Τι είναι αυτό που τρομάζει περισσότερο το κάθε ζώδιο;

Ο κάθε άνθρωπος έχει κάτι που τον φοβίζει παραπάνω από ότι όλους τους υπόλοιπους. Μερικοί φοβούνται τα έντομα, άλλοι τα έντονα συναισθήματα ενώ μερικούς άλλους, τους φοβίζει η ματαιότητα της ζωής. Όσο κι αν σου φαίνεται χαζός ο φόβος σου, είναι εκεί και είναι έτοιμος να χτυπήσει, όταν σε βρει ευάλωτο.

Οι φόβοι είναι στη φύση του ανθρώπου άλλωστε. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη φοβάται κάτι, γιατί από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα έρθει σε αυτόν τον κόσμο, ενστικτωδώς φοβάται μερικά βασικά πράγματα, καθοδηγούμενος από το ένστικτο της επιβίωσης.

Οι υπόλοιποι φόβοι, δημιουργούνται στη πορεία, ανάλογα με τις εμπειρίες που έχει ζήσει ο καθένας μας. Σύμφωνα με την Αστρολογία λοιπόν, το κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένους φόβους. Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε ένα άρθρο σχετικά με τους φόβους του κάθε ζωδίου. Εσένα τι σε φοβίζει περισσότερο; Δες παρακάτω:

Κριός

Ο Κριός μπορεί να είναι ένα αρκετά δυναμικό ζώδιο, όμως φοβάται ιδιαίτερα πολύ τη μοναξιά. Έτσι, αυτό που φοβάται περισσότερο ένας Κριός είναι μήπως το μέλλον τον βρει, χωρίς κανέναν άνθρωπο που να τον νοιάζεται στο πλάι του. Για τους Κριούς η αγάπη, έρχεται να ολοκληρώσει το παζλ της ζωής τους!

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει μια ιδιαίτερη φοβία γύρω από τον θανατo. Αυτό είναι που τον κάνει υπερπροστατευτικό με αυτούς που αγαπάει και πολύ υπεύθυνο όσων αφορά τη δική του υγεία. Ένας Ταύρος δε θα παραμελήσει ποτέ τις εξετάσεις του και φυσικά θα σε πιέσει παραπάνω, όσων αφορά τον σωστό τρόπο ζωής!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, φοβούνται πολύ το άγνωστο. Πολλές φορές, τρομοκρατούνται στην ιδέα μιας παραφυσικής ιδιότητας ενώ δεν τους αρέσουν καθόλου οι αλλαγές. Αν τους ζητήσεις να σου εξηγήσουν, τι ακριβώς τους φοβίζει, δε θα ξέρουν να σου απαντήσουν. Σίγουρα όμως, έχουν ανάγκη να ξέρουν τι είναι αυτό που ακούγεται στις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα.

Καρκίνος

Αυτό που τρομάζει περισσότερο έναν Καρκίνο είναι ότι όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι κάποια στιγμή θα φύγουν από την ζωή, οι κολλητοί που έχεις τώρα μπορεί και να χαθούν στην πορεία και ο σύζυγός σου, μπορεί να σταματήσει να είναι σύζυγος σου μετά από μερικά χρόνια.

Λέων

Ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο που παίρνει δύναμη από την προσοχή που του δίνουν οι άλλοι. Η μοναξιά λοιπόν, είναι ένας από τους μεγαλύτερους του φόβους. Σε περίπτωση που νιώσει ή μείνει μόνος, δε θα ξέρει πως ακριβώς να το διαχειριστεί.

Παρθένος

Ένας Παρθένος φοβάται μήπως στο μέλλον χάσει την…βολή του. Φοβάται δηλαδή, την φτώχεια και επειδή οι ανάγκες του είναι ιδιαίτερα κοστοβόρες τις περισσότερες φορές, εργάζεται πολύ και κάνει αποταμίευση, για να είναι σίγουρος ότι το μέλλον του είναι εξασφαλισμένο.

Ζυγός

Αυτό που φοβάται ένας Ζυγός είναι η φθορά του χρόνου πάνω στο σώμα του. Τον τρομάζουν οι άσπρες τρίχες και οι ρυτίδες, διότι φοβάται τα γερατειά και το γεγονός ότι κάποια στιγμή δε θα είναι τόσο εντυπωσιακός, όσο είναι τώρα!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, φοβάται μην μεγαλώνοντας αποκτήσει άνοια. Με λίγα λόγια, δεν θέλει να χάσει τις πνευματικές του ικανότητες και δεν μπορεί να αντέξει την ιδέα, ότι θα τον νταντεύει κάποιος άλλος. Άλλωστε, μιλάμε για ένα αρκετά περήφανο ζώδιο.

Τοξότης

Ένας Τοξότης, δεν φοβάται τον θάνατο, τις ρυτίδες ή την άνοια. Φοβάται, μην στο τέλος της ζωής τους δεν έχει να διηγηθεί ωραίες στιγμές. Πιστεύουν ότι οι ωραίες στιγμές είναι προνόμιο των νέων και όσο μεγαλώνουμε, θα αρχίζουν σιγά – σιγά να φεύγουν από την ζωή μας.

Αιγόκερος

Ο Αιγόκερος, φοβάται μην έρθει το τέλος του κόσμου. Κάθε φορά που ξεσπά μια πανδημία, ή στις ειδήσεις λένε για κάποιο ακραίο φυσικό φαινόμενο, εκείνοι είναι έτοιμοι να πάθουν…κρίση πανικού!

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος δεν φοβάται το τέλος του κόσμου όμως τρέμει τις φυσικές καταστροφές. Δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα γίνει σεισμός και θα τον καταλάβει και φυσικά δε θα μπορούσε να ζήσει σε χώρες όπως η Αμερική, όπου ο τυφώνας είναι καθημερινότητα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς φοβάται την οικονομική ανασφάλεια. Θέλει να έχει πάντα ένα plan b σε περίπτωση που μείνει άνεργος και φυσικά καλύτερα να του κόψεις την καλημέρα παρά να του πεις ότι απολύεται ενώ δεν έχει βρει ήδη άλλη δουλειά.

Photo via: vecteezy.com

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close