Δείτε την kόρη του Απόστολου Γκλέτσου με το ίδιο χαμόγελο με τον μπαμπά της! Είναι μία πανέμορφη 17χρονη δεσποινίδα

Η μεγαλύτερη αδυναμία και αγάπη του Απόστολου Γκλέτσου είναι φυσικά η 17χρονη kόρη του, Βαλίσια Γκλέτσου, που έφεραν στον κόσμο με την πρώην σύντροφό του Μαρία Μαγγίνα.

Η μικρή Βαλίσια όπως θα δείτε και παρακάτω από το  gossip-tv.gr, είναι μία πανέμορφη νεαρή κοπέλα που μοιάζει στον πατέρα της θα μπορούσαμε να πούμε, ενώ έχουν το ίδιο χαμόγελο! Δείτε τα τρυφερά λόγια που λέει ο ίδιος για την kόρη του αλλά και με τι ασχολείται σήμερα η νεαρή.

Μπορεί οι γονείς της να έπαψαν να ζουν μαζί όμως φρόντισαν να «χτίσουν» μία πολύ σταθερή και δυνατή σχέση που στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό. Έτσι μεγάλωσαν και την κόρη τους η οποία μόλις τελείωσε τις μαθητικές υποχρεώσεις της στη Δευτέρα Λυκείου.

Δείτε επίσης Η Μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Μακρυπούλια και οι τρυφερές πόζες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε πει για εκείνη σε παλιότερη συνέντευξή του: «Η Βαλίσια είναι καλή μαθήτρια. Δεν ασχολείται καθόλου με τα πολιτικά, παρά μόνο με τα δικά της θέματα. Ούτε καν βλέπει το σίριαλ, ούτε ξέρει ότι παίζω στην τηλεόραση. Μιλάμε μόνο φιλοσοφικά για θέματα. Ακούει ωραίες μουσικές που μου τις προτείνει και τέτοια. Θέλει να γίνει δικηγόρος. Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι’ αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει “είμαι η κόρη του Γκλέτσου”, να τη σέβονται. Ακόμη και οι εχθροί μου αναγνωρίζουν την τιμιότητά μου και το ότι είμαι αγωνιστής. Είμαι τίμιος αγωνιστής».

Η νεαρή δεσποινίδα Γκλέτσου είναι και εκείνη καλλιτέχνις αφού λατρεύει τη ζωγραφική αλλά και η τέχνη της φωτογραφίας. Μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναρτά συχνά φωτογραφίες με… άποψη, όμως όλες είναι ασπρόμαυρες. Το ίδιο και οι δικές της φωτογραφίες όταν ποζάρει μπροστά στον φακό.

Δείτε επίσης Επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί- Πότε & σε ποιους θα αρχίσει να καταβάλλεται

Πήγαινε στο Κολέγιο Αθηνών, είναι πράγματι μία πολύ καλή μαθήτρια και φυσικά πασχίζει για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, όπως βέβαια και όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

Δείτε την kόρη του Απόστολου Γκλέτσου με το ίδιο χαμόγελο με τον μπαμπά της! Είναι μία πανέμορφη 17χρονη δεσποινίδα Δείτε την kόρη του Απόστολου Γκλέτσου με το ίδιο χαμόγελο με τον μπαμπά της! Είναι μία πανέμορφη 17χρονη δεσποινίδα Δείτε την kόρη του Απόστολου Γκλέτσου με το ίδιο χαμόγελο με τον μπαμπά της! Είναι μία πανέμορφη 17χρονη δεσποινίδα Δείτε την kόρη του Απόστολου Γκλέτσου με το ίδιο χαμόγελο με τον μπαμπά της! Είναι μία πανέμορφη 17χρονη δεσποινίδα Δείτε την kόρη του Απόστολου Γκλέτσου με το ίδιο χαμόγελο με τον μπαμπά της! Είναι μία πανέμορφη 17χρονη δεσποινίδα Δείτε την kόρη του Απόστολου Γκλέτσου με το ίδιο χαμόγελο με τον μπαμπά της! Είναι μία πανέμορφη 17χρονη δεσποινίδα Δείτε την kόρη του Απόστολου Γκλέτσου με το ίδιο χαμόγελο με τον μπαμπά της! Είναι μία πανέμορφη 17χρονη δεσποινίδα

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

Photo via Εθνος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα αρθρα μας με ένα κλικ 

Close