Ρεβυθοκεφτεδες!
ΥΛΙΚΑ
2 κούπες ρεβύθια
1 μεγάλη πατάτα ξεφλουδισμένη,βρασμένη και λιωμένη
4 κρεμμυδάκια χλωρά ψιλοκομμένα ή 2 ξερά
μαιντανο
άνηθο
αλάτι
πιπέρι
κύμινο
ρίγανη
1-2 σκελ.σκόρδο τριμμένες
αλεύρι για το τηγάνισμα
λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε από βραδύς τα ρεβύθια με 1 κ.γ αλάτι.Την επομένη τα ξεπλένουμε και τα πολτοποιούμε στο πολυμίξερ.Ενώνω όλα τα υλικά,τα ζυμώνω,πλάθω κεφτεδάκια,τα αλευρώνω και τα τηγανίζω σε μέτρια φωτιά.
Καλή επιτυχία!