Γρήγορη και εύκολη σπιτική αντιβίωση

Γρήγορη και εύκολη σπιτική αντιβίωση. Πως να φτιάξετε ρόφημά για το κρυολόγημα. Μια καταπληκτική σπιτική αντιβίωση που θα σας κάνει να πείτε αντίο στο κρυολόγημα σας.

Όσο πλησιάζει ο χειμώνας τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στα πρώτα κρυολογήματα. Αν δεν θέλεις να αγοράσεις αντιβίωση από το φαρμακείο για να γίνεις καλά έχουμε για σένα μια καταπληκτική σπιτική αντιβίωση που θα σας κάνει να πείτε αντίο στο κρυολόγημα σας.

Υλικά για τη σπιτική αντιβίωση σας

  • 3-4 σκελίδες σκόρδου
  • 1/2 φλιτζάνι ωμό μέλι
  • 2 κ.σ τζίντζερ (σε σκόνη)
  • 1 κ.σ τσίλι (σε σκόνη)
  • 1 κ.σ κανέλα
  • 100 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
  • φέτες πορτοκαλιού κ λεμονιού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ      

Δείτε ακόμη    Θεραπευτικά βότανα για γρίπη, συνάχι, πυρετό, βήχα, πονόλαιμο                                                                                                                                                              
Βάζετε όλα μαζί το λιωμένο σκόρδο, το τζίντζερ σε σκόνη, το τσίλι σε σκόνη, τη κανέλα και το χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά και προσθέτουμε στο τέλος το μέλι και τις φέτες πορτοκαλιού και λεμονιού . Αφήστε το μείγμα να ξεκουραστεί για 3 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.Στο τέλος μόλις περάσουν οι 3 ώρες βάλτε το σιρόπι σε ένα γυάλινο δοχείο και διατηρήστε το στο ψυγείο.

ΧΡΗΣΗ
Κάθε πρωί, πριν το φαγητό, πάρτε 1 κ.σ απ’το σιρόπι για να ενισχύσετε τον οργανισμό σας. Εάν είστε ήδη κρυωμένος/η ενισχύστε τις δόσεις παίρνοντας 1 κ.σ , 3 φορές τη μέρα πριν το φαγητό.

Αντικαταστήστε τα σκελίδες σκόρδου καθημερινά για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά του.
Αποθηκεύστε αυτό το σιρόπι στο ψυγείο για 4-5 ημέρες.
* Μην δίνετε ωμό μέλι σε παιδιά κάτω των 1 ετών για να αποφύγετε τον κίνδυνο αλλαντίασης

Δείτε ακόμη Πως θα καταλάβεις αν έχεις κορονοϊό, κοινό κρυολόγημα ή εποχιακή γρίπη

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close