Η κόρη του  Pitt- jolie θέλει να είναι αγόρι!Απευθύνονται σε ειδικό γιατρό για διαφυλικά ζητήματα.

Εσείς τι θά κάνατε στη θέση τους αν αποφάσιζε το κορίτσι σας  στα εννιά του ,ότι θέλει να είναι αγόρι; Πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα 

Η Σάιλο Νουβέλ  όπως διαβάσαμε στο thetoc έχει αποφασίσει ότι θέλει να είναι ο Τζον! Πιτ και Τζολί στηρίζουν την κόρη τους και απευθύνονται σε ειδικό γιατρό για διαφυλικά ζητήματα.

Μπορεί να είναι μόνο 9 χρόνων, αλλά φαίνεται αποφασισμένη να χαράξει τον δικό της δρόμο. Το πρώτο βιολογικό παιδί της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, η κόρη τους Σάιλι, δεν θέλει να είναι κορίτσι. Θέλει να είναι αγόρι και να τη φωνάζουν Τζον.

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, όσο κι αν έχει συζητηθεί η εμφάνισή της μικρής που πλέον ντύνεται μόνο με αγορίστικα ρούχα και όλο το στιλ της παραπέμπει -αν δεν ξέρεις ποια είναι- σε ένα πανέμορφο αγοράκι, έχει δίπλα της τους γονείς της σε αυτή την επιθυμία της.

upl55fbb4049466d

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline, οι δυο σταρ συνειδητοποίησαν και αποφάσισαν να απευθυνθούν σε ειδικό γιατρό, ώστε να τους κατευθύνει με επιστημονικό τρόπο στη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν και στον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν για διαχειριστούν την κόρη τους που δεν νιώθει ότι η φύση της είναι θηλυκή. Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι εξειδικευμένος σε διαφυλικά ζητήματα.

upl55fbb41707d49

Τζολί και Πιτ, όπως έχουν δηλώσει, επιτρέπουν στα παιδιά τους να αποφασίζουν ελεύθερα και από μικρή ηλικία για τη ζωή τους. «Κόψαμε με τέτοιο τρόπο τα μαλλιά της που νομίζει ότι είναι σαν τους αδερφούς της», είχε δηλώσει η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, πριν από αρκετό καιρό, σχετικά με την εμφάνιση της Σάιλο Νουβέλ.

upl55fbb43c2daf8

 

Άξιο να υπογραμμιστεί είναι ότι οι συνάδελφοι του ζευγαριού δεν έχουν μιλήσει ποτέ αρνητικά για το θέμα «Σάιλο» και δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τη λέξη «τρανσέξουαλ» για τη μικρή, σε μία προσπάθεια να μην κρίνουν και να δείξουν ότι αποδέχονται τις αποφάσεις του παιδιού και τη στήριξη των γονιών της.

 

upl55fbb4213b55d

Close