Crunch !!!!Η αγαπημένη μας σοκολάτα φτιαγμένη από τα χεράκια μας!

 
 
 
Η αγαπημένη μας σοκολατιτσα Τώρα την φτιαχνουμε με τα χεράκια μας!
 
Τελεία ιδέα?

 

ΥΛΙΚΑ :
 
650 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
250 γρ. δημητριακά ρυζιού (Rice Krispies ή Coco Pops)
 
Καλύψτε µε αντικολλητικό χαρτί ψησίµατος ένα ταψί διαστάσεων 22 x 32 εκ.
 
 
Γεµίστε µια μεσαία κατσαρόλα μέχρι τη μέση µε νερό και τοποθετείστε στο χείλος της ένα µεταλλικό µπολ ίδιου µεγέθους (µπεν µαρί). Βάλτε τη σε µέτρια φωτιά και βάλτε µέσα στο µπολ τα 2 / 3 της σοκολάτας. Αφήστε τη να λιώσει, ανακατεύοντας συνέχεια. Αποσύρετε από τη φωτιά και ρίξτε το υπόλοιπο 1 / 3. Συνεχίστε το ανακάτεµα µέχρι να λιώσει όλη η σοκολάτα.
 
Προσθέστε τους κόκκους ρυζιού, ανακατέψτε καλά και απλώστε το µείγµα στο ταψί.
 
Αφήστε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί για 8-12 ώρες σε σκιερό και δροσερό µέρος, αλλά όχι στο ψυγείο ,γιατί αν μπει στο ψυγείο θα χάσει την γυαλάδα της. Πριν σφίξει πολύ, χαράξτε τη σε ορθογώνια ή τετράγωνα κοµµάτια για να μπορέσετε να την κόψετε εύκολα.
 
Όταν η σοκολάτα είναι έτοιµη, κόψτε την και τυλίξτε κάθε κοµµάτι σε αλουµινόχαρτο.
 
 
 
 
* Μπορείτε, αν θέλετε, να πάρετε και φόρμες σιλικόνης για σοκολατάκια και να δώσετε στις σοκολάτες ό,τι σχήμα θέλετε.