Η κόρη μου έκλαιγε και έλεγε «Δεν θέλω να πάω στον ουρανό» Πώς να το χειριστώ;

Σήμερα ο άντρας μου πήγε να κοιμήσει την κόρη μου, η οποία 17 του μηνός γίνεται 3. Ξάπλωσαν και η μικρή ήταν πολύ ήρεμη! Σε κάποια φάση ακούω τον άντρα μου να της λέει ότι την αγαπάμε πολύ και ότι όταν την μαλώνουμε το κάνουμε, γιατί δεν μας ακούει και κάνει ζαβολιές. Και αυτή του λέει «Θα είμαι ήσυχο παιδί, μπαμπά!»

Δείτε ακομα: Γιατί κλαίει ένα παιδί;Όλοι οι απίθανοι λόγοι!

Μετά από κανένα πεντάλεπτο την ακούω να κλαίει και τον άντρα μου να προσπαθεί να την ηρεμήσει! Όμως αυτή έκλαιγε πιο πολύ! Πηγαίνω μέσα και κάθομαι στο κρεβάτι της και την παιρνω αγκαλιά. Την ρωτάω τι έχει και κλαίει! Και μου λέει «Μαμά, κατέβηκα από τον ουρανό και δεν θέλω να με αφήσετε να φύγω!» Την ρωτάω «Πού να σε αφήσουμε να πας, γλυκιά μου;» και μου λέει «Στον ουρανό! Δεν θέλω να πάω στον ουρανό» και εκλαιγε! Και λέει «Ηρθα να βρω τον μπαμπά!» Και με πιάνουν τα κλάματα και ρωτούσα τον άντρα μου τι λέει και αυτή να κλαίει πιο πολύ!

Δείτε ακομα: Ποιες είναι οι παιδικές ασθένειες αυτού του χειμώνα και πώς θα προστατεύσετε τα παιδιά σας;

Την ηρέμησα λέγοντας της ότι ποτε δεν θα την αφήσουμε μόνη της για κανέναν λόγο! Την αγκάλιασα και την κοιμισα! Τι σημαίνει όλο αυτό; Να μιλήσω σε κάποιον ψυχολόγο; Κλαίω συνέχεια από την στιγμή που είπε αυτα… Είμαι προληπτική! Ο άντρας μου έπαθε σοκ! Εμείς γενικά δεν έχουμε μιλήσει ποτε για ανθρώπους που έχουν πάει στον ουρανό. Και το παιδί δεν έρχεται σε επαφή με κόσμο που να της λέει τέτοια… Ζούμε σε εξωτερικό και δεν έχουμε κανέναν εδώ… Είμαστε οι 3 μας και γενικά προσέχουμε τι λέμε!

Τι να κάνω; Έχω αγχωθεί πολύ!

Στείλε μας την δική σου ιστορία γέννησης του παιδιού σου, την δικιά σου μαμαδοιστορία, την ιστορία του γάμου, του χωρισμού. Εξομολογήσου ότι σου βαραίνει τη ψυχή και θα δεις την δικιά σου ιστορία δημοσιευμένη με τον τρόπο που θές. Ανώνυμα ή επώνυμα
Πατώντας εδώ

Πηγή: eimaimama
Close