Μια πολύ νόστιμη συνταγή για ψαρονέφρι μαριναρισμένο με γιαούρτι μουστάρδα, μελί και γέμιση από τυρί, μανιτάρια, πιπεριά και μπέικον. Ένα πιάτο που αρέσει σε όλους κι είναι ιδανικό για καθημερινό φαγητό συνοδευμένο με ρύζι ή πατάτες, αλλά και για επίσημα τραπέζια αφού μπορεί να σερβιριστεί και σαν ορεκτικό εκτός από κυρίως πιάτο. Μια εξαιρετικά γευστική συνταγή που αν την φτιάξετε θα σας ενθουσιάσει.
Εκτέλεση
Γέμισα τα φιλέτα πάνω σε λαδόκολλα και τα τύλιξα σφιχτά. Τα έβαλα σε ένα ταψί και τα έψησα στους 250 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου μίση ώρα. Μέτα, αφαίρεσα τη λαδόκολλα και άφησα στον φούρνο να πάρουν λίγο χρώμα. Με το ζουμί που έβγαλαν, έκανα μια σάλτσα πηχτή. Πρόσθεσα λίγο βούτυρο, κορν φλάουρ, αλατοπίπερο, λίγο γάλα και λίγη μουστάρδα. Θα συνοδευτεί με ρύζι και λαχανικά. Έγινε τόσο μαλακό και πεντανόστιμο!
Η συνταγή είναι από την σελίδα στο facebook F for Food
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα