14 μέρες είναι αρκετές για να χάσετε κιλά; Δέχεστε την πρόκληση;

Στις μέρες, σχεδόν όλοι παλεύουμε να χάσουμε τα περιττά κιλά… Η απώλεια βάρους είναι κάτι που προσπαθεί σχεδόν κάθε άτομο καθημερινά. Αλλά, η απώλεια δεν είναι τόσο εύκολο να επιτευχθεί χωρίς αρκετή προσπάθεια και αφοσίωση σε αυτό το στόχο.

Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι αναζητούν διάφορες μεθόδους για να χάσουν βάρος: χάπια, διουρητικά, καθαρτικά, ακραίες δίαιτες ή καθημερινές ασκήσεις που φθείρουν και βλάπτουν τον οργανισμό τους. Μερικοί άνθρωποι ακόμη καταφεύγουν και σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μέθοδοι που μπορούν να βοηθήσουν κάθε άτομο να επιτύχει το στόχο του, χωρίς καμία παρενέργεια.

Δείτε ακόμη: Αυτή η σπιτική συνταγή θα σας βοηθήσει να χάσετε 7 κιλά σε 10 ημέρες!

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε λοιπόν μια φυσική θεραπεία που θα σας βοηθήσει να χάσετε μέχρι και 9 κιλά σε μόλις 14 ημέρες! Το καλύτερο πράγμα από όλα είναι ότι είναι πολύ απλό να την προετοιμάσετε και είναι απολύτως φυσική. Δεν έχει καμία παρενέργεια, αλλά αντίθετα βοηθά στην πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό σας. Αρχίστε να κρατάτε σημειώσεις!

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το καλύτερο κόλπο που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε μέχρι 3 κιλά σε μια μέρα

Αυτή η πρόκληση θα σας πάρει 14 ημέρες και σε αυτές τις μέρες θα χάσετε 9 κιλά!

Εκτός από τη βοήθεια σας να χάσετε το σωματικό σας βάρος, η μέθοδος αυτή βοηθά επίσης να αποτοξινώσετε εντελώς τον οργανισμό σας. Θα αφαιρέσετε όλες τις τοξίνες από το σώμα σας με απλό και φυσικό τρόπο.

Δείτε ακόμη: Χρησιμοποιήστε αυτό το λάδι στο μαγείρεμα του ρυζιού σας και κάψτε λίπος και θερμίδες!

Η μέθοδος αυτή πρέπει να πραγματοποιείται με άδειο στομάχι, κάθε μέρα. Καταναλώστε αυτά τα ροφήματα τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από το πρωινό.

Εκτός από τη βοήθεια σας να χάσετε το σωματικό σας βάρος, η μέθοδος αυτή βοηθά επίσης να αποτοξινώσετε εντελώς τον οργανισμό σας.

Την 1η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 1 λεμόνι σε 1 φλιτζάνι νερό.

Την 2η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 2 λεμόνια σε 2 φλιτζάνια νερό με 1/4 κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Την 3η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 3 λεμόνια σε 3 φλιτζάνια νερό με 1/4  κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Την 4η ημέρα: Αραιώστε το χυμό από 4 λεμόνια σε 4 φλιτζάνια νερό με 1/4 κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Την 5η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 5 λεμόνια σε 5 φλιτζάνια νερό με 1/4  κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Την 6 ημέρα : Διαλύστε το χυμό από 6 λεμόνια σε 6 φλιτζάνια νερό με 1/4  κουταλάκι μέλι.

Την 7η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 3 λεμόνια σε 10 φλιτζάνια νερό. (Την ημέρα αυτή θα πρέπει να προσθέσετε μια κουταλιά μέλι και να πιείτε το ρόφημα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας).

Την 8η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 6 λεμόνια σε 6 φλιτζάνια νερό με 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Την 9η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 5 λεμόνια σε 5 φλιτζάνια νερό με 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Την 10η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 4 λεμόνια σε 4 φλιτζάνια νερό με 1/2 ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Την 11η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 3 λεμόνια σε 3 φλιτζάνια νερό με 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Την 12η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 2 λεμόνια σε 2 φλιτζάνια νερό με 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Την 13η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 1 λεμόνι σε 1 φλιτζάνι νερό χωρίς μέλι.

Την 14η ημέρα: Διαλύστε το χυμό από 3 λεμόνια σε 10 φλιτζάνια νερό. (Την ημέρα αυτή θα πρέπει να προσθέσετε μια κουταλιά μέλι και να πιείτε αυτό το ρόφημα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας).

Στις μέρες όπου δεν ενδείκνυται να καταναλώνετε το ρόφημα αυτό, καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, το ρόφημα χυμού λεμονιού πρέπει να καταναλωθεί αμέσως. Για αυτό και πρέπει να το καταναλώσετε μόνο μια φορά.

Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά! Θα χάσετε κιλά χωρίς καν να το καταλάβετε!

Πηγή: olipbeauty.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close