Ο πασίγνωστος Έλληνας celebrity μας συστήνει τη νεογέννητη κορούλα του

 

O Γιώργος Χειμωνέτος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μας σύστησε τη σύντροφό του, Εύα αλλά και τη νεογέννητη κόρη τους!

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας από τις 14 Μαρτίου 2015 που γεννήθηκε η κόρη σας;
Γιώργος: Για να πω την αλήθεια, πίστευα ότι θα ήταν πιο απλά τα πράγµατα, αλλά, όταν γεννήθηκε η µικρή και την έζησα λίγο, συνειδητοποίησα ότι είναι ευλογηµένος όποιος αποκτά παιδί. Στη διάρκεια της εγκυµοσύνης της Εύας είχα άγχος να πάνε όλα καλά και δεν σκεφτόµουν τι θα άλλαζε στη ζωή µας από τη στιγµή που θα ερχόταν στον κόσµο το παιδί µας. Τώρα που είναι τεσσάρων µηνών, µπορώ να πω µε βεβαιότητα ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να µεγαλώσεις ένα παιδί.
Εύα: Η ζωή µας έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Είναι πολύ σηµαντικό να έχεις µία ζωούλα που εξαρτάται από σένα. Και βέβαια για τη µητέρα αυτό το συναίσθηµα είναι πολύ πιο έντονο, γιατί κουβαλάς ένα µωρό στο σώµα σου για εννέα µήνες και περνάνε καθηµερινά χίλιες δυο σκέψεις από το µυαλό σου.
Γιώργος: Όταν µου την έφεραν να τη δω πρώτη φορά, έκλαιγα τόσο πολύ, που δεν µπορούσα να διακρίνω τίποτα. Επειδή η µικρή µας γεννήθηκε πρόωρα και υπήρχαν κάποιες επιπλοκές στην εγκυµοσύνη, όταν σιγουρεύτηκα ότι όλα είχαν πάει καλά, έγινε έκρηξη. ∆εν θυµάµαι πόσα χρόνια είχα να κλάψω έτσι. Και οµολογώ ότι από τότε που έγινα πατέρας έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητος.

Τι όνοµα θα δώσετε στην κόρη σας;
Γιώργος: Αρµονία, το όνοµα της µητέρας µου, που δεν ζει πια. Αισθάνοµαι ότι από τότε που αποφασίσαµε να δώσουµε αυτό το όνοµα στην κόρη µας, η µητέρα µου έχει µπει ξανά στη ζωή µου. Πάντα τη θυµάµαι, όπως και τον πατέρα µου, που τον έχασα όταν ήµουν 17.
Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

χειμωνετος-κορη2

χειμωνετος-κορη3

χειμωνετος-κορη4

 

 

via

Close