Μοσχαράκι με διάφορα λαχανικά, μουστάρδα και μπύρα

Υπέροχο μοσχαράκι κατσαρόλας με διάφορα λαχανικά, μουστάρδα και μπύρα. Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για μοσχάρι με λαχανικά για το οικογενειακό ή επίσημο τραπέζι. Το κρέας γίνεται πολύ ζουμερό και μαλακό, ενώ ο συνδυασμός με τα λαχανικά κορυφώνουν τη θρεπτική του αξία. Δοκιμάστε το και θα γίνει το αγαπημένο σας μαγειρευτό φαγητό!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβουμε το κρέας κομματάκια, σοτάρουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο!
Σβήνουμε με την μπύρα και συμπληρώνουμε λίγο νερό.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα καρότα (σε κύβους), τη μουστάρδα και την ρίγανη.
Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει και στο τέλος προσθέτουμε τις πιπεριές (χοντροκομμένες).
Σερβίρετε με πουρέ πατάτας, τηγανιτές πατάτες ή ρύζι!

Μοσχαράκι με διάφορα λαχανικά, μουστάρδα και μπύρα

Μοσχαράκι με διάφορα λαχανικά, μουστάρδα και μπύρα
Καλή σας όρεξη!

Η συνταγή είναι από την σελίδα στο facebook Γευστικά Ταξείδια – Delicious Trips

Close