Μια συνταγή πανεύκολη,γρήγορη και νόστιμη.
Εμένα είναι τ’ αγαπημένα μου!
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το λάδι ώσπου να πετύχουμε μία ελαστική ζύμη και την ανοίγουμε σε πάρα πολύ λεπτό φύλλο σχεδόν διάφανο.
Κόβουμε σε στρόγγυλα κομματάκια την ζύμη μ’ ένα ποτήρι.
Κόβουμε σε κομματάκια τα λουκανικάκια και τα τοποθετούμε στην ζύμη μας μαζί με λίγο από το μείγμα των τυριών στο κάθε κομματάκι και κλείνουμε υγραίνοντας τις άκρες και πιέζοντας με πιρούνι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Ειδήσεις σήμερα
- Αστυνομικός της Βουλής : Μάνα και πατέρας δασκάλευαν τα παιδιά τους να μην αποκαλύψουν τίποτα
- 10 συνταγές για αλμυρές τούρτες που θα εντυπωσιάσουν στο γιορτινό τραπέζι
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη το σκάει την πρώτη νύχτα του γάμου της και αφηνει το γαμπρό σύξυλο
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Γιάννης Πουλόπουλος : Στο νοσοκομείο ο γνωστός παρουσιαστής