H κοπέλα μου γέννησε... Αλλά κανείς δεν ήξερε οτι αυτή ήταν έγκυος...Εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδιά

Τα παιδιά που έρχονται χωρίς να το έχεις προγραμματίσει μπορούν να διαταράξουν τις ζωές και να κάνουν τους ανθρώπους να αμφισβητούν εντελώς την ύπαρξή τους. Αν όμως κανείς, ούτε και οι γιατροί, γνώριζαν για αυτή την εγκυμοσύνη; Αυτό ακριβώς συνέβη με έναν άντρα του οποίου η ιστορία θα σας συγκλονίσει.

“«Βασικά οι εξετάσεις εγκυμοσύνης είναι αναξιόπιστες μετά από ένα συγκεκριμένο στάδιο». Πολλές τρελές μικρές λεπτομέρειες ήρθαν για να «κρύψουν» το μωρό στην κοιλιά της φίλης μου το ίδιο και το υπερηχογράφημα. Συνήθως ο καθένας έχει χρόνο να προετοιμαστεί γι όλο αυτό που θα συμβεί καθόλη τη διάρκεια των 9 μηνών της εγκυμοσύνης, αλλά όταν έρθουν ξαφνικά οι τόσες πληροφορίες για το μωρό αλλά και ευθύνες είναι δύσκολο κάποιος να το αντιμετωπίσει.

Διαβάστε παρακάτω την απίστευτη ιστορία του πατέρα του οποίου η ζωή άλλαξε ολοσχερώς μέσα σε μια νύχτα.

Ακόμα και οι γιατροί κάνουν λάθος μερικές φορές, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένα “λάθος”  μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα

”Πριν έξι μήνες η κοπέλα μου γέννησε.. Κανείς δεν ήξερε οτι αυτή είναι έγκυος . Πολλά τεστ που κάναμε βγήκαν αρνητικά και οι γιατροί μας είπαν οτι το πρήξιμο στο στομάχι της ήταν λόγω της γαστρίτιδας από την οποία υπέφερε. Έτσι δεν κάναμε δεύτερες σκέψεις.  Ο γιός μου γεννήθηκε με το κεφάλι προς τα κάτω στην τουαλέτα του σπιτιού μας στις 2 η ώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου, χωρίς διαδικασίες τοκετού.

Εγώ δεν ήθελα ποτέ παιδιά, έτσι το να πω οτι είχα ανάμεικτα συναισθήματα για τον ερχομό του παιδιού θα είναι πολύ ήπιο. Όταν άφησα την κοπέλα μου στο νοσοκομείο το πρώτη βράδυ, ειλικρινά σκέφτηκα να μην ξαναγυρίσω. Δεν είμαι περήφανος για αυτό, αλλά αυτό ένιωσα. Η κοπέλα μου ήξερα την γνώμη μου για τα παιδιά έτσι και αυτή δεν πίστεψε οτι θα ξαναγύριζα πίσω.

Το γιο μου τον λένε Harry… Δεν μπορείς να ξεφύγεις μακρυά από κάποια πράγματα στην ζωή. Ειδικά, αν θέλεις να αντέξεις τον εαυτό σου.

Έτσι γύρισα πίσω και ανέλαβα τις ευθύνες μου. Θέλω να σας πω οτι αυτός είναι πανέμορφος. Με τα βίας κλαίει.. Είναι το πιο χαρούμενο μωρό που έχω συναντήσει ποτέ μου και κοιμάται 9 με 10 ώρες το βράδυ και ξυπνάει με ένα χαμόγελο στα χείλη του. Είναι τόσο χαριτωμένο που με έκανε πρώτη φορά να κάνω σκέψεις για ένα μωρό. Ξυπνάω μερικά πρωινά και ακόμη δεν έχω χωνέψει οτι είμαι μπαμπάς. Έπειτα κοιτάω το μωρό μέσα στην κούνια, με κοιτάει και αυτό και μου δίνει ένα τεράστιο χαμόγελο. Και τον ξαναερωτεύομαι.

Δείτε ακόμη: Αληθινές ιστορίες παιδικής φρίκης που προκαλούν Σοκ

Είναι το πιο χαρούμενο μωρό που έχω συναντήσει ποτέ μου και κοιμάται 9 με 10 ώρες το βράδυ και ξυπνάει με ένα χαμόγελο στα χείλη του

Ο Thor ο 13 μηνών σκύλος μου είναι  Μπουλμαστίφ τον έχει ερωτευτεί και αυτός. Παρόλο που πίστευα οτι δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει στο ίδιο σπίτι ο σκύλος μου με το παιδί μου , ο Thor με έχει διαψεύσει καθώς είναι πολύ προσεκτικός με το μικρό και προφυλάσσει το παιδί από διάφορες ξένους που έρχονται τριγύρω του. Δεν τους απειλεί με κανένα τρόπο. Απλά ξαπλώνει και κάνει ξεκάθαρο οτι αυτός είναι το ”εμπόδιο” ανάμεσα στους ξένους και το μωρό. Τι να πω είμαι τόσο περήφανος και για τα δυο μωρά μου.

Δείτε ακόμη: Απίστευτη ιστορία: 10χρονη γέννησε με καισαρική ένα κοριτσάκι χωρίς να το γνωρίζει!

Σήμερα, με πήρε τηλέφωνο η μαμά μου και μου είπε να πάω σπίτι τους μετά την δουλειά. Ρώτησα τι ήθελε και μου είπε οτι μου έχει μια έκπληξη. Υπέθεσα οτι θα είχε αγοράσει και άλλα πραγματάκια για το Harry. Αυτή δεν πίστευε ποτέ οτι θα αποκτήσει εγγόνι και τώρα κακομαθαίνει το παιδί με κάθε ευκαιρία.

Όταν έφτασα σπίτι των γονιών μου η μαμά μου και ο θετός πατέρας μου με περίμεναν στο δρόμο, και μου έδωσαν κάποια κλειδιά. Η ηλικιωμένη κυρία που έμενε δίπλα από το σπίτι μας και την θυμάμαι όλη μου την ζωή, άφησε το σπίτι της και πήγε σε γηροκομείο. Η μαμά μου την φρόντιζε εδώ και χρόνια πήγαινε για τα ψώνια της και έκανα και άλλα πράγματα για αυτή, καθώς αυτή δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι. Όταν έμαθαν λοιπόν οι γονείς μου οτι το σπίτι πουλιέται , αυτή τους έκανε μια καλή προσφορά που δεν μπορούσαν να αρνηθούν. Υποθέτω οτι οι γονείς μου θέλησαν να κάνουν στο Harry, ένα ακόμη δώρο αγοράζοντας του ένα σπίτι για να μεγαλώσει εκεί.

Αυτοί δεν είναι πλούσιοι, και αγοράζοντας το σπίτι σπατάλησαν πολλά χρήματα από τις οικονομίες τους και χρήματα της συνταξιοδότησης τους, έτσι τα σχέδια τους για σύνταξη πήγαν πίσω για μερικά χρόνια ακόμη. Αυτό που έκαναν για την οικογένεια μου και για μένα είναι τεράστιο. Και το αποκορύφωμα από όλα αυτά είναι οτι αυτοί πλήρωσαν και για την ανακαίνιση της κουζίνας αλλά και για καινούργιο μπάνιο, καθώς τα τωρινά έχουν μείνει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Έτσι θέλησα να το μοιραστώ αυτό και με άλλους ανθρώπους για να δουν τι απίστευτους γονείς έχω!

Πηγή: boredpanda.com
Close