Δείτε πως είναι σήμερα η Μαριτίνα η κόρη της Μιμής Ντενίση στα 18 της!

Δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη της διάσημης ηθοποιού.

H Μαριτίνα Ντενίση είναι πλέον 18 χρονών και βγαίνει με τη μαμά της σε νυχτερινά κέντρα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία cool μαμά και κόρη που αποτελούν αχτύπητο δίδυμο στην πόλη. Οι δύο γυναίκες δεν έχασαν την ευκαιρία να πόζαρουν στο φωτογραφικό φακό, όταν οι paparazzi τις πλησίασαν.

Δείτε πως είναι σήμερα η Μαριτίνα η κόρη της Μιμής Ντενίση στα 18 της!

Αν θέλετε να μάθετε τι κάνει στην προσωπική της ζωή αξίζει να σας πούμε ότι παρακολουθεί εδώ και 4.5 χρόνια μαθήματα πιάνου και μονωδίας, με τους δασκάλους της να αναγνωρίζουν την κλίση της στο τραγούδι τονίζοντας ότι έχει μεγάλες δυνατότητες να εξελιχθεί σε σοπράνο. Η σχέση με τη μητέρα της γίνεται όλο και πιο δυνατή και η Μιμή δεν κρύβει την υπερηφάνεια της για την κόρη της που την βλέπει να έχει κλίση στο τραγούδι και τις τέχνες. Φαίνεται άλλωστε και στις φωτογραφίες από την τελευταία τους έξοδο που οι δύο γυναίκες διασκεδάζουν και ποζάρουν αγκαλιασμένες και αγαπημένες.

Δείτε πως είναι σήμερα η Μαριτίνα η κόρη της Μιμής Ντενίση στα 18 της!

Η Μαριτίνα στα 18 της πλέον είναι ένα όμορφο και γλυκό κορίτσι που αγαπάει επίσης και την μόδα και τα social media και δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες της που μοιράζεται στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Πιστεύετε ότι το κορίτσι έχει αναφορές από τη μαμά της στο στιλ της;

Πηγή: instyle.gr
Close