουν ικανοποίηση και καταξίωση στον κοινωνικό περίγυρο. Αξιοποιήστε τις ικανότητες και τα χαρίσματά σας, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και τις ευκαιρίες για άνοδο. Προσέξτε την υπερβολή και την ένταση οι Ιχθύες του 3 ου δεκαημέρου.

 

Close