Μαρία Κορινθίου: «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη με αποκόλληση πλακούντα, λιποθυμίες, αφυδάτωση!»

Την ονομαστική εορτή έχει σήμερα η κόρη της Μαρίας Κορινθίου, Ισμήνη, και η μαμά της της ευχήθηκε με την καλύτερη φωτογραφία της. Τόσα χρόνια Ισμήνη ακούμε και Ισμήνη δεν βλέπουμε, αφού η ηθοποιός και ο σύζυγός της προτιμούσαν να μην εκθέτουν την κόρη τους στα social media.

Φέτος όμως αυτό άλλαξε και για πρώτη φορά βλέπουμε σε φωτογραφία χωρίς μωσαϊκό και χωρίς να την κρύβει, την Ισμήνη. Ψηλή και μαυρισμένη από τις καλοκαιρινές της διακοπές, μία κούκλα δηλαδή είναι η κόρη της Μαρίας στην φωτογραφία αυτή, και αν δεν την έχεις δει ακόμη, μην χάνεις χρόνο.

Ένα κλικ στο Instagram account της Μαρίας Κορινθίου είναι αρκετό για να δεις αυτόν τον κορίτσαρο (ας μας επιτραπεί η λέξη). Η Ισμήνη, φορά ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και απαθανατίζεται στην θάλασσα ανέμελη και πιο όμορφη από ποτέ. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ωστόσο σε ποιον μοιάζει, όμως με μία πρώτη ματιά, θα λέγαμε σίγουρα στην Μαρία.

«Ισμηνού μου……Παιδί μου …….. μονάκριβο μου τρανό και τετραπέρατο τερατάκι μου! Χρόνια σου πολλά πολλά για τη γιορτή σου! Σε αγαπάω από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα!!!!», έγραψε στην λεζάντα της η ηθοποιός και τα likes έπεσαν βροχή.

Η Μαρία Κορινθίου μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της, και είναι μία κούκλα

Πηγή: queen.gr
Close