Πιτάκια με λουκάνικο

Μια συνταγή πανεύκολη,γρήγορη και νόστιμη.

Εμένα είναι τ’ αγαπημένα μου!

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το λάδι ώσπου να πετύχουμε μία ελαστική ζύμη και την ανοίγουμε σε πάρα πολύ λεπτό φύλλο σχεδόν διάφανο.
Κόβουμε σε στρόγγυλα κομματάκια την ζύμη μ’ ένα ποτήρι.
Κόβουμε σε κομματάκια τα λουκανικάκια και τα τοποθετούμε στην ζύμη μας μαζί με λίγο από το μείγμα των τυριών στο κάθε κομματάκι και κλείνουμε υγραίνοντας τις άκρες και πιέζοντας με πιρούνι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Close