Ζώδια: Η Σελήνη στο σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

Ζώδια: Έτσι θα επηρεάσει την ψυχική μας διάθεση η Σελήνη στο Σκορπιό. Bαθύτερες καταστάσεις αναστατώνουν τις σχέσεις και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ανασφάλειας.

Η Σελήνη στο Σκορπιό εκτός ότι θα επηρεάσει την ψυχική μας διάθεση και θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα ανασφάλειας θα προκαλέσουν επίσης θα υπάρξουν εντάσεις, καχυποψίες, και αμφιβολίες. Δείτε παρακάτω:

Ζώδια: Η Σελήνη στο σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

Δείτε ακόμη Άση Μπήλιου: Η υπερπανσέληνος που έρχεται και ποια τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν

Η Σελήνη στο Σκορπιό και επηρεάζει την ψυχική μας διάθεση, ενώ βαθύτερες καταστάσεις αναστατώνουν τις σχέσεις και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ανασφάλειας.

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, το ζώδιο της πτώσης της, γεγονός είναι πως καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε βαθύτερα συναισθήματα και ανησυχίες. Που δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσουμε. Μας δίνει την ώθηση να βουτήξουμε στα άδυτα της ψυχής μας.

Άση Μπήλιου: Η υπερπανσέληνος που έρχεται και ποια τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν

Δείτε ακόμη Αση Μπηλιου: To τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και τα ζώδια που θα ευνοηθούν

Αλλά και να αναγνωρίσουμε φόβους και ανησυχίες. Γεγονός είναι πως τα ζητήματα αυτά δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε απελευθερωμένα στη ζωή μας. Καθώς προκαλούν ένταση, καχυποψία, αμφιβολίες.

Η συγκεκριμένη συγκυρία είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με την ψυχή μας. Και να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να επουλώσει πληγές και τραύματα ακόμα κουβαλάμε. Σε πρακτικό επίπεδο επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις.

Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά

Δείτε ακόμη Ζώδια: Αυτά τα δύο θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους μέχρι τέλος καλοκαιριού

Είναι γεγονός πώς αντιλαμβανόμαστε γρήγορα τις ευκαιρίες και πόσο σημαντικά είναι τα οφέλη που μπορεί να αποδώσουν για εμάς. Οφείλουμε να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας που θα μας καθοδηγήσει ιδανικά και θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε παγίδες και ατραπούς.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά παρασκηνιακές διεργασίες και μυστικά

Που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να αφορούν οικονομικά ζητήματα και συνεργασίες. Δεν πρέπει να αιφνιδιάσουμε και να επιτρέψουμε στη νευρικότητα να κυριαρχήσει καθώς δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν κινήσεις που θα μας απογοητεύσουν.

Παράλληλα όμως και εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε πρόσωπα που θέλουμε να συνεργαστούμε. Σύμφωνα με το ciao, αφού μας είναι εύκολο να κινηθούμε αθόρυβα φροντίζοντας να εξυπηρετήσουμε το δικό μας συμφέρον.

Ζώδια: Η Σελήνη στο σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

Δείτε ακόμη Ιούνιος 2022: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στην προσωπική μας ζωή η συγκεκριμένη θέση της Σελήνης φορτίζει την ατμόσφαιρα καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός κάνουν την εμφάνισή τους. Γεγονός είναι πως υπάρχουν ανασφάλειες που έρχονται στο φως και μπορεί να προβληματίσουν την σχέση μας καθώς δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε την ανάγκη μας για έλεγχο.

Οφείλουμε όμως να αφήσουμε στο περιθώριο τις αμφιβολίες και την καχυποψία που μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις. Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και η ζήλια δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά και μπορεί να πληγώσουμε το ταίρι μας και να οδηγηθούμε σε έντονη αντιπαράθεση μαζί του.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Close