Το πιο εύκολο και νόστιμο σιροπιαστό γλυκάκι!

 

Εκτέλεση

Βαζουμε στο μπολ τα αυα,το γαλα,το γιαουρτι,την βανιλια και ανακατευουμε με συρμα!Ριχνουμε.ενα ποτηρι κοσκινισμενο αλευρι και ανακατευουμε με.συρμα!Συνεχιζουμε ριχνουμε ενα πιτηρι αλευρι και ανακατευουμε καλα με συρμα!Συνεχιζουμε ριχνουμε ενα ποτηρι αλευρι και ζυμωνουμε!

Συνεχιζουμε ριχνουμε μισιο ποτηρι αλευρι κοσκινισμενο και ζυμωνουμε επειδη θελουμε.αφρατη ζυμη το υπολοιπο αλευρι ειναι στην κριση μας!Οποτε το ρυθμιζουμε.εμεις!Παιρνουμε την ζυμη στον παγκο και την ανοιγουμε ενα φυλλο μεγαλο τοποθετουμε πανω σταγονες ελαιολαδο και τριμμενο καρυδι!

Αρχιναμε απο την ακρη και ρολαρουμε το φυλλο!Κοβουμε ισα κομματια και τα τοποθετουμε στο ταψι μας!Τελος τα ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα μεχρι να κοκκινησουν(εμενα μου πηρε 25 λεπτα)οποτε φυσικα τον φουρνο!

Σιρόπι

Βραζουμε το νερο με την ζαχαρη για 4 λεπτα μετραμε απο την ωρα που αρχιζει να βραζει!Σιροπιαζουμε Καυτα γλυκα,χλιαρο σιροπι!

Το πιο εύκολο και νόστιμο σιροπιαστό γλυκάκι!

Το πιο εύκολο και νόστιμο σιροπιαστό γλυκάκι!

Το πιο εύκολο και νόστιμο σιροπιαστό γλυκάκι!

Ευχαριστούμε για την ωραία συνταγή την Tzeni Tsanaktsidou

Close