Δεν θατο  πιστεύετε!Τι θα γίνει αν φοράτε συνέχεια σουτιέν..

Τα σουτιέν δεν είναι καθόλου άνετα και όλες οι γυναίκες το γνωρίζουν αυτό. Τα σουτιέν είναι φτιαγμένα με ή χωρίς μπανέλες, και είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά και βγαίνουν και σε πολλές διαστάσεις. Κακά, τα ψέματα ένα καλό σουτιέν μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αυξήσει την αυτοπεποίθησή της, καθώς όλα τα βλέμματα μπορεί να πέσουν πάνω της. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι το σουτιέν εκτός από τα οφέλη του μπορεί να γίνει και πολύ επιβλαβές για την υγεία.

Δείτε ακόμη: H νέα, απόλυτη τάση στα σουτιέν που θα σε ενθουσιάσει έρχεται από το παρελθόν!

Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γυρίσετε σπίτι από μια κουραστική μέρα και να βγάλετε επιτέλους το σουτιέν, από στήθος σας. Ωστόσο, όλες οι γυναίκες δεν παύουν να το φοράνε καθώς πιστεύουν οτι αυτό τις κάνει να φαίνονται νεότερες και βοηθά στην αποτροπή της χαλάρωσης του στήθους και στην απαλλαγή από τον πόνο στην πλάτη.

Κακά, τα ψέματα ένα καλό σουτιέν μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αυξήσει την αυτοπεποίθησή της, καθώς όλα τα βλέμματα μπορεί να πέσουν πάνω της

Δείτε ακόμη: 12 tips για τα σουτιέν που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει

Όμως, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που διεξήχθη από τον Jean-Denis Ruilon, Γάλλο καθηγητή, τασουτιέν δεν είναι απαραίτητα, και στις περισσότερες των περιπτώσεων μπορεί να είναι πολύ επιβλαβή για την υγεία σας. Το να φοράτε ένα σουτιέν όλη την ώρα δεν αφήνει το στήθος σας να μεγαλώσει όσο θα έπρεπε.

Δείτε ακόμη: Επιτρέπεται το σουτιέν στον ύπνο ή όχι; Ποια η γνώμη των ειδικών;

«Αν οι νέες γυναίκες δεν φορούν σουτιέν, αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου, το οποίο θα φτιάξει την ελαστικότητα του στήθους σας. Αυτό θα κάνει επίσης και τα στήθη σας να φαίνονται πιο σφιχτό «-. Δήλωσε ο Δρ Στάφορντ Brodmand για αυτή τη μελέτη.

Οπότε, την επόμενη φορά που δεν θα θέλετε να φορέσετε σουτιέν, μην στεναχωριέστε, η επιστήμη μίλησε! Το να μην φοράμε σουτιέν κάνει καλό στο στήθος μας!

Πηγή: yourstylishlife.com

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close