Γρήγορη και εύκολη σπιτική αντιβίωση

Όσο πλησιάζει ο χειμώνας τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στα πρώτα κρυολογήματα. Αν δεν θέλεις να αγοράσεις αντιβίωση από το φαρμακείο για να γίνεις καλά έχουμε για σένα μια καταπληκτική σπιτική αντιβίωση που θα σας κάνει να πείτε αντίο στο κρυολόγημα σας.

Υλικά για τη σπιτική αντιβίωση σας

  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ μέλι
  • 2 κ.σ τζίντζερ (σε σκόνη)
  • ½ κ.σ τσίλι (σε σκόνη)
  • ½ κ.σ κανέλα
  • 100 ml φρέσκο χυμό λεμονιού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ                                                                                                                                                                        
Βάζετε όλα μαζί το λιωμένο σκόρδο, το τζίντζερ σε σκόνη, το τσίλι σε σκόνη, τη κανέλα και το χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε στο τέλος το μέλι. Αφήστε το μείγμα να ξεκουραστεί για 3 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.Στο τέλος μόλις περάσουν οι 3 ώρες βάλτε το σιρόπι σε ένα γυάλινο δοχείο και διατηρήστε το στο ψυγείο.

ΧΡΗΣΗ
Κάθε πρωί, πριν το φαγητό, πάρτε 1 κ.σ απ’το σιρόπι για να ενισχύσετε τον οργανισμό σας. Εάν είστε ήδη κρυωμένος/η ενισχύστε τις δόσεις παίρνοντας 1 κ.σ , 3 φορές τη μέρα πριν το φαγητό.

photo credit:herbalzat

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close