Κράξτε μαζί μας:Νιώθω ότι ζω με τον Σκρουτζ!

Αγαπητοί καλησπέρα.Με λένε Μαριάννα και είπα να σας πω το πόνο μου!
“Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον άντρα μου, έβλεπα δείγματα “σφυχτοχέρη” αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα καταλήξει να αγγίζει το άκρον άωτο της τσιγκουνιάς!Βλέπετε στην αρχή όλα είναι όμορφα και γλυκά και ο έρωτας είναι αυτός που μερικές φορές σε τυφλώνει και δεν βλέπεις τα αυτονόητα.Ας το πάρω όμως από την αρχή…..

όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε πληρώναμε πάντα μισά-μισά.Θεωρούσα ότι είμαστε στην αρχή της σχέσης και από την στιγμή που εγώ ως ανεξάρτητη οικονομικά γυναίκα, δεν έπρεπε να καταδέχομαι να πληρώνει ο άλλος για μένα. Τα δώρα του ήταν πάντα συμβολικά…. θα μου πείτε αν δεν είχε τι να έκανε ο άνθρωπος; Η οικονομική του επιφάνεια όμως ήταν ζηλευτή από πολλούς.

Πηγαίναμε για φαγητό,έπρεπε να πάρουμε ακριβώς τι θα τρώγαμε,ποτέ ένα πιάτο παραπάνω για να το δοκιμάσουμε. Σουβλάκια ,σάντουιτς ,τοστ όταν πηγαίναμε διακοπές ήταν το κύριο μενού μας και φυσικά ούτε λόγος για ένα ξενοδοχείο πολυτελείας.” Ένα απλό δωμάτιο να κοιμόμαστε μωρέ ,αφού όλη μέρα θα κάνουμε βόλτες” ήταν η ατάκα του στις διακοπές μας.

Και ήρθε η στιγμή για τις ετοιμασίες του γάμου….. με πρήξε!!!

Και να το νυφικό είναι ακριβό να δούμε και κάποιο άλλο. Με ξεποδάριασε να βρούμε παπούτσια πιο οικονομικά….. και τι τα θέλουμε τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες αφού θα πεταχτούν…. και πάει λέγοντας! Περιττό να σας πω ότι είχα σφαχτεί με τις ετοιμασίες αλλά σκεφτόμουν ότι είναι καλός,μ’ αγαπάει, η δουλειά του είναι αποδοτική και αυτός την αγαπάει , οπότε την έβαλα την ριμάδα την κουλούρα και μου βγήκε ξινή στην συνέχεια! Ήρθε το πρώτο μας παιδί….. για ιδιωτικό μαιευτήριο ούτε λόγος!

Και άντε υπάρχουν καλά δημόσια, αλλά να θέλει να τα πάρουμε όλα από την αδερφή του ακόμη και το πρώτο φορμάκι που θα έβγαζα το μωρό,αυτό με απογείωσε! Κόντεψα να γεννήσω πριν την ώρα μου από τα νεύρα μου! Στο δεύτερο παιδί δεν το συζητάω είχαμε από το πρώτο….οπότε μούγκα και εκεί εγώ.

Και μετά άρχισαν οι δραστηριότητες των παιδιών……. άλλη γκρίνια! Και για να μην τα πολυλογώ γκρίνια με τα ρούχα (πάντα πολλά έχουμε) γκρίνια με τις εξόδους, γκρίνια με το super market(αυτά τα εκπτωτικά κουπόνια τα έχει απαραίτητα και ότι δεν είναι εκπτωτικό δεν το αγοράζει!) ,γκρίνια άμα έρθουν φίλοι στο σπίτι μη τυχόν και φάνε ,γκρίνια ακόμη και με τον παιδίατρο!

Έχει γεμίσει την κατάψυξη  με ταπεράκια με αποφάγια και επειδή του έχω ξεκαθαρίσει ότι στα παιδιά δεν δίνω για κανέναν λόγο κατεψυγμένες φακές ενός μήνα ,κάθετε και τα τρώει μόνος του και μερικές φορές έχει την απαίτηση να τα ξεπαγώνω όταν έρχονται φίλη για μεζεδάκια!!!

Φακελάκια με λεφτά και μέσα χαρτάκια τι έχει ξοδέψει και δεν τολμάω να πάρω ένα 5 ευρώ! Γκρίνια ,γκρίνια ,γκρίνια και τσιγκουνιά που μου έχει κλονίσει το νευρικό σύστημα! Έρχονται φορές που τα νεύρα μου γίνονται ντροπή και θέλω να ανοίξω μια τρύπα να βάλω το κεφάλι μου μέσα σαν τη στρουθοκαμήλο! Θέλω να τον κράζω παντού μπας και συνέλθει αλλά έλα που ντρέπομαι να το κάνω και προσπαθώ να το δικαιολογώ λες και οι φίλοι μας είναι χαζοί και δεν καταλαβαίνουν.

Νιώθω ότι ζω με τον σκρουτζ!

Πραγματικά δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να χωρίσω όμως η σκέψη από την πράξη απέχει πολύ γιατί πλέον δεν δουλεύω και είμαι σίγουρη ότι από την τσιγκουνιά του θα βρει τρόπο να μην παίρνουμε ούτε διατροφή.

Καθώς έγραφα για να σας στείλω την ταλαιπωρία μου ήμουν ένα τσακ να υπογράψω το άρθρο επώνυμα και να τον κράξει το πανελλήνιο. Αλλά τελικά πίσω από την ανωνυμία μας ,βγάζουμε όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν.

Ευχαριστώ το daddy -cool που με φιλοξένησε στην στήλη του!”


Απαντηση daddycool λυση πρώτη!
Αγαπητή Μαριάννα,όπως λέει και ο απλός λαός ηθελέστα και παθέστα!Εμ βρε κορίτσι μου τα είδες απο τήν αρχή,τι την ηθέλες τη κουλούρα;Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα!!! Είναι, δύσκολο να ανέχεσαι ένα τσιγκούνη μια ζωή και αυτο γιατί
ένας άνθρωπος που έχει καβούρια στη στη τσέπη κατά πάσα πιθανότητα έχει και στα αισθήματα. .Για αυτό  δεν μπορεί να κάνει εύκολα με  άνθρωπο. (Τυχαίο οτί ο σκρούτζ ήταν γέρος και μόνος;)
Ο τσιγκούνης νομίζει ότι δίνοντάς χάνει. Και αν  δώσει {πολύ δύσκολο μην ελπίζεις)πρέπει να πάρει
Όλα είναι συναλλαγή για αυτόν κουκλίτσα μου!
Τουλάχιστο sex σου κάνει;
Έτσι για παρηγοριά ρε φίλη!

Απάντηση απο τη Μαρια φιλη της σελιδας του daddy-cool …Λύση Δευτερη 
Η λύση είναι μία:κάνεις σενάριο την καθημερινότητα σας και την πουλάς για σήριαλ. Θα γίνει ωραία κωμωδία και θα βγάζεις και το χαρτζιλίκι σου, να ψωνίζεις ότι θέλεις, χωρίς να έχεις την ανάγκη του.
Φυσικά και δεν τον χωρίζεις. Μπορείς επίσης να γράψεις βιβλίο, να κάνεις blog που θα περιγράφεις τα “κατορθώματα” του. Ανάρπαστο θα γίνει! Καλή επιτυχία!


Αφιερωμένο στον άντρα σου το παρακάτω τραγουδάκι ……
Ps: Και συ ρε μεγάλε τι ήθελες γυναίκα και παιδιά,ας επαιρνές ένα σκύλο,ποιο οικονομικά θα σου ερχότανε!
Αντε μαζέψου σε ξεφτίλισε η κυρα!


     θες να κράξεις;Στείλε μας εδω ότι σου ταράζει τον εγκεφάλο και κράξε ανώνυμα η επώνυμα μαζι μας

Close