Υπέροχη Ροδακινοπιτα σαν τάρτα για όλες τις ώρες της ημερας!

Η ΠΟΙΟ ΑΦΡΑΤΗ, ΓΕΥΣΤΙΚΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΣΠΕΣΙΑΛ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ!!!!!

 Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και τις βανίλιες να αφρατέψουν ώστε να στέκεται το μείγμα. Προσθέτουμε το γάλα,το σπορέλαιο και σιγά σιγά το αλεύρι. Τοποθετούμε στο ταψί μας νούμερο 30 λαδόκολλα πάνω στην λαδόκολλα βάζουμε 125 γραμμάρια ζάχαρη και το ισιώνουμε καλά παντού. Πάνω στην ζάχαρη τοποθετούμε φέτες ροδάκινο. Πάνω στα ροδάκινα τοποθετούμε το μείγμα και το ισιώνουμε. Το τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και το ψήνουμε στις αντιστάσεις στη μεσαία σχάρα για 45 λεπτά και 5 λεπτά με σβησμένο φούρνο. Όταν το βγάλουμε το αφήνουμε ένα τέταρτο σε θερμοκρασία δωματίου και στην συνεχεία το αναποδογυρίζουμε και βγάζουμε με προσοχή την λαδόκολλα τέλος πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!

Υπέροχη Ροδακινοπιτα σαν τάρτα για όλες τις ώρες της ημερας!

Υπέροχη Ροδακινοπιτα σαν τάρτα για όλες τις ώρες της ημερας!

Υπέροχη Ροδακινοπιτα σαν τάρτα για όλες τις ώρες της ημερας!

Υπέροχη Ροδακινοπιτα σαν τάρτα για όλες τις ώρες της ημερας!

Η συνταγή είναι της Tzeni Tsanaktsidou

 

Close