Πώς θα επηρεάσει τις σχέσεις μας η Αφροδίτη που περνά στους Διδύμους έως τις 07/05/2023

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως τις 07/05/2023. Η Βίκυ Δρόσου μας αναλύει πως θα επηρεάσει τις σχέσεις των 12 ζωδίων. Η Αφροδίτη στους Διδύμους, συμβολίζεται σαν την πεταλούδα του ζωδιακού, που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι, ρουφώντας τους χυμούς του κάθε άνθους.

Η Αφροδίτη θεωρείται ως ο πλανήτης της ομορφιάς, της αρμονίας και της υψηλής αισθητικής. Συμβολίζει την συντροφικότητα, την αγάπη, την ασφάλεια, αλλά και την αυτοεκτίμηση του καθενός. Οι αξίες βρίσκονται επίσης στην δικαιοδοσία της. Είναι η θεά του έρωτα και της αγάπης. Συμβολίζει τον τρόπο που προσεγγίζουμε τον ερωτικό σύντροφο και πως ερωτοτροπούμε. Είναι οι επιθυμίες και οι προτιμήσεις που έχουμε. Αυτό που λέμε *γούστο*, φαίνεται καθαρά από την θέση της Αφροδίτης.

Πώς θα επηρεάσει τις σχέσεις μας η Αφροδίτη που περνά στους Διδύμους έως τις 07/05/2023

Δείτε ακόμα: Ερωτικές Προβλέψεις Απρίλιος 2023: Αυτά είναι τα ζώδια που θα μπουν σε σχέση

Συμβολίζει επίσης τις αισθήσεις μας και τον τρόπο που τις αντιλαμβανόμαστε. Η αρνητική εκδοχή του πλανήτη είναι η απληστία, η τεμπελιά, η ανευθυνότητα και η νωχελικότητα. Τέλος δεν θα παραλείψω να αναφερθώ στον οικονομικό συμβολισμό της Αφροδίτης, καθώς εξουσιάζει τα αποκτήματα και τα υλικά αγαθά. Σε ένα αντρικό ωροσκόπιο η θέση της Αφροδίτης δείχνει τι είδους γυναίκα ζητάει το άτομο, ενώ σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει τον τρόπο που αγαπάει αυτή η γυναίκα και πως εκφράζει τα συναισθήματα της, καθώς και το στυλ της, (ντύσιμο, μαλλιά, μακιγιάζ, κοσμήματα).

Σε αυτό το ζώδιο γίνεται περισσότερό εγκεφαλική και λιγότερο συναισθηματική. Είναι χαρούμενη, παιχνιδιάρα, με έντονη κοινωνική ζωή. Αγαπά τα ταξίδια, της αρέσει το φλερτ και είναι αεικίνητη. Λατρεύει τον προφορικό και γραπτό λόγο, αν και δεν εμβαθύνει τις γνώσεις της, αλλά αρκείται στην επιφανειακή γνώση των πραγμάτων. Κάνει πολύ εύκολα γνωριμίες και λατρεύει ότι έχει σχέση με προηγμένη τεχνολογία και ίντερνετ. Διαθέτει τόλμη και γοητεία και της αρέσουν οι τέχνες και τα γράμματα.

Είναι σκανταλιάρα και ερωτική. Πρόσχαρη και φιλική, εύκολα μπαίνει στο ερωτικό παιχνίδι. Υπάρχει η προδιάθεση για δύο γάμους ή παράλληλες σχέσεις, καθώς την συνοδεύουν διπλές καταστάσεις. Τα συναισθήματα της φιλτράρονται περισσότερο στον εγκέφαλο παρά στην καρδιά και γι’ αυτό γοητεύεται από πνευματώδεις ανθρώπους.

Κατά το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, θα υπάρχει αυτή η προδιάθεση μεταξύ των ατόμων. Συνήθως αυτή η θέση της Αφροδίτης, τείνει προς την απιστία, καθώς τα γεγονότα συμβαίνουν παράλληλα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους, συμβολίζεται σαν την πεταλούδα του ζωδιακού, που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι, ρουφώντας τους χυμούς του κάθε άνθους. Βαριέται εύκολα σε μια σχέση, εκτός κι αν βρει το άτομο που θα την διεγείρει εγκεφαλικά και θα της εξιτάρει το μυαλό. Τέλος να σημειώσω ότι στον οικονομικό τομέα, η θέση αυτή της Αφροδίτης, συμβολίζει τις πηγές εσόδων που προέρχονται από δύο μεριές.

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Η Πανσέληνος του Απριλίου φέρνει αλλαγές και κρίσιμες αποφάσεις  Δείτε πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για σένα, που η παρόρμηση και το σπορ του φλερτ, είναι δεύτερη φύση σου. Οι έξυπνες ατάκες, η ευστροφία και το ταλέντο σου στην ομιλία, θα σε κάνουν περιζήτητο. Έχεις όμορφο λέγειν και μπορείς εύκολα να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Προσελκύεις άτομα που μιλάς την ίδια γλώσσα και μάλιστα δεν διστάζεις να χρησιμοποιήσεις γλυκά και εντυπωσιακά λόγια, για να έρθεις πιο κοντά με τον υποψήφιο εραστή. Αυτή την περίοδο, θα είσαι η πεταλούδα, που γεύεται τους χυμούς από το κάθε λουλούδι, γιατί αν δεν σε διεγείρει εγκεφαλικά ο άλλος, τότε θα αναζητάς την ποικιλία, μέχρι να καταλήξεις.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου, η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι μια θέση που για σένα συμβολίζει την συναισθηματική σου ασφάλεια και την κάλυψη του ερωτικού στοιχείου. Χρειάζεσαι ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο για να εκφράσεις τα αγνά σου αισθήματα και το πετυχαίνεις με την σχέση σου. Είσαι πολύ ερωτικός, αισθησιακός και θέλεις από τον άλλον πίστη και αφοσίωση. Δεν σε ενδιαφέρουν οι συζητήσεις χωρίς ουσία και προτιμάς να μιλούν τα κορμιά. Τα λόγια για σένα είναι περιττά και εστιάζεις στις σωματικές ανάγκες. Αν για κάποιο λόγο διαπιστώσεις ότι ερωτικός σύντροφος δεν ενδιαφέρεται όσο εσύ για την σωματική ένωση, θα βγάλεις κτητική συμπεριφορά και ζήλια. Θεωρείς πολύ σημαντικό να λειτουργείτε σαν μια μονάδα κι όχι ο καθένας ξεχωριστά. Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση να αναμένεις και σχετική βελτίωση στα οικονομικά σου!

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει πρωταγωνιστή των εξελίξεων που προάγει ο πλανήτης. Είσαι πιο ευαίσθητος και περισσότερο συναισθηματικός, από ότι είσαι συνήθως. Εκπέμπεις γοητεία, γλύκα και μαγνητισμό. Τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου και η έντονη προσωπικότητα σου, δεν περνάει απαρατήρητη. Σε ενδιαφέρει να περνάς καλά με τον ερωτικό σύντροφο, χωρίς αντιθέσεις και διαφωνίες. Έρχονται όλα όπως επιθυμείς, χωρίς να κουνήσεις το δακτυλάκι σου κι αυτό το οφείλεις εκτός των άλλων, στην ανανέωση της εξωτερικής σου εμφάνισης. Απολαμβάνεις την ζωή με άνεση και πολυτελείς επιλογές. Το ερωτικό ταίρι ευχαριστιέται την παρέα σου και νιώθει ασφάλεια μαζί σου. Τονίζεται η αυτοπεποίθηση σου!

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Πανσέληνος στον Ζυγό στις 06/04/2023  Ποια 4 ζώδια θα φέρει στα όρια τους

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου, η Αφροδίτη στους Διδύμους λειτουργεί με πλήρη ανιδιοτέλεια και προάγει τον ρομαντικό έρωτα. Είσαι υπερευαίσθητος και σε παρασύρει το συναίσθημα. Η λογική δεν χωράει πουθενά και αφουγκράζεσαι μόνο την διαίσθηση. Η αγάπη δεν έχει όρια, ούτε την βάζεις σε καλούπια. Παραδίνεσαι άνευ όρων στον ερωτικό σύντροφο, με κίνδυνο να απογοητευτείς. Ζεις σε ένα παραμύθι, γι’ αυτό ενδέχεται να φαντασιώνεσαι έναν πλατωνικό έρωτα. Οι υποψήφιοι εραστές ίσως να μην είναι διαθέσιμοι κι αυτό σε εξιτάρει. Από την άλλη, η ενασχόληση με το παρελθόν, θα φέρει μνήμες από παλιούς ερωτικούς συντρόφους. Η επικοινωνία θα επαναφέρει στην ζωή σου προηγούμενες σχέσεις για να επαναξιολογηθούν.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου, η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι πολύ ευνοϊκή για σένα, προάγοντας την κοινωνικότητα και την δημοτικότητα σου. Αναζητάς και βρίσκεις ενδιαφέροντες ανθρώπους μέσα σε ομάδες και συλλόγους, όπου δραστηριοποιείσαι. Οι κοινοί στόχοι και η παράλληλη πορεία, σε γοητεύει. Η έλξη για ένα άτομο που είναι διαφορετικό από όσα έχεις γνωρίσει ως τώρα, είναι δεδομένη. Αποζητάς την εγκεφαλική επικοινωνία περισσότερο από την σωματική ένωση. Πάνω απ’ όλα όμως επιθυμείς να ανταλλάσσεις φιλικά συναισθήματα και να νιώθεις οικειότητα. Δεν είσαι ανταγωνιστικός και βλέπεις τις σχέσεις ισότιμα. Η κοινωνική δικτύωση είναι επίσης το μέσο που θα σε φέρει μπροστά σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι φίλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Τα φιλικά αισθήματα που τρέφεις για ένα άτομο, εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε ερωτικά και να προκύψει μια σχέση που σε εκφράζει απόλυτα και σε καλύπτει.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, η Αφροδίτη στους Διδύμους προάγει την κοινωνική σου ζωή και τις γνωριμίες που γίνονται σε επαγγελματικούς χώρους. Επιθυμείς να γνωρίσεις ανθρώπους που έχουν μια ανώτερη επαγγελματική θέση, ή αλλιώς που βρίσκονται σε θέση ισχύος. Άτομα με ηγετικές ικανότητες σε γοητεύουν. Δεν σου αρέσουν οι μετριότητες και επιδιώκεις να γνωρίσεις τον ερωτικό σύντροφο, που θα σου καλύψει το γόητρο και θα σε κάνει να νιώσεις περηφάνεια . Σε ελκύουν οι γοητευτικοί άνθρωποι με κύρος. Η ερωτική σχέση θα προκύψει μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον και διόλου απίθανο να υπάρχει διαφορά ηλικίας, κάτι που σε ενθουσιάζει. Σιγοντάρεις τις φιλοδοξίες του ερωτικού συντρόφου και θαυμάζεις την δυναμική του προσωπικότητα.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι μια θέση που σε ευνοεί απόλυτα, αν και η αίσθηση της ελευθερίας, τονίζεται σε τόσο σημαντικό βαθμό, που δύσκολα θα σε δεσμεύσει. Αποζητάς την προσωπική σου εξέλιξη και ανάπτυξη. Αν ο ερωτικός σύντροφος, εμποδίσει τις επιθυμίες σου, δεν θα έχει καλή κατάληξη η σχέση. Μόνο με ανοικτό μυαλό και καρδιά, θα βαδίσεις από δω και πέρα. Τα ταξίδια σε εμπνέουν και φέρνουν στην ζωή σου γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και φιλοσοφίας. Ο έρωτας έρχεται από μακριά και σε συναρπάζει. Την δίψα σου για περιπέτεια και γνώση, την καλύπτει το άτομο που δεν φρενάρει τις επιδιώξεις σου. Μπορεί να σε ακολουθήσει και στην άλλη άκρη της γης για να είναι μαζί σου και το ίδιο θα κάνεις κι εσύ αν στο ζητήσει. Με μια τέτοια σχέση έχεις να διδαχθείς πολλά!

Δείτε ακόμα: Άση Μπήλιου: Τυχερές και Άτυχες μέρες Απριλίου 2023 για ολα τα ζωδια

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, η Αφροδίτη στους Διδύμους ,εντείνει το πάθος και την ένταση που προσφέρει η σεξουαλική ένωση. Δεν σου ταιριάζουν τα επιφανειακά, περιστασιακά και δεν αναλώνεσαι πλέον σε αυτά. Θέλεις οι σχέσεις να έχουν βάθος και λόγο ύπαρξης. Ποτέ πια ημίμετρα στον έρωτα. Το συναίσθημα κατακλύζει όλο σου το κορμί, το μυαλό και την ψυχή και δεν μπορείς να το ελέγξεις. Αποζητάς την πλήρη ταύτιση με τον ερωτικό σύντροφο. Νιώθεις ανασφάλεια αν δεν εκφράζει ο άλλος τα συναισθήματα του και υιοθετείς μια ακραία συμπεριφορά, με εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας. Το άτομο που θα σχετιστεί μαζί σου, θα πρέπει να είναι πλήρως αφοσιωμένο και ολοκληρωτικά δοσμένο σε σένα, όπως κι εσύ. Ένας κρυφός, απαγορευμένος έρωτας σου ανεβάζει κατακόρυφα την λίμπιντο.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, η Αφροδίτη στους Διδύμους προάγει την αρμονία και την συντροφικότητα. Έχεις βαρεθεί την άσωτη ζωή και επιθυμείς να είσαι με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει σε μια πιο σταθερή και μόνιμη βάση. Θέλεις τη ηρεμία και την ισορροπία στη σχέση. Είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα και να δεσμευτείς σοβαρά και επίσημα. Γοητεύεσαι από άτομο που εκπέμπει οικειότητα και στα μάτια του βλέπεις την ομορφιά της ψυχής του. Έλκεσαι από τον άνθρωπο που σου εγγυάται σταθερότητα και όμορφη ζωή. Προχωράς σε γνωριμίες που αξίζουν τον κόπο, ώστε να βαδίσεις σε κοινή πορεία και να υπάρχει προοπτική γάμου. Δέχεσαι πρόταση γάμου ή συμβίωσης.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου, η Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί την υποχρέωση να φροντίσεις για την διατήρηση της σχέσης, σε υγιή βάση. Ο ερωτικός σύντροφος, θέλεις να είναι ένα υπεύθυνο άτομο και να υπάρχει συμπαράσταση. Η καθημερινότητα, σου τρώει πολύτιμο ελεύθερο χρόνο και ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα. Σου αρέσει το πρόγραμμα και δεν παρεκκλίνεις από αυτό, ούτε για χάρη του έρωτα. Μπορείς να συμβαδίσεις με το άτομο που θα σεβαστεί τις προτεραιότητες σου και θα τις ακολουθήσει. Δεν είσαι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στα συναισθήματα αγάπης και αρκείσαι σε πιο χειροπιαστές αποδείξεις. Ο σύντροφος που θα σε πλησιάσει και θα προθυμοποιηθεί να σε εξυπηρετήσει, να σε βοηθήσει στις υποχρεώσεις σου, έχει ελπίδες να γίνει μέρος της καθημερινότητας σου. Χωρίς πολλές φανφάρες και εντυπωσιασμούς, όπως απαιτεί η φύση του ζωδίου σου.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι από τις πιο ευνοϊκές θέσεις για σένα. Είσαι πολύ ερωτικός και παιχνιδιάρης με τον σύντροφο. Θέλεις να διασκεδάσεις και να ρουφήξεις την ζωή. Αποτελείς πηγή έμπνευσης για το ταίρι σου. Εισπράττεις τον θαυμασμό και την επιβεβαίωση του . Είσαι στο επίκεντρο της παρέας και παρασύρεσαι από ερωτικούς πειρασμούς. Η παιδικότητα που σε χαρακτηρίζει φέρνει γνωριμίες με ανέμελη χροιά. Έχεις ροπή προς την απόλαυση της σεξουαλικότητας και της ηδονής. Η γενναιοδωρία σου προσελκύει πολλούς υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Ο αισθησιασμός, η σεξουαλικότητα και η εγκάρδια ιδιοσυγκρασία σε κάνουν ακαταμάχητο.

Δείτε ακόμα: Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2023 για όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, η Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί ένα κλίμα εσωστρέφειας και το μόνο που σε ικανοποιεί είναι το ασφαλές περιβάλλον που σου παρέχει το σπίτι. Εκεί επιθυμείς να φωλιάσεις τον έρωτα και να ζήσεις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Μέσα στην θαλπωρή του σπιτιού με το γνωστό *χουχούλιασμα*, μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να βρεις ανταπόκριση. Φροντίζεις να διαμορφώσεις το χώρο σου, ώστε να μην γίνεται κουραστικός και μονότονος, προσθέτοντας ζωηρές πινελιές. Οι γνωριμίες που δεν σου παρέχουν την ποιότητα που ζητάς, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr δεν έχουν ελπίδες μαζί σου. Την προσοχή σου τραβά το άτομο που είναι γλυκό, προσιτό, και οικείο.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

 

Close