Υπέροχο μοσχαράκι κατσαρόλας με διάφορα λαχανικά, μουστάρδα και μπύρα. Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για μοσχάρι με λαχανικά για το οικογενειακό ή επίσημο τραπέζι. Το κρέας γίνεται πολύ ζουμερό και μαλακό, ενώ ο συνδυασμός με τα λαχανικά κορυφώνουν τη θρεπτική του αξία. Δοκιμάστε το και θα γίνει το αγαπημένο σας μαγειρευτό φαγητό!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κρέας κομματάκια, σοτάρουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο!
Σβήνουμε με την μπύρα και συμπληρώνουμε λίγο νερό.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα καρότα (σε κύβους), τη μουστάρδα και την ρίγανη.
Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει και στο τέλος προσθέτουμε τις πιπεριές (χοντροκομμένες).
Σερβίρετε με πουρέ πατάτας, τηγανιτές πατάτες ή ρύζι!
Καλή σας όρεξη!
Η συνταγή είναι από την σελίδα στο facebook Γευστικά Ταξείδια – Delicious Trips
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες