Κάθεστε λάθος στην τουαλέτα όλη σας την ζωή. Δείτε τη σωστή θέση!

Ξέρεις, θα μπορούσε να υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση γιατί το στομάχι σας και άλλα”βαθύτερα” μέρη του πεπτικού σας συστήματος είναι σε μια περίεργη κατάσταση. Και ίσως ποτέ δεν είχατε  σκεφτεί οτι το πραγματικό πρόβλημα θα ήταν αυτό.
Κάθισε ένα δευτερόλεπτο και αναρωτήσου: πώς πραγματικά κάθεσαι στην τουαλέτα; Μάλλον κάπως έτσι ..

katheste-lathos-sthn-toyaleta-ola-ayta-ta-xronia-deite-th-swsth-thesh1_photo credit:wittyfeed

Ή μερικές φορές μπορεί να κάθεστε και κάπως έτσι…..Το γνωρίζατε οτι αυτή η θέση είναι από τις πιο ανθυγιεινές που θα μπορούσατε να έχετε;;

katheste-lathos-sthn-toyaleta-ola-ayta-ta-xronia-deite-th-swsth-thesh2_photo credit:wittyfeed

Από αυτή τη θέση των 90 μοιρών (εννοούμε τη γωνία στην οποία τα ισχία σας είναι λυγισμένα) το φυσικό πέρασμα των εντέρων σας διαταράσσεται και κυριολεκτικά σφραγίζεται. Μόνο μέσω της περιττής προσπάθειας ενάντια στους νόμους της φυσικής μπορεί να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τη “κίνηση”. Στη χειρότερη περίπτωση, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δυσκοιλιότητα, ευερέθιστα σπλάχνα, αιμορροΐδες, και ακόμη και τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Δείτε ακόμη:Βάζετε Χαρτί , πριν Καθίσετε στη Λεκάνη της Τουαλέτας; Δείτε ΤΙ Μπορεί να Πάθετε!

katheste-lathos-sthn-toyaleta-ola-ayta-ta-xronia-deite-th-swsth-thesh3_photo credit:wittyfeed

Η λεγόμενη θέση 35 μοιρών είναι τελείως διαφορετική: εδώ όλα μπορούν να έχουν μια φυσική πορεία. Στην έρημο και μεταξύ πολλών πολιτισμών, η θέση αυτή είναι απολύτως φυσιολογική και μαθαίνετε από την παιδική ηλικία. Μόνο στο δυτικό κόσμο η ανθυγιεινή καθιστή θέση είναι υποχρεωτική. Δεν έχω ιδέα γιατί ..

katheste-lathos-sthn-toyaleta-ola-ayta-ta-xronia-deite-th-swsth-thesh4_photo credit:wittyfeed

Δείτε ακόμη: Οταν πάτε τουαλέτα πετάτε στον υπόνομο χρυσάφι και πολύτιμα μέταλλα !

Λοιπόν σας προτείνω μια λύση: επειδή θα ήταν περισσότερο πρακτικό να μπορούσαμε να μετατρέψουμε όλες τις τουαλέτες ώστε να έχουν το σωστό ύψος, απλά βάλτε τα πόδια σας επάνω σε ένα σκαμνί, ενώ θα κάνετε την” ανάγκη σας”. Δεν χρειάζεται να είναι  κάτι τεράστιο αυτό που θα βάλετε, μπορεί ακόμη και να είναι ένα παλιό κουτί! Δοκιμάστε το μόνοι σας! Πραγματικά θα σας εκπλήξειιιιιι…!!

katheste-lathos-sthn-toyaleta-ola-ayta-ta-xronia-deite-th-swsth-thesh5_photo credit:wittyfeed

Ακόμη και αν δεν έχετε πια μαζί σας στην τουαλέτα το βιβλίο που πάντα σας ξεκουράζει. Θα το αντέξετε… καθώς η υγεία είναι πάνω από όλα..

Δείτε ακόμη:Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος ενός τρίχρονου στην τουαλέτα! Θα λιώσετε στο γέλιο!(ΒΙΝΤΕΟ)

katheste-lathos-sthn-toyaleta-ola-ayta-ta-xronia-deite-th-swsth-thesh6_photo credit:wittyfeed

Αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό σε άλλους πολιτισμούς, όλα θα βγάζουν πλέον νόημα. Να ξέρετε οτι η λάθος θέση είναι το  πιθανό πρόβλημα για πολλά προβλήματα πέψης στο δυτικό κόσμο.

Μοιραστείτε αυτό λοιπόν το άρθρο με ένα φίλο σας . Ίσως βοηθήσετε και κάποιον άλλο να έχει μια ”καλύτερη μέρα” αύριο….

Πηγή:hefty

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close