Κρίνο και Αγκάθι: Ο Μάρκος λιώνει τη Λευκή στα γενέθλιά της- «Θα σε κάνω να ζήσεις τις πιο όμορφες στιγμές σου!»

Κρίνο και Αγκάθι: Ο Μάρκος λιώνει τη Λευκή στα γενέθλιά της- «Θα σε κάνω να ζήσεις τις πιο όμορφες στιγμές σου!»

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Κρίνο και Αγκάθι θα δούμε κάποιες συγκινητικές εξελίξεις. Τα γενέθλια της Λευκής γίνονται ξεχωριστά χάρη στον Μάρκο, ο οποίος της ετοιμάζει μια τρυφερή έκπληξη. τα λόγια του θα μας λιώσουν, όταν θα τον ακούσουμε να μιλάει για ακόμη μία φορά για την αγάπη του και την επιθυμία του να ζήσουν επιτέλους μαζί!

Η Λαμπρινή βλέπει τον Μήτρο να βγαίνει από τη στάνη, μετά τη συνάντησή του με τη Λεμονιά, κι αρχίζει να ενώνει τα κομμάτια του παζλ που θα αποκαλύψουν την προδοσία του. Στο μεταξύ, ο Σκλίβας στριμώχνεται για τα καλά από τον Παναγή με την έρευνα του εισαγγελέα, ενώ ο Θωμάς βυθίζεται στις ενοχές του και αρχίζει να χάνει τον έλεγχο.

Ο Μήτρος θυμάται την μοιραία νύχτα

Ο Στέλιος, από την άλλη, που δεν βρίσκει τη δύναμη να καταδώσει τον Πέτρο στον Γεροδήμο, αφήνει την αλήθεια να του ξεφύγει μέσα από τα χέρια. Μετά τη συζήτησή του με τη Λεμονιά, ο Μήτρος φέρνει στο μυαλό του τη νύχτα που ο Ηλίας ανακάλυψε την αλήθεια για τη γυναίκα του και πήγε να τον βρει.

Η συνάντησή τους αυτή βύθισε στο μίσος δύο οικογένειες και στάθηκε αφορμή για να χάσει εκείνος τη ζωή του. Αυτές, όμως, δεν είναι οι μόνες απώλειες.

Το περιστατικό σημάδεψε για πάντα τον Θωμά, ο οποίος πλέον ζει με ενοχές για κάτι που δεν έκανε, ενώ ο Μάρκος πέρασε 15 ολόκληρα χρόνια στη φυλακή. Παρ’ όλα αυτά, το μόνο που συνεχίζει να τον ενδιαφέρει είναι να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του και χρειαστεί να πληρώσει για το έγκλημα που έκανε. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πέτρος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει στον γκρεμό…

«Θα σε κάνω να ζήσεις τις πιο όμορφες στιγμές σου»

Μπορεί τα γεγονότα να φέρνουν συνεχώς αντιμέτωπους τη Λευκή και τον Μάρκο, αλλά εκείνος δεν έχει σταματήσει να ελπίζει πως κάποια στιγμή θα καταφέρουν να ζήσουν μαζί, ευτυχισμένοι και απαλλαγμένοι από το σκοτεινό παρελθόν τους. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, Με κάθε ευκαιρία, μάλιστα, φροντίζει να της δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του.

Μια καλή αφορμή για να περάσουν ευχάριστες στιγμές θα είναι τα γενέθλιά της. Ο Μάρκος θα της ετοιμάσει την πιο όμορφη έκπληξη, εκείνο, όμως, που θα τη συγκινήσει πραγματικά είναι τα λόγια που θα της πει. «Μακάρι του χρόνου να είμαστε μαζί. Θα σε κάνω να ζήσεις τις πιο όμορφες μέρες», της υπόσχεται και της δίνει μια ανθοδέσμη κι ένα κόσμημα, που θα της θυμίζει πάντα εκείνον και την αγάπη τους.

Δείτε τις εξελίξεις, τα επόμενα επεισόδια και όλα τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του daddy-cool.gr για τη σειρά Κρίνο και Αγκάθι εδώ

Σχετικά άρθρα