Ιούνιος 2022-ερωτικές-προβλέψεις-για-τα-ζώδια-

Ιούνιος 2022: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια τον Ιούνιο 2022.

Το Καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς και του έρωτα. Πολλοί λένε ότι το Καλοκαίρι ερωτευόμαστε πιο εύκολα από ότι συνήθως, διότι η αυξημένη θερμοκρασία, τα λιγότερα ρούχα και η χαρά που οι διακοπές μας πλησιάζουν, ανεβάζουν την λίμπιντο.

Βέβαια ο έρωτας είναι και λίγο θέμα τύχης. Έτσι οι αστρολογικές προβλέψεις του Ιουνίου θα μας δείξουν αν θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας τον Ιούνιο του 2022. Για ποια ζώδια ο Ιούνιος θα είναι άκρως ερωτικός και για ποια ζώδια θα είναι ένας μήνας με λιγότερο φλερτ; Διαβάστε παρακάτω: 

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Κριός

Αχ βρε Κριέ μου τι θα κάνουμε με σένα; Φαίνεται πως τον Ιούνιο του 2022 οι ανασφάλειές σου θα σε φέρουν πίσω όσων αφορά τα ερωτικά σου. Από την μία δεν νιώθεις εντάξει με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση, οπότε αν δεν εκπέμπεις γοητεία δεν θα γοητεύσεις και κανένα.

Από την άλλη έχεις κλειστεί στον εαυτό σου τους τελευταίους μήνες, περιμένοντας από την μία τον μεγάλο έρωτα να σε συνεπάρει και από την άλλη ερωτικές απογοητεύσεις του παρελθόντος δεν σε αφήνουν να κουνήσεις και λίγο την ουρίτσα σου για να τον βρεις.

Οπότε τον Ιούνιο θα επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Προσπαθείς να προσαρμοστείς σε μία νέα κατάσταση στον εργασιακό σου τομέα, προγραμματίζεις τις διακοπές σου.

Δείτε ακόμα Ιούνιος: Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά του 2022

Παράλληλα, κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν μέσα στην καθημερινότητα ενώ παράλληλα θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις και την εξωτερική σου εμφάνιση. Μέσα σε ένα τόσο αυξημένο πρόγραμμα που χρόνος για αγάπες και έρωτες;

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Ταύρος

Ταυράκι μας η αλήθεια είναι πως είσαι ένα ζώδιο που αγαπάς πολύ το Καλοκαίρι. Έτσι τον Ιούνιο ξεκινάς να απολαμβάνεις περισσότερο την καθημερινότητά σου. Ανανεώνεσαι και εξωτερικά και εσωτερικά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Τον Ιούνιο λοιπόν οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές ενώ φαίνεται πως τα νερά, θα τα ταράξει ένας έρωτας από το παρελθόν. Πρόσεχε όμως γιατί τον Ιούνιο είσαι επιρρεπής σε ιστορίες μπερδεμένες. Μην βρεθείς το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση στα καλά του καθουμένου.

Αν βρίσκεσαι σε σχέση φαίνεται πως η ρουτίνα σας έχει πάρει λίγο από κάτω όμως εφόσον η διάθεσή σου έχει ανέβει, θα προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο και για την σχέση σου. Μην ξεχνάς να δείχνεις στο άλλο σου μισό πόσο το αγαπάς, πόσο το θες και πόσο πολύ το χρειάζεσαι στη ζωή σου γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένα σε αυτήν την ζωή.

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Δίδυμοι

Εσύ έχεις όλη την καλή διάθεση να φτιάξεις το κλίμα στην σχέση σου όμως η σχέση σου έχει αντίθετη άποψη. Φαίνεται πως τον Ιούνιο θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις με εσένα να αναρωτιέσαι τι κάνεις λάθος και το άλλο σου μισό να αναρωτιέται γιατί δεν το καταλαβαίνεις.

Επίσης σκηνές ζηλοτυπίας θα σας βλάψουν και τους δύο αφού εσύ θα πιστεύεις πως με τόσα παράπονα όλο και κάπου μπορεί να παίζει το μάτι του και απλά κάνει την τρίχα τριχιά για να σου επιρρίψει ευθύνες ενώ αυτός θα σκέφτεται ότι παρά είσαι προκλητική.

Προσπαθήστε λοιπόν τον Ιούνιο να μην αναλώνεστε σε χαζές σκηνές. Περάστε χρόνο σαν ζευγάρι και κανονίστε αποδράσεις που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και θα ανανεώσουν την σχέση σας. Αυτό που φέρνει γκρίνια πολλές φορές είναι και η βαρεμάρα.

Ιούνιος 2022-ερωτικές-προβλέψεις-για-τα-ζώδια-

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Καρκίνος

Ένας κύκλος κλείνει μέσα σου σχετικά με μία σχέση ζωής και αυτό σου φέρνει γλυκόπικρα συναισθήματα. Από την μία σκέφτεσαι τις όμορφες στιγμές που πέρασες με το τότε άλλο σου μισό και από την άλλη σκέφτεσαι ότι δεν σου άξιζαν αυτές οι συμπεριφορές.

Τον Ιούνιο λοιπόν και κυρίως για τους Καρκίνους του δεύτερου δεκαημέρου, θα προσπαθήσεις να ανασκουμπωθείς και να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Θα προσπαθήσεις να κοιτάξεις περισσότερο τον εαυτό σου, να θέσεις τα δικά σου όρια και να νιώσεις και πάλι χαρούμενος.

Δείτε ακόμα Ζώδια: Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ

Έχεις περισσότερη ανάγκη από λίγη ηρεμία και συζήτηση με τον εαυτό σου, παρά για αγάπες και λουλούδια. Αν η σχέση σου δεν οδηγηθεί σε χωρισμό ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας αρκετά γκρινιάρικος. Θα προσπαθήσεις να δείξεις στο άλλο σου μισό τα θέλω σου, όμως αυτό δεν θα σε ακούει όπως θα ήθελες.

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Λέων

Τρέχεις και δεν φτάνεις και είναι λογικό να μην τα προλαβαίνεις όλα ενώ οι δικοί σου άνθρωποι καθημερινά έχουν όλο και περισσότερες απαιτήσεις. Αυτό σε φέρνει στα όριά σου και σε κάνει να έχεις κόντρες ακόμη και με την σχέση σου.

Ιούνιος 2022-ερωτικές-προβλέψεις-για-τα-ζώδια-

Βλέπεις και η σχέση σου δεν σου κάνει την ζωή πιο εύκολη. Δικά του ξεσπάσματα και δικά του προβλήματα που τα φέρνει στο σπίτι σας και κάπου εκεί χάνετε την μπάλα. Η ανάγκη σου για παραπάνω πράγματα που δεν καλύπτετε και μερικά χαζά μικροπροβλήματα θα οδηγήσουν σε ρήξεις που όμως δεν θα κρατήσουν πολύ.

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Παρθένος

Το ξέρουμε ότι σου ζητάμε πολλά, αφού το ζώδιό σου φταίει για την τελειομανία σου αλλά προσπάθησε να μην είσαι τόσο…τελειομανής. Αυτό που θα κάνει κακό στην ζωή σου τον Ιούνιο τόσο αν βρίσκεσαι σε σχέση όσο κι αν είσαι ελεύθερος ή ελεύθερη είναι αυτή η τελειομανία.

Θέλεις τα πράγματα να πηγαίνουν ακριβώς όπως τα έχεις προγραμματίσει και δεν δέχεσαι από τους ανθρώπους καμία άλλη αντίδραση πέρα από την αντίδραση που εσύ θεωρείς σωστή. Αυτό το πράγμα θα φέρει γκρίνιες στην σχέση σου.

Εσύ θα προσπαθείς να επιβάλλεις τα δικά σου κριτήρια στην σχέση με εκείνον ή εκείνη να προσπαθούν μάταια να σου εξηγήσουν ότι μέχρι εκεί μπορούν να δώσουν. Ξεκίνα να έχεις μικρότερες απαιτήσεις και να συνειδητοποιείς ότι το να μην σου κάνουν και όλα τα χατίρια δεν είναι απαραίτητα κακό.

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Ζυγός

Το μεγάλο σου πρόβλημα είναι το άγχος σου. Αν είσαι ελεύθερο ζώδιο τον Ιούνιο αυτό θα ανατραπεί, αφού η γοητεία σου και η έντονη προσωπικότητά σου θα σε κάνουν άκρως γοητευτικό προς το αντίθετο ή και το ίδιο φύλο.

Αν είσαι σε σχέση πρέπει να προσέξεις μόνο ένα πράγμα και μετά όλα θα γίνουν ρόδινα. Σταμάτα να φέρνεις τα προβλήματά σου στο σπίτι. Το ξέρουμε ότι το άλλο σου μισό είναι για να μοιράζεστε προβλήματα και χαρές όμως σε πολλές περιπτώσεις το να αφήνεις την δουλειά…στην δουλειά είναι απαραίτητο και για σένα και για το άλλο σου μισό.

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Σκορπιός

Φαίνεται πως τον Ιούνιο ο ερωτισμός σου θα χτυπήσει κόκκινο. Είναι γνωστό ότι σαν ζώδιο είσαι αρκετά τρυφερό και δοτικό – τουλάχιστον όσων αφορά τα αμόρε σου-. Τον Ιούνιο όμως εκτός από την θέληση θα περάσουμε και στην πράξη.

Αρκετές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς, νέες γνωριμίες αλλά και δημιουργικός χρόνος με την οικογένεια ή το άλλο σου μισό σε περιμένουν. Έχεις την ανάγκη να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και η αλήθεια είναι πως θα λάμψεις! Εκμεταλλεύσου το και σαγήνευσε τα πλήθη.

Ιούνιος 2022-ερωτικές-προβλέψεις-για-τα-ζώδια-

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Τοξότης

Το τελευταίο πράγμα που θα σε νοιάξει τον Ιούνιο είναι τα ερωτικά σου. Φαίνεται πως τον Ιούνιο έχεις την ανάγκη να γυρίσεις σελίδα στην ζωή σου και να κοιτάξεις μπροστά. Θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου εσωτερικά και εξωτερικά και να διορθώσεις τυχόν λάθη του παρελθόντος.

Είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρώην σχέσεις σου όχι τόσο για να τα ξαναβρείτε όσο για να ξεκαθαρίσετε μερικά πράγματα που όταν χωρίσατε είχαν μείνει θολά. Μέσα σου έχεις ανάγκη την συντροφικότητα όμως αυτή τη φορά θες να γίνει σωστά.

Δεν θες άλλες σχέσεις ανάγκης αλλά ουσιαστικές σχέσεις που θα σου δώσουν ένα σπρώξιμο να προχωρήσεις παραπέρα. Προσπάθησε να μην κάνεις πισωγυρίσματα, διότι μία πρώην σχέση σου θα σε διεκδικήσει αλλά το να γυρίσεις είναι η πιο λάθος σου κίνηση.

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Αιγόκερως

Ο Ιούνιος δεν θα είναι και ο καλύτερος μήνας για εσάς και τα ερωτικά σας. Η απογοήτευση και οι δυσκολίες θα διαδέχονται η μια την άλλη και αυτό θα σας κουράσει αρκετά.

Σε αυτό βέβαια θα έχετε μερίδιο και εσείς αφού ουσιαστικά τώρα θα πληρώσετε λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Εντάσεις και ρήξεις πολύ πιθανό να έχετε με τον σύντροφο σας ή τον πρώην σας αν χωρίσατε πρόσφατα.

Αν είσαι δεσμευμένος δείξε ψυχραιμία και υπομονή γενικά, ενώ αν είσαι ελεύθερος κράτα μικρό καλάθι γιατί μία στεναχώρια, από το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Υδροχόος

Ένας καλός μήνας ξεκινάει για εσάς τους Υδροχόους. Τουλάχιστον στα αισθηματικά σας θα είστε ήσυχοι και θα έχετε ασφάλεια και σταθερότητα. Οι ελεύθεροι και χωρισμένοι μπορεί να έχουν επαφές με το παρελθόν και να οδηγηθούν σε επανασύνδεση ενώ οι δεσμευμένοι θα ζήσουν πολύ ρομαντικές στιγμές.

Μπορεί να παρθούν και αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον της σχέσης, όπως μια συγκατοίκηση ή ένας γάμος. Μην φοβηθείς να κάνεις το επόμενο βήμα γιατί μόνο σε καλό θα σου βγει!

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο 2022: Ιχθείς

Τέλος, για εσάς τα ψαράκια τα νέα δεν είναι πολύ καλά αυτόν τον μήνα για τα αισθηματικά σας. Θα ανακαλύψετε πράγματα για πρόσωπα που είχατε ψηλά και θα τα απομυθοποιήσετε. Η απογοήτευση λοιπόν θα είναι στο πρόγραμμα γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε δυνατοί και να μην σας πάρει από κάτω.

Αν είστε single μην ασχοληθείτε με το παρελθόν γιατί το πιθανότερο είναι να πληγωθείτε. Από την άλλη αν είστε σε σχέση μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις, όχι και τόσο καλές, ρήξεις και εντάσεις με το ταίρι σας!

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα ζώδια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close