Δείτε γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξυρίζετε την ευαίσθητη περιοχή σας..

Το ξύρισμα της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε περιποιημένες και καθαρές, αλλά δεν είναι τόσο αθώο όσο πιστεύαμε. Δείτε τους 4 λόγους για τους οποίους δεν θα πρέπει να ξυρίσετε τις τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή σας:

Δείτε ακόμη: Πως τα εσώρουχα μπορούν να βλάψουν την υγεία μας;

1.Το ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή, αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης. Η ηβική τρίχα έχει σκοπό την προστασία της ευαίσθητης περιοχή σας από την μόλυνση από βακτήρια και τα μικρόβια . Έτσι, όταν απομακρύνετε αυτές τις τρίχες είναι πιο εύκολο να έρθετε αντιμέτωπες με αυτές τις λοιμώξεις.

Δείτε ακόμη: Αναμειγνύει δύο υλικά και τα βάζει στα μαλλιά της.. Το αποτέλεσμα συναρπαστικό..

Εκτός του οτι η απομάκρυνση των τριχών της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης έρπητα

2. Εάν ξυρίζεστε γιατί νομίζετε ότι ηβική τρίχα θα σας εμποδίζει από το να περάσετε εξίσου καλά στο κρεβάτι, τότε γελιέστε. Η απόλαυση με ή χωρίς τη τρίχα στην περιοχή είναι ακριβώς η ίδια.

3.Εκτός του οτι η απομάκρυνση των τριχών της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης έρπητα. Η ηβική τρίχα προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή σας από κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων και από το έρπη και σας παρέχει την μέγιστη προστασία.

Δείτε ακόμη: Σταματήστε να κάνετε αυτά τα λάθη όταν έχετε περίοδο.. Δείτε γιατί..

4. Η περιοχή σας είναι πολύ ευαίσθητη και έχει ένα συγκεκριμένο σχήμα κάνοντας το ξύρισμα πραγματικά δύσκολο. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε με προσοχή και σωστά τότε σίγουρα θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα επώδυνο εξάνθημα που θα ασχολείστε μαζί του μια με δυο ημέρες σίγουρα.

Πηγή: keepyourbody.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close