Μπριζόλες χοιρινες με μανιτάρια πιπεριές και μπαλσαμικο? θα σας ξετρελάνει!!
2 χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλο
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
200 γρ. μανιτάρια άσπρα ολόκληρα
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη
Χυμό από 1 λεμόνι
Πάπρικα,
πιπέρι μαύρο,
μπουκοβο (Chilli),
αλάτι,
ρίγανη
5 κ.σ Μπαλσαμικο με μέλι
Δείτε επίσης: Αφρατη Ομελέτα φούρνου με λαχανικά !!!
Πώς θα τις κάνουμε:
Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο τα μπαχαρικά και τις αφηνουμε το βραδυ σκεπασμένες στο ψυγείο, μπορούμε να κάνουμε αυτό το βήμα και μια ώρα πριν τις ψήσουμε.
τις βάζουμε στο αντικολλητικο τηγάνι με το λάδι και τις ροδιζουμε από τις δύο πλευρές. Ριχνουνε τα μανιτάρια την πιπεριά το σκόρδο νοστιμιζουμε με τα μπαχαρικά που αναφέρει η συνταγή και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10 λεπτά ενώ τις γυρίζουμε συχνά σε σιγανή φωτιά. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Όταν απορροφηθούν τα υγρά προσθέτουμε το μπαλσαμικο αφήνουνε για 1 λεπτό και σβήνουμε τη φωτιά….Έτοιμο φίλες μου,
Σερβίρουμε με Basmati???
Η συνταγή είναι απο την υπέροχη ομάδα Helena’s Greek cooking
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα